Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job cu o masina si o campanie publicitara



De cand publicitatea este sursa generatoare de venituri pentru afaceri, indiferent in ce domeniu sunt ele, te poti astepta sa o gasesti pretutindeni. Cu bannerele de pe blocuri suntem obisnuiti, ba, chiar si de "infasatul masinilor" nu ne mai miram.
De agreezi sau nu publicitatea, afla ca ea este generatoare de venituri pentru multi din cei ce au nevoie de un job. Cu o masina si o campanie publicitara se poate gasi un job.



Carradvertising-ul, sau publicitatea pe masini este o metoda obisnuita, de acum,si ea genereaza joburi pe 4 roti mai putin obisnuite.

Sa conduci o masina, a ta, sau poate, chiar, una, pusa la dispozitie de firma care te angajeaza pentru a-i promova brandul, nu este ceva neobisnuit. Dar, stii ca, astfel de joburi , se gasesc in site-uri, pe net ?

Este distractiv sa-ti conduci masina proprie, sa te deplasezi pe acelasi drum, ca de obicei, si sa fii platit pentru asta, ca in orice job traditional, nu ?

Ce ar trebui sa faceti pentru a fi selectat, dumneavoastra si masina dumneavoastra, pentru a participa la o campanie publicitara de acest gen ?

Sa va inscrieti, cu masina cu tot, in acest tip de site-uri care accepta membri internationali, sa completati cerintele din site si sa asteptati sa fiti selectati pentru jobul cu masina.

Selectia depinde de cat de repede se va organiza o campanie publicitara pe masini in zona in care locuiti.

Sunt o multime de criterii dupa care se face alegerea, dar cu putin noroc puteti primi un astfel de job.

Masinile care participa la campanie nu intotdeauna trebuie sa fie impecabile, dar, ideea este ca trebuie sa poata circula fara intrerupere pe toata perioada campaniei.

Ca sofer,trebuie sa aveti un permis de conducere valabil, sa fiti major, sa aveti ceva experienta in condusul autoturismului si sa fiti dispus sa primiti bani pentru condusul masinii proprii ! Trebuie sa fiti de acord ca masina dumneavoastra sa fie acoperita cu o folie de vinilin publicitara pe care nu aveti dreptul sa o indepartati tot timpul campaniei. Masina trebuie tinuta parcata in ochii pietenilor, sa fie spalata de 2 ori pe luna si in fiecare luna se intalneste un reprezentant al firmei cu soferul pentru a colecta date GPS.

1. In unele site-uri, cum este AutoWrapped (International), ai 2 optiuni de job: sa conduci masina proprie, impachetata in folia publicitara si esti platit cu 400$ pe luna, sau, poti lua o masina gratuit, pe care sa o conduci gratuit.
Programul gratuit cu masina ofera o masina gratuit, numai pentru tine, pe tot parcursul companiei, dar nu mai primesti si bani, pentru ca masina se considera ca o ai in leasing.

2. drivers.FreeCarMedia.com

FreeCar este un site care admite, ca si Autowrapped, membri internationali.
Puteti obtine, fie posibilitatea de a conduce gratis, pe perioada campaniei, o masina noua de brand, in cazul in care nu aveti masina, fie, puteti sustine o campanie publicitara cu masina proprie, impachetata in material publicitar. Puteti primi 900 $/luna, conform site-ului mai sus amintit. Daca masina va este selectata sa participati cu ea intr-o campanie publicitara, se pot castiga, pe luna, 220 lire din acest tip de job sezonier.

3. VistaMotion

Aici puteti face bani pana la 400 $ /luna pentru utilizarea de catre dumneavoastra a masinii proprii. Nu trebuie sa-ti dereglezi rutina zilnica, in jobul oferit de acest site.

Vistamotion acopera masina cu o folie publicitara care nu o deterioreaza nici cand este lipita , nici cand este indepartata.

Programele la care poti participa, in VistaMotion, sunt diferite, si ele stabilesc pretul.

Masina poate fi acoperita in interior , inclusiv geamurile, cu o folie ce este transparenta, dar pare solida din exterior. Poate fi acoperita o jumatate de masina sau in totalitate, dupa permisiunea acordata de proprietarul masinii. Banii promisi sunt de la 60 la 130 lire/luna,in tarile urmatoare : Uk, Germania, Franta, Spania.

Imaginile si textele publicitare sunt plasate pe material vinyl si ofera o puternica prezenta vizuala care atrage atentia asupra brandului firmei advertiserului.

Daca esti un tip norocos, poti sa te inscrii in unul din site-urile de mai sus. Poate primesti un job pe patru roti in care sa conduci propria-ti masina "infasurata" si sa primesti bani online.

Sigur, sa nu crezi ca poti trai dintr-un job cu o masina si o campanie publicitara, dar este o metoda buna de a gasi o posibilitate de job suplimentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP