Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Concurs international pentru scriitori la NaNoWriMo



Participa si tu la un concurs international pentru scriitori la NaNoWriMo daca esti un scriitor de articole bun.

Iti place sa scrii articole, nuvele, sau poate chiar un roman ? Scriitorii pot participa la acest concurs daca sunt capabili sa scrie 50000 de cuvinte intr-o luna. Nu conteaza subiectul, pot fi chiar si articole pentru un blog !

Scrie un roman din 50000 de cuvinte intr-o luna, echivalentul a 175 de pagini, si participa la un concurs international pentru scriitori.

Sa scrii un roman din 50000 de cuvinte intr-o luna, este un concurs international pentru scriitori la NaNoWriMo organizat pe Internet, si despre el vreau sa va informez.
Concursul pentru scriitori Scrie un roman din 50000 de cuvinte intr-o luna incepe la 1 noiembrie, in fiecare an (de verificat, totusi data), si este organizat de site-ul NaNoWriMo. Este cu participare mondiala si participa de obicei si scriitori romani.

Pentru cei care vor sa-si construiasca un nume ca si scriitor, in site-ul respectiv se gasesc multe oportunitati. Concursul Scrie un roman din 50000 de cuvinte intr-o luna a ajutat multi scriitori. Aici puteti gasi chiar si librarii care sa va vanda romanele. Operele voastre pot fi transformate in e-book-uri care se vor da in vanzare.

Ceea ce este interesant este ca participantii, scriitorii, pot avea varste de la 13 ani in sus, iar pentru cei sub 13 ani exista, pana in 2007, program special de e-learning.

Se gasesc pe site forumuri de marketing si autopromovare, forumuri pentru vanzari, precum si oferte speciale de la sponsorii site-ului.
Site-ul pune la dispozitia participantilor softuri de numarare a cuvintelor, si da indicatii in ceea ce priveste modul de lucru. Specifica, in mod clar, ca este, pur si simplu, un concurs de rapiditate a scrierii si nu de perfectiune a gramaticii sau ortografiei. Nu este nevoie sa scrieti perfect gramatical, nu va cere nimeni sa editati ce scrieti, sa cautati imagini pe care sa le includeti in text, aici doar cuvintele conteaza.

Esti perfectionist si vrei ca fraza sa curga corect cu modulatii si iz de poezie ? Simti ca nu suna bine si ai mai sterge cateva cuvinte ? Rau gand ai ! Ai uitat ca aici si acum trebuie sa scrii 1666 cuvinte pe zi ?

Deci, daca, informatia mea a venit cam tarziu, retineti ideia, macar pentru anii urmatori. E adevarat ca o perioada site-ul a fost intrerupt, dupa cum am observat din arhiva, dar cred ca reluarea activitatii lui nu a fost facuta doar pentru 2011.

Darren Rowse, in renumitul sau blog, avanseaza ideia, ca, bloggerii, sa utilizeze concursul international pentru scriitori din NaNoWriMo (National novel writing month ) ca si metoda de a-si asigura postarile pe blog pentru un an intreg ! Ei, ma rog...50000 cuvinte distribuite cate 500 pe o postare, fac 100 de articole de dimensiune medie. Publicate in 360 de zile cu frecventa indicata de specialisti, aceea de 3 zile, ne trebuiesc 120 de articole. Deci informatia este aproximativ exacta !

Sorry, dar nu am priceput exact daca articolele sunt obligatoriu a fi scrise in limba engleza. Exista, pe forumul romanesc, o discutie care m-a facut sa cred ca nu.

Cert este ca, daca nu stiati informatia ca exista un loc, pe Internet, unde puteti participa la un concurs international pentru scriitori, ati aflat acum de acel loc. Si daca este prea tarziu pentru a participa anul acesta, aveti un an intreg sa va pregatiti pentru a scrie un roman din 50000 de cuvinte intr-o luna.

Am adaugat aceasta informatie pentru ca am observat ca sunt destul de multi cititori interesati de un loc de munca pentru scriitori de articole, in orice domeniu, nu numai in cel cu articole pe bloguri.

M-as bucura mult ca informatia sa va fie de folos. Mult succes tuturor romanilor participanti la concursul international pentru scriitori la NaNoWriMo.

Si nu uita, daca ai nevoie de un loc de munca online, in orice domeniu, chiar si pentru scriere de articole sau comentarii pe bloguri, consulta ofertele afisate in pagina loc de munca online, sunt reale !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP