Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job de colaborare real ca tester de produse in RO



Craciunul ce tocmai a trecut mi-a oferit o surpriza placuta : m-a convins ca jobul de colaborare ca si tester de produse de la buzzstore este o alternativa reala si viabila pentru toti cei ce cauta pe net un job de colaborare real care sa le aduca bani in plus in casa dar si sa le ofere posibilitatea de a economisi bani.

Desi nu am reusit sa ma inscriu la timp in ultima campanie initiata de site, campania de la Coccolino, (pentru ca nu mi-am citit emailurile la timp (mea culpa)), am primit un pachet cu produsele campaniei tocmai pentru a va convinge ca nu era niciun fel de exagerare cand va invitam, in articolul bani pe net ca tester de produse in ro sa va inscrieti ca si tester de produse pentru ca nu veti regreta, iar campaniile favorabile vor apare, numai sa aveti rabdare.

Asadar, buzzstore, prin campania inceputa in 20 decembrie 2013 mi-a oferit sarbatori parfumate prin produsele coccolino pe care mi le-a oferit, dar, mai ales, mi-a oferit certitudinea ca toti puteti face bani ca si testeri de produse daca aveti rabdare, perseverenta si increderea ca si pentru voi va veni o campanie favorabila.

Iata cadoul meu de la buzzstore si coccolino:

Job real de tester

Ceea ce vreau sa atrag atentia este ca, chiar de veti hotari sa incepeti o afacere cu Buzzstore prin linkul de afiliat nu veti putea sa va retrageti banii daca nu participati macar la o campanie din cadrul site-ului.

Dar, nu uitati, prin participarea la campanii realizati si economii din bugetul familiei, asa ca nimic nu este nefavorabil.

Doar sa fiti atenti la invitatiile pe care le primiti prin email sa nu patiti ca mine si sa ratati campaniile pentru ca nu v-ati citit la timp emailurile.

Dupa ce sunteti acceptati in campanii va trebui sa munciti putin: sa postati pe retelele sociale fotografii cu produsele primite, sa va spuneti parerea sincera despre produse, sa faceti eventual un filmulet cu produsele si efectele lor asupra voastra, etc. Toate se posteaza si in site pe pagina voastra personala de buzzer, prin linkuri, doar.

Daca primiti un pachet pentru testare si nu va indepliniti jobul nu veti mai fi acceptati in alta campanie. Tinand cont ca pachetul il primiti doar daca il cereti voi, mi se pare fireasca aceasta masura.

Deci, ganditi-va bine daca sunteti dipusi ca in timpul campaniei sa stati mai mult timp ca de obicei la calculator si sa navigati prin mai multe retele sociale si forumuri.

Va urez succes si va invit si cu mai multa incredere sa dati click pe fotografia cu cadoul meu neasteptat de Craciun si sa va inregistrati pentru a deveni si voi tester de produse in RO, merita !

Iar eu, "ursul din padure" sper in continuare ca voi prinde totusi o campanie care sa ma intereseze si la care sa particip ca si buzzer pentru a putea sa-mi primesc banii !

Update: Am aflat ca nu am nicio sansa sa imi primesc banii pentru invitati deoarece atunci cand ai multi invitati toti trebuie sa participe la o campanie pentru ca cel ce i-a invitat sa primeasca plata pentru munca de invitare a altora. Asadar, daca vreti sa va puteti transforma punctele in bani este recomandabil sa nu faceti prea multe invitatii. Este o specificare ce a aparut in site mai tarziu, probabil i-a speriat avalansa de inscrisi. Am crezut ca in spate sunt oameni seriosi, dar... va las sa trageti singuri concluzii. Las aici totusi linkul spre site ca sa vad pana unde ajunge neobrazarea lor.

Un comentariu:

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP