Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job online cu tastare de coduri captcha



Tastezi corect si rapid coduri captcha ? Atunci poti avea job online ca si lucrator data entry si sa faci bani pe net ! Un astfel de job este perfect pentru mamici care stau acasa, pentru studenti, elevi, sau parinti, ca job part-time. In plus, programul de lucru este flexibil. Se poate lucra la orice ora din zi sau noapte, cand puteti, si pentru cat timp sunteti disponibil.

Joburile in care faci bani pe net introducand coduri captcha se potrivesc celor care au dexteritate, rapiditate si precizie in tastarea si introducerea datelor in sistemul digital.

Companiile au nevoie de transpunerea datelor din documente scanate in documente editabile digital, de aceea a aparut aceasta oferta de munca pe Internet.

In ultimul timp, compania MegaTypers si-a anuntat disponibilitatea de a utiliza lucratori din toata lumea pentru a face fata solicitarilor clientilor sai.
MegaTypers este o societate de administrare a fortei de munca capabila sa indeplineasca corect solicitarile companiilor care necesita servicii de introducere de date pe calculator, sau data entry. In Megatypers se folosesc, in special, ca si date de intrare, codurile captcha.

Care este secretul acestor joburi online cu tastare de coduri chapta ?

In joburi online cu introducere de coduri captcha vi se cere sa tastati, pur si simplu, destul de rapid, codurile chapta expuse ca si oferta de lucru.

Sunt acceptati lucratori din toate tarile, iar plata se face la mia de cuvinte tastate.Tariful variaza functie de intervalul orar in care se lucreaza si trebuie sa-ti spun ca, suma de bani pe care o poti primi pe munca online depusa poate varia intre 0.5$/mia de cuvinte, pana la 1.25$/1000 de cuvinte. Tariful maxim este situat in intervalul orar 18.00-02.00, ora Romaniei.

Activitatea de tastare a codurilor captcha afisate ca si text scris este doar o parte din ofertele de job. Pot fi si joburi in care trebuie sa transpui in text scris o expunere vocala. Alteori, trebuie sa transpui in text o imagine.

Tot ce ai nevoie pentru a putea lucra in astfel de site-uri este un calculator cu o conexiune la Internet si capacitatea de a scrie cel putin 10 cuvinte pe minut. Bine , pentru joburi mai complicate, trebuie sa cunosti, si limba engleza. Dar acele joburi nu ti le impune nimeni.

Banii ii primesti prin intermediul cardurilor de debit, cecuri bancare, Paypal, Webmoney, Liberty Reserve si Western Union.

Odata ce te-ai inscris, gasesti in contul tau toate informatiile de care ai nevoie pentru a nu gresi. Te sfatuiesc sa fii odihnit si cu mintea limpede atunci cand incepi sa te documentezi. Nu ai voie sa gresesti de prea multe ori pentru ca ti se poate bana permanent contul.

Trebuie sa-ti marturisesc ca, odata ce te-ai inscris, primesti si un link de afiliat, prin care poti sa-ti dezvolti o mica retea. Doar ca, vei primi bani pentru construirea retelei doar dupa ce, cinci dintre invitatii tai primesc prima plata. Prima plata se face la 3$, prin Paypal.

Eu nu fac decat sa te informez, despre aceasta noua metoda de a face bani pe net prin tastare de coduri captcha. Daca te tenteaza, mergi in Megatypers.com , inregistreaza-te si ia-ti un job .

Atentie:

LA INREGISTRARE ESTE CERUT UN COD. TASTEAZA CODUL 1KS2 SI ESTI ADMIS !


Si, daca nu crezi ca abilitatile tale in tastare rapida sunt la un nivel acceptabil, mai exerseaza. Poti chiar verifica daca abilitatile tale in tastare rapida au nivel acceptabil, facandu-ti un test aici.

Despre minifreelanceri si microjoburi ti-am mai vorbit in blog. Poti accesa chiar eticheta despre minifreelancer si afli mai multe posibile joburi online ca si minifreelancer.

Asadar, iti doresc sa castigi cat mai multi bani pe net in jobul tau nou, ca si minifreelancer !

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte si cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin email, informatia ! Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului, daca accesezi butonul share, de sus.

8 comentarii:

  1. Buna,
    Am intrat si eu pe http://www.megatypers.com/register pt. a-mi crea cont, insa... nu inteleg ce cu rubrica "Invitation Code" - cerinta este "You must supply a valid invitation code".
    De unde iau acel "invitation code"???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca in megatypers te poti inregistra doar cu invitatie. Eu, avand acel cod nu am trecut prin asa ceva . Scuze, am publicat in articol codul, il public si aici pentru cei interesati: Tatati la rubrica "invitation code",
      codul: 1KS2
      Succes !

      Ștergere
    2. Multumesc pt. raspuns si ajutor.

      Ștergere
  2. Buna,

    Am intrat pe site-ul megatipers.com, insa nu ma pot inregistra: exista o rubrica "Invitation Code" - cu specificatia "You must supply a valid invitation code" - in care nu stiu ce trebuie sa scriu.
    Fara completarea respectivei rubrici, nu se poate crea contul.

    Solutii/idei la aceasta problema???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoarece nu stiu daca este vorba de aceiasi persoana, repet raspunsul la comentariu si aici:

      Tastati la rubrica "invitation code",
      codul: 1KS2
      Succes !

      Ștergere
  3. buna,lumis.
    am lucrat si eu o singura zi pe megatypers.com, si din cauza internetului lent imi expira imaginea inainte de a se incarca.drept rezultat, a doua zi nu ma mai lasa sa ma loghez.cunosti si alte joburi de acest fel?
    ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai sugera site-uri de acest gen (sunt o vizitatoare inraita a blogului).
    numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lili, in primul rand, multumesc pentru vizita.Din nefericire, o conexiune lenta la Internet poate fi o cauza care duce la pierderea multor oportunitati de job online.Fii sigura ca eu caut in continuare, si atunci cand gasesc ceva o spun aici, in blog.Pentru ca sa nu pierzi stirile, poti sa te abonezi prin feed la blog.
      Sper ca, in curand, sa-ti pot da vesti bune.

      Ștergere
  4. Fayn multumim pentru explicatii explicite

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP