Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Scriitor de articole pe web, blogger sau freelancer


Vrei sa fii scriitor de articole pe web dar nu te poti hotari ce sa alegi ? Poti sa fii blogger sau freelancer scriitor de articole fara blog.

Sigur, stii ca ai de ales intre doua posibilitati: sa fii blogger cu blog sau freelancer fara blog.

Blogger inseamna sa fii scriitor de articole pe blogul propriu , iar un freelancer scrie articole pentru altii, deci pe blogurile sau site-urile altora.

Daca esti in situatia de a alege intre cele doua posibilitati, iti propun sa analizam impreuna avantajele si dezavantajele, pentru ca alegerea sa o faci in cunostinta de cauza.


Ce inseamna sa fii freelancer scriitor de articole pe web

?

Freelancer, inseamna, indiferent ca scrii articole pe web sau prestezi orice alta activitate in online, sa fii capabil sa-ti asiguri, singur, prin portofoliul prezentat si competente demonstrate pe site-uri de freelanceri, un job online. Site-urile internationale, recunoscute, ca, freelancer.com, elance.com, guru.com, odesk.com, vworker.com, iti pot asigura locul de munca online dorit.

A propos, in pagina loc de munca online gasesti locuri de munca online reale existente acum pe net.

Freelancer este acel lucrator independent care trebuie sa stie sa-si vanda forta de munca si sa-si asigure proiectele. Seriozitatea in indeplinirea lucrarilor, respectarea termenelor de livrare si increderea pe care trebuie sa o inspire angajatorului sunt calitati esentiale, care, impreuna cu inalta caliificare de care trebuie sa dea dovada, ii asigura o posibila permanentizare a locului de munca online.

Un freelancer isi cauta singur proiectele, liciteaza pentru un proiect postat pe site-urile de care vobeam, de catre un angajator. Dupa ce a licitat, freelancerul asteapta sa fie selectat.

Alegerea angajatorului depinde de mai multi factori, printre care, daca suma licitata este in limita bugetului, daca freelancerul este vorbitor nativ sau nu de limba engleza, (pentru ofertele internationale), daca portofoliul prezentat de freelancer in pagina sa de profil corespunde standardelor necesare pentru ca proiectul respectiv sa fie rezolvat.

Cand un freelancer a fost selectat, primeste un email prin care este anuntat ca are de lucru, si, de acum, el trebuie sa comunice cu angajatorul, astfel incat, sa lase o impresie cat mai buna. Freelancerul trebuie sa inteleaga perfect ce i se cere, sa-si foloseasca creativitatea si profesionalismul astfel incat , la incheierea proiectului, sa primeasca, pe langa plata, si un calificativ bun care sa-i creasca ratingul pe site.

Pentru lucrarea sa, el este platit de angajator la predarea fiecarui proiect. Banii castigati astfel, vin destul de repede si cantitatea lor este functie de cate proiecte sunt abordate. Un articol scris de un scriitor de articole pe web si vandut in site-uri de tip freelance, ca despre acest lucru vorbeam, inseamna bani pe net castigati imediat.



Caracteristici ale activitatii freelancerului scriitor de articole pe web




  • Scrie articole la cerere, pe teme impuse

  • Este omul din umbra care scrie articole, numele sau nu are nicio importanta

  • Are un loc de munca online destul de sigur

  • Primeste imediat rasplata muncii sale.

  • Chiar daca este un lucrator cunoscut pe site-ul de freelanceri unde activeaza, numele sau nu va fi asociat cu creatia muncii sale, deoarece el vinde la comanda articole neinsotite de licenta de autor.


Ce inseamna sa fii blogger scriitor de articole pe web



Bloggerul, ca si freelancerul, este tot un fel de scriitor de articole pe site-uri. El pare a fi mai liber, deoarece isi publica articolele pe blogul propriu, nu depinde decat de sine insusi. Scrie cand si despre ce ii place. Aici gasesti oamenii carora nu le plac sefii si nici lucrul impus.

Bloggerul scriitor de articole pe web, isi alege singur temele articolelor si orice idee pe care o emana ii construieste sau darama brandul propriu.

Ce inseamna sa fii blogger scriitor de articole ?

Inseamna, in primul rand, ca trebuie sa fii rabdator si constient ca rezultatele muncii tale se vor vedea in timp, daca stii sa iti administrezi bine blogul. Un blogger nu este doar un scriitor de articole pe web, el trebuie sa fie un bun administrator, un webmaster, un promoter, uneori chiar logodesigner, sa fie un pasionat de ceea ce face si sa fie constient ca rezultatele muncii sale pot veni chiar si dupa un de zile de munca.

Iata, deci, marea diferenta intre freelancerul scriitor de articole si bloggerul scriitor de articole: unul isi primeste banii imediat, si produce un venit activ, celalalt isi construieste cu rabdare, posibilitatea de a castiga un venit pasiv.

In antiteza cu acele caracteristici ale muncii de freelancer scriitor de articole pe web, prezentate mai sus, bloggerul scriitor de articole pe web prezinta alte caracteristici, total opuse.


Caracteristici ale scriitorului de articole pe web ca si blogger


:

  • Nu scrie articole pe teme impuse

  • (decat daca prefera banii in locul independentei, ma gandesc aici la acei bloggeri care isi transforma blogul in site de reclama pentru anumite companii)

  • Numele si brandul construit devin cunoscute pe web

  • Lucrul acesta este o dovada de curaj si responsabilitate mai mare fata de a freelancerilor care prefera sa fie anonimi. ( Nu-i bai, exista si bloggeri cu pseudonim, dar daca vei cauta, pe Google, sigur gasesti adevarata lor identitate )

  • Locul de munca al bloggerului poate fi profitabil, sau nu, functie de capacitatea sa de munca, de organizare, de management...As zice ca aici riscul este mai mare, dar fiecare pasare pe limba ei piere...

  • Venitul, v-am spus, este activ la freelancer, pasiv la blogger.

  • Un blog trebuie sa primeasca trafic, sa fie interesant, sa fie promovat, sa aiba vizitatori.
    Bloggerul scrie articole pe particica lui de web si trebuie sa stie cum sa-i determine pe altii sa vina la el, trebuie sa stie sa fie o gazda buna...

    Freelancerul scrie articole pe o multitudine de site-uri, este un oaspete fara nume in casele altora.

  • Bloggingul nu este o metoda rapida de a face bani, dar ofera satisfactia recunoasterii meritelor si altfel decat pecuniar.

Despre job online ca si scriitor de articole pe bloguri am mai scris, aici, in blog.


Asemanari intre bloggeri si freelanceri scriitori de articole pe web


  • Atat bloggerii cat si freelancerii sunt oameni preocupati de a-si construi o cariera de liberi profesionisti de succes , bazata pe capacitatea de a fi un bun scriitor de articole pe web.

  • Ambii pot obtine venituri din activitatea lor si sunt singurii responsabili de marimea acestora.

Concluzia: scriitor de articole pe web este ocupatia care poate fi abordata din doua puncte de vedere: freelancer sau blogger. Doar sinele tau va hotari ce este mai tentant: venitul activ rapid, sau venitul pasiv construit in timp.

Uneori, viata si conditiile oferite de ea ne obliga sa tinem cont de un singur lucru, si anume, de perioada de activare a profitului, sau, altfel spus, de cat de repede vin banii de pe net. Functie de timpul pe care il ai la dispozitie, nu uita de urmatoarele:

  • un cont pe un site freelancer se infiinteaza in maxim o ora, un portofoliu bun iti poate aduce rapid proiecte si odata cu ele banii vin destul de repede din job online.

  • un blog de care te ocupi asiduu, incepe sa devina productiv la 6 sau chiar 8 luni de la infiintare. Un cont Google Adsense cam de atunci incepe sa lucreze.

Trebuie sa va marturisesc insa, ca mai exista un mod de a face bani din scriere de articole pe web, dar acest mod este in legatura cu Google Adsense. Despre el voi scrie mai tarziu, inca nu stiu in care din bloguri. Cred ca in lumis-detoatepentrutoti, pentru ca poate fi abordat si de incepatori, si, probabil, se va numi cum faci bani cu Google Adsense fara blog.

Daca esti un freelancer incepator, citeste sfaturi pentru freelanceri incepatori, poate ca iti sunt de folos.

Va astept comentariile, trebuie sa aveti o parere. Spune-ti parerea despre subiect si da idei noi. Este spre binele tuturor, pentru ca toti avem nevoie de idei.

Update : Articolul de care va spuneam despre bani din Google Adsense fara blog a aparut in lumis-detoatepentrutoti.

4 comentarii:

  1. Buna Lumis!
    Foarte bun articolul si adevarat, dar pentru scriitor de articole in limba romana, nu ai oferte?
    In cazul bloggerilor, dupa mine, este foarte greu sa ai un profit din acesta.Sincer!Iti spun din propria mea experienta ca din metoda de affiliere nu am castigat aproape nimic, exceptie facand un singur site care iti mai da o sansa mica de castig din reclame scrise pe blog, dar foarte rar.
    Sa stii ca am cautat mult o sursa alternativa de venit online si ma pierd prin oferte, iar cele mai "simpatice" sunt in engleza.
    Daca ai vreo metoda "tintit", in care ma pot descurca cu o engleza usoara si pot avea un mic castig, ti-as fi recunoscatoare.
    Aseara am cautat pe aici si am gasit ceva interesant de Locuri de munca part time, job data entry pe Internet, ce ma sfatuiesti, merita? Orice sfat este bine venit :))
    Iti multumesc si iti doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Vasi.
    Din nefericire,cei fara cunostinte solide de limba engleza nu au prea multe oferte la dispozitie.Vad ca de blogmoney stii, am vazut un banner la tine pe site.Eu , atat am gasit la noi care sa plateasca pentru articole.Subiectele blogului meu se adreseaza tuturor, si, din fericire, tineretul nu are probleme cu limba engleza.
    Site-urile tip GPT le-ai incercat ? Multa lume le prefera si chiar dau rezultate.Gasesti date despre ele in joburi mici si modul de lucru, mai detaliat, este in cum faci bani in GPT.
    Despre dataentry pot sa-ti spun ca merita incercat, este gratis si nu ai nimic de pierdut.Sper ca ai inteles ca vei primi toate informatiile si oferte de lucru doar dupa ce ai colectat referalii ceruti.Cand ii voi colecta si eu, iti pot da mai multe relatii.Dar , cel putin, nu-mi cer bani !
    Sper ca ti-am raspuns cat de cat multumitor, iti propun sa facem mai des schimb de impresii, poate ca, pana la urma, gasim ceva si pentru noi, astia cu engleza de balta...
    Numai bine iti doresc, si pofta buna la zacusti !

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai, stai, stai un pic :))
    Referali, te referi la cei pe care ii gasesti sa se inscrie la "tine in echipa" si sa faca acelasi lucru in site-ul respectiv? Si ii gasesti facand reclama la site?
    Daca da, atunci, considera-ma unul de-al tau si mai vorbim.
    Da, blogmoney este singurul care m-a platit, dar si acesta trebuie sa treci de pragul de 200 ron, ca sa ti-i dea. Astept sa-mi spui :)
    Intre timp mai fac curatenie in gradina si solar pentru a pregati pentru recolta de anul viitor(ha,ha,ha)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Vasi, despre asta e vorba.Linkul meu de afiliat este aici.Daca te intereseaza si vrei sa incerci alaturi de mine, iti urez succes si sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP