Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job scriitor de articole pe bloguri romanesti



Vrei sa scrii articole pe blog pentru recompense? Iata o metoda de gasit joburi ca si scriitor de articole pentru castigat bani pe net din articole pe blog valabila pentru bloggerii romani incepatori sau avansati.

Joburi de scriitor de articole pe net cauta multi. Jobul de scriitor de articole pe bloguri prezinta un mare avantaj: poate fi indeplinit de o persoana cu pregatire medie iar locul de munca poate fi de acasa, din fata propriului calculator chiar si daca ai un copil jucandu-se langa tine, chiar si daca esti alaturi de nepotii care butoneaza si ei un joc pe tableta, si chiar daca esti stai langa o persoana cu handicap care iti reclama prezenta alaturi de ea in orice moment.

Joburi de scriitor de articole pe bloguri pot fi indeplinite chiar si pe drumul de acasa la un job traditional atunci cand faci naveta cu trenul, de pilda.

Jobul de scriitor de articole pe bloguri il indeplinesti cand esti dispus, chiar si in miezul noptii cand somnul nu vine pe la gene.

Jobul de scriitor de articole pe bloguri, al tau, sau al altora, poti sa-l executi chiar si cand esti cu un picior in ghips.

Exista persoane imobilizate la domiciliu din diverse motive. Pentru ele, jobul de scriitor de articole pe bloguri poate fi solutia de a nu se simti inutile si de a castiga ceva bani pe net pentru a-si suplimenta veniturile.

Despre bani pe net din articole blogul banipenet4all are multe articole. De aceea am hotarat azi sa-ti prezint o alta metoda de facut bani pe net din articole pe blog valabila pentru bloggerii romani.

Stiti ca nu prea obisnuiesc sa scriu despre solutii romanesti de facut bani pe net pentru ca nu am incredere in ele. Sincera sa fiu, cele mai multe tepe online le-am luat de la antrepenori romani. Dar, ma rog, acesta este un alt subiect pe care il voi aborda deindata ce ma voi convinge ca am dreptate in privinta unei renumite companii romanesti din mediul online.

Despre blogawards.ro si rolul sau in monetizarea blogurilor romanesti


Despre BlogAwards.ro am aflat mai demult dar nu v-am spus pana acum despre el din motive de neincredere.

Azi am hotarat totusi ca fiecare om are dreptul sa incerce si sa foloseasca toate sansele pentru a castiga ceva cu blogul sau. Subliniere: nu am spus sa castige bani, ci sa castige ceva. Desi, eu cred ca cel mai tentant castig din munca pe Internet ramane banul.

Lansat in martie 2011, BlogAwards.ro este primul site romanesc care face legatura intre bloggeri si companii prin intermediul campaniilor si concursurilor gazduite de el, unele din ele atragatoare chiar si pentru mine, recunosc.

Site-ul a inventat notiunea de "galbeni blogosferici" si ei reprezinta forma de premiere a fiecarui blogger membru pentru activitatea acestuia in site.

Galbenii blogosferici servesc la achizitionarea de produse sau servicii vandute de sponsorii site-ului in sectiunea blogshop.

Cand un blogger se inregistreaza in blogawards cu blogul sau, el primeste ca si bonus 100 galbeni blogosferici. Fiecare alta activitate pe site presupune o recompensa in galbeni blogosferici.

Exista si penalitati , de pilda pierzi galbeni daca stergi un articol din blog care a participat la o campanie. De aceea va trebui sa alegeti cu grija campaniile si sponsorii pentru care veti scrie. In plus, linkurile adaugate pot fi uneori o adevarata pacoste pentru un blog si pagerankul lui.

Trimestrial, pe baza clasamentului din blogawards se acorda premii din partea sponsorilor constand in vouchere de cumparaturi, produse, gadgeturi, tablete PC, telefoane, etc.

Daca te stii norocos si iti place sa scrii despre ce ti se spune, blogawards este solutia de monetizare a blogului tau nou. Orice blog cu cel putin 10 articole pe el poate deveni membru al site-ului blogawards.

Dupa inregistrare, intri in tabul campanii si alegi campania care te atrage. Cerintele pentru articol le gasesti acolo. Daca nu stii cum sa scrii linkurile care ti se cer, se gaseste o explicatie pentru incepatorii care nu stiu sa scrie codul pentru linkuri in lumis-detoatepentrutoti.com.

Consider ca initiativa Blogawards a fost buna. Doar bloggerii trebuie sa fie cu mult discernamant si sa aleaga cu grija campaniile la care participa. Nu am vazut vreo impunere asupra impresiilor pozitive sau negative pe care un blogger le-ar putea scrie despre sponsor. De fapt, cred ca cele mai importante sunt linkurile...

Imi doresc un smartphone Allview


Da, o spun cu sinceritate, imi doresc un smartphone Allview. Daca nu stii despre ce vorbesc, intra pe Allview este cel mai cunoscut producator roman de produse electronice si eu chiar ii apreciez produsele.

Campania care m-a determinat sa intru in Blogawards este cea de la Allview pentru smartphone Allview P5-Symbol. De aceasta data fac un rabat de la impersonalitatea articolelor si va spun ce-mi doresc pentru mine.

Tot timpul m-am gandit ca trebuie sa achizitionez un telefon dual sim cu o camera foto mai performanta si cu Android. Dar n-am putut pentru ca au intervenit cerinte mai importante. Asa ca, va spun cu sinceritate, imi doresc un smartphone de la Allview !

Ce credeti, blogawards si campania de la Allview imi va indeplini dorinta ?

Campania inca primeste participanti pana pe 16 februarie. Nu sunt egoista, poti si tu sa intri in blogawards si sa scrii un articol despre Allview. Cine stie, poate chiar tu esti castigatorul ! Daca se intampla asa ceva treci pe aici sa-mi spui, macar. Succes.

Vezi aici cum sa scrii articole bune pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP