Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Invata sa tastezi rapid daca vrei bani pe net din job online

Daca ai inca lacune in domeniul tastarii rapide, deoarece ai considerat ca a invata sa tastezi rapid nu iti este un lucru util, iti va fi cam greu sa faci bani pe net din job online !

Cu totii suntem invatati ca, pentru a ne pregati intr-o profesie avem nevoie de cursuri. Nu subestimez importanta scolii si a invatarii in cadru organizat, dar stiu ca , pentru unii, metoda de a invata online, este mult mai la indemana. Mamici casnice, in imposibiliatea de a fi prezente la o anume ora din zi la curs, elevi, studenti, chiar pensionari, toti pot aborda cu succes metoda invatarii online a tastarii rapide. Si nu considera ca vorbesc in dodii, ar trebui sa fii constient ca omul cat traieste invata, indiferent de ocupatie, profesie, varsta !


Va prezint, acum, o modalitate prin care, cu ajutorul calculatorului puteti deprinde abilitati practice care va pot ajuta sa va gasiti un job pentru toata viata. In plus, indiferent ca veti avea un loc de munca online sau offline, ( si va invit sa cititi ce am notat despre adevarul ascuns al unui job traditional ), indiferent de nivelul de profesionalism la care sunteti in ocupatia principala, trebuie sa stiti ca, de abilitatile practice ale tastarii rapide pe tastatura calculatorului, toti avem nevoie.

Pentru Lumis, care a intrat in munca pe Internet ca un novice in toate ale "calculatoristicii" cum spunea observator, intr-un comentariu, tastarea rapida chiar este o problema. Nu intelegeam cum spun unii ca scriu si 10 articole pe zi, cand eu nu pot scrie decat unul!

Cum insa, am cautat intotdeauna rezolvarea problemelor, am gasit si acum, tot la Google, solutia. Ma grabesc sa o spun si voua, poate ca mai sunt novici ca mine, sau , cine stie, poate ca unii vor sa se perfectioneze in activitatea de tastare rapida pe calculator. Am aflat ca, o viteza acceptabila pentru tastarea cuvintelor, pentru un dactilograf bun este cea de 60 de cuvinte pe minut.

Acum mi-am explicat de ce, intr-un job online cu tastare de coduri captcha, limita minima acceptata este de 6 secunde pentru un cuvant . (Despre coduri captcha si recaptcha am scris in lumis-detoatepentrutoti.com, blog cu informatii utile pentru toti incepatorii in bani online si munca pe Internet ).

Nu face greseala de a considera ca tu, care nu esti un simplu dactilograf, nu ai nevoie de informatii utile din acest domeniu. Chiar daca esti un blogger la debut, care inca mai ai nevoie de ceva sfaturi utile despre cum sa scrii articole pe blog, tot scriitor de articole, si in acelasi timp, dactilograf, te poti numi !

Oricare din freelancerii scriitori de articole stiu cat de important este sa poti tasta repede si corect ceea ce ai de transpus in articolul pe care intentionezi sa il concepi. Sa poti tasta la fel de rapid ca si cum gandesti un articol, este unul din punctele forte ale succesului oricarui scriitor de articole bune, indiferent ca el este contentwriter,scriitor de articole pe bloguri, scriitor de articole profesioniste,sau, chiar si freelance-translator online.

A propos, daca vrei astfel de joburi online, sa stii ca bannerele din sidebarul blogului chiar iti ofera solutii practice de gasire a unor astfel de joburi ! (nu imi place sa vorbesc despre cai verzi pe pereti !)

Ma gandesc ca, probabil, chiar si programatorii IT carora le place sa-si torsioneze mintea compunand cele mai nastrusnice coduri, (nastrusnice, pentru noi, ne-IT-istii ), se pot deosebi prin productivitate, din cauza unui simplu motiv: viteza de tastare, sau mai bine zis, cat de buni dactilografi sunt.

Stiu ca exista o multime de programe, ca si jocuri, pe Internet , prin care poti invata sa tastezi rapid texte folosind tastatura calculatorului. Insa, cautand in chrome google web store , m-am dezmeticit complet si am aflat cum si unde pot invata, online, sa tastez rapid.


Invata sa tastezi rapid cu Google chrome


tastare rapida

Asadar, sa va spun ce am descoperit ca se poate utiliza atunci cand vrei sa inveti sa tastezi rapid pe calculator, si deci vrei sa devii un dactilograf, sau, in limba engleza, typist, de succes. ( Pe net, vrei, nu vrei, trebuie sa te adaptezi vremurilor si sa inveti limba engleza , desi, Google translation devine din ce in ce mai performant si poate fi de mare ajutor ! )

Daca intrati in chrome Google web store, gasiti, in resurse academice, extensia typing lessons , disponibila pentru browserul chrome.

Din typing lessons, poti invata pana si cum sa-ti asezi degetele pe tastatura, sa tastezi rapid in mai multe limbi, ce mai, o multime de lucruri practice utile !

Cu extensia typing lessons puteti lua lectii free despre cum sa tastezi rapid.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa inveti sa tastezi rapid cu typing lessons

Daca vrei sa folosesti programul amintit, trebuie sa ai un cont Google si sa intri in chrome Google web store, prin browserul Chrome. Stiu ca,inca, sunt destui care utilizeaza Firefox, si eu il utilizez ca si browser default. Dar, daca vrei sa inveti din lectii free, online, cum sa tastezi rapid, folosind extensia typing lessons, trebuie sa stii ca este disponibila doar pentru browserul Chrome de la Google.

(Te intrebi ce ma supara la Chrome, de folosesc inca, default, Firefox ? Ca se updateaza prea frecvent si aproape in fiecare duminica am de furca cu al meu calculator "rasnita". Nu este un lucru rau, updatarea asta, doar ca tu, singur, trebuie sa tii pasul cu o armata de specialisti si, parca obosesti, cateodata ! De calculator, ce sa mai vorbim !)

Daca esti mai avansat, adica dintre cei care cauta cu adevarat joburi online pentru specialistii scriitori de articole pe web, si tastezi deja cu o anume viteza, dar vrei sa-ti testezi capacitatile de tastare rapida, poti folosi o alta extensie din web store chrome Google pe care o gaseti in educatie, instrumente pentru profesori si administratie, typing test .

Mie, aceste oferte mi se par grozave, de aceea iti spun despre ele. Cu asa resurse, tot sa inveti sa faci bani pe net din job online! Nu trebuie decat sa fii constient ca, primul pas, absolut necesar, este acela de a invata sa tastezi rapid pe tastatura calculatorului si sa fii un dactilograf excelent !


Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, informatia !

Un comentariu:

  1. MI se pare ok,eu avind un handicap la miini sper sa imi fie util acest articol,handicap in sensul ca nu pot sa folosesc de cit mina stinga

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP