Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Alternative avantajoase la Fiverr



Alternative avantajoase la fiverr, joburi mici online pentru freelanceri vechi si noi.

Am tot vorbit de site-uri unde freelancerii isi gasesc locuri de munca. Am vorbit chiar si despre fiverr, locul binecunoscut multora si unde se gasesc joburi mici.

Dar v-am promis ca va voi dezvalui alternative avantajoase la fiverr unde plata pentru munca prestata este mai mare de 5 dolari.

Alternative la fiverr sunt multe si in ele puteti gasi joburi mici din o multitudine de domenii. Puteti, asadar, sa va vindeti serviciile si pe sume mai mari decat 5 dolari, atat cat vi se ofera in Fiverr.

Va prezint mai jos cateva alternative avantajoase la Fiverr, pe care le puteti aborda.

Ce trebuie sa stii, de la inceput, este ca, si aici, la inscriere, trebuie sa-ti creezi un portofoliu credibil, ca in orice site de freelance, si te poti lovi, clar, de specificatia: prefer vorbitor nativ de limba engleza.

Te sfatuiesc, sa incerci, totusi. Daca nu incerci nu ai sa stii niciodata daca ai noroc sau nu la joburi mici !


Alternative avantajoase la Fiverr


1.FittyTown.com

Dupa cum sugereaza si numele, totul este la pretul de 50 dolari. Plateste prin PayPal. Parca este mai tentant, nu ?

2.TwentyVille.com

Site detinut de aceeasi companie ca si FittyTown. Aici va puteti oferi serviciile pe 20 de dolari. Plata se face prin Paypal.
Vreau sa atrag atentia scriitorilor de articole ca aici, in acest fel de site-uri isi pot depune ofertele.

3.JustaFive.com

In justafive va puteti oferi serviciile pentru 5 $,sau 10 $, sau chiar 20 $.

4.TaskArmy.com

TaskArmy este unul dintre cele mai respectabile site-uri cu activitate pentru freelanceri. A fost creat de un antreprenor francez de 27 de ani pe nume Aymeric Gaurat-Apelli.
Puteti oferi gig-uri pentru preturi fixe de 19 dolari, 49 dolari si $ 99.este clar, o alternativa mai avantajoasa la fiverr.

5.TenBux.com

Desi se numeste tenbux, nu sunteti obligati sa va oferiti doar servicii de 10 dolari. Este si posibilitatea de a cere si doar 5 dolari, daca v-ati obisnuit cu suma din Fiverr.

6.Fourrer.com

Este un site similar cu Fiverr, dar platile se fac in euro. Aveti posibilitatea de a vinde Gigs de 4 euro. Ei platesc prin intermediul PayPal, la un minim de 4 €.

7. UpHype.com

UpHype.com este complet gratuit si serviciile tale le poti vinde la sume de 8, 16, sau 24 dolari.

In oricare din site-urile prezentate ca alternative la Fiverr, pentru a castiga bani pe net, trebuie sa va inscrieti ca liberi profesionisti care furnizeaza servicii ca si vanzatori.


Ce trebuie sa faci, daca vrei sa castigi bani pe net in site-uri alternative la Fiverr


1.Te inregistrezi gratuit si incepi listarea serviciilor tale. Servicii publicate si cerute pe astfel de site-uri sunt :
postarea in forumuri, copywriting, web design, programare, publicitate,optimizare pentru motoarele de cautare, etc.

2. Promoveaza-ti ofertele ca sa poti primi comenzi.Nu este de ajuns sa-ti publici serviciul in acel site, trebuie sa te faci cunoscut pentru a primi comenzi. Cumparatorii interesati de serviciile tale, vor plati proprietarilor site-ului care iti vor da semnul ca poti incepe sa-ti executi munca. Dupa ce termini, sistemul va adauga bani in contul tau.

3.Cand soldul contului tau este mai mare decat zero, banii se transfera, la cerere, in contul paypal. Fiecare cerere de plata presupune o perioada de asteptare intre virarea in paypal si cererea in sine.

Alternative avantajoase la fiverr au aparut multe pe Internet, daca vrei sa gasesti astfel de site-uri iti vand un pont bun: mergi aici , scrie site-ul pentru care vrei alternativa si afli tot ce vrei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP