Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Formular de contact,pentru blog,fara bani



Update 2: Acest articol a fost necesar pe cand blogurile de pe blogspot nu aveau posibilitatea de a atasa un formular de contact. Azi, daca vrei un formular de contact in blog il adaugi pur si simplu ca orice widget din lista de widgeturi puse la dispozitie in sablonul blogului.

Pentru istorie, articolul vechi ale carui informatii sunt valabile dar nu neaparat necesare.

Bloggerii noi au nevoie de multe informatii utile pentru a reusi sa-si compuna un blog dupa gustul propriu. Chiar daca se pot lasa comentarii direct pe bloguri, este nevoie si de un formular de contact pentru comunicari mai putin generale. Cum pui un formular de contact, fara bani, in blogul tau gratuit , vreau sa-ti spun acum.



Subiectul l-am considerat interesant dupa ce am constatat ca renumitul site 123contactform, pe care multi il prezinta ca fiind solutia ideala, desi isi face reclama ca ofera formulare de contact gratuite, gratuitatea nu este oferita decat pentru o luna. Asa ca am cautat alte solutii, gratuite, pentru ca intr-un blog gratuit nu are rost sa investesti bani atat timp cat nu poti avea nici o siguranta in prezenta lui online permanenta.

Si iata ce am gasit: un site, kontactr.com, care ofera un astfel de formular de contact cu adevarat gratuit.

Formularele de contact, pe un blog, sunt foarte utile pentru protejarea adreselor personale de email ale administratorilor de bloguri.

Un formular de contact, in blogul cu activitati pentru incepatori, de pilda, este foarte necesar pentru a proteja adresele de email ale celor ce-mi solicita invitatii la sondaje online, si care, trebuie sa specifice clar, adresa lor personala de email. Nu am publicat niciodata acele comentarii pentru ca ma simt obligata sa protejez adresa lor de email.

Cu un formular de contact s-ar fi rezolvat mai elegant problema si acum nu as mai avea atat de multe comentarii nemoderate, in tabloul de bord al blogului.

Vrei sa-ti pui si tu un formular de contact, fara bani, in blogul tau gratuit ?

Mergi in kontactr.com si inscrie-te, fara bani.
Apoi, dupa ce ti-ai facut cont, poti sa-ti iei un formular de contact pe care il poti personaliza. E simplu, rapid si gratuit. Nu aveti nevoie sa scrieti un cod complicat. Doar copy - paste o singura linie de cod

Functie de gust, poti utiliza fie un formular de contact pe care il poti pune intr-o pagina statica, pe blog, ca in pagina Contact, fie poti sa pui un script java care va face sa apara o fereastra pop-up cu formularul de contact, care apare ca mai jos :




Site-ul promite ca va expedia emailurile la adresa de contact pe care ai furnizat-o tu insuti la inscriere, si nu va retine o copie a lor.

Formularul de contact este prevazut cu un cod captha si este un amanunt valoros, asigurandu-se, astfel, protectia antispam.

Sigur, printr-un formular de contact ai putea pierde comentarii pe blog, dar sunt cazuri in care persoane mai tematoare nu vor comenta niciodata pe un blog stiind ca acel comentariu ar putea fi expus privirii tuturor.

Deci, daca vei ajunge, candva, la concluzia ca ai nevoie de un formular de contact fara bani, pe blogul tau gratuit, eu ti-am spus acum cum pui, fara bani, un formular de contact gratuit in blog

Update 1: Dupa mai multe cercetari, am descoperit ca , totusi, si 123contactform ofera formularul gratuit, dar in limita a 100 de emailuri la 25 de zile. Asadar, alegeti ce va place.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP