Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Devii freelancer bun daca respecti cel putin 8 cerinte minime



In conditiile in care locurile de munca traditionale devin din ce in ce mai reduse ca numar, si mai putin atragatoare ca si bani castigati, tot mai multi se gandesc sa faca o cotitura in viata lor si sa devina lucratori independenti.

Pentru toti cei care planuiesc sa-si schimbe traiectoria vietii si sunt inca la inceput de drum voi puncta aici 8 cerinte minime ce trebuie respectate pentru a deveni un freelancer de succes . Toate aceste cerinte sunt izvorate din experienta de viata a celor care au castigat deja reputatie din munca pe Internet.
Vrei sa devii freelancer de succes? Nu neglija aceste 8 cerinte minime obligatorii :


1. Un freelancer bun, ca in orice job, are nevoie sa fie pasionat de ceea ce face


Fara pasiune , orice activitate, la un moment dat devine plictisitoare.
Pasiunea te face sa uiti de timp, de oboseala, de lipsuri. Este puterea care te indeamna sa mergi mai departe cand nu totul iese perfect. Asadar fii pasionat de ceea ce faci si totul ti se va parea usor si placut.


2. Un freelancer trebuie sa fie intotdeauna orientat catre client.


Observa si analizeaza raspunsul clientului la toate propunerile tale. Nu uita, chiar daca pui suflet si pasiune in realizarea unui proiect, el trebuie sa satisfaca o nevoie a clientului , nu un capriciu al tau.
Consumatorii sunt statistici. Clientii sunt oameni. Dar, atunci cand stii ca propunerea ta este cea mai buna, fii perseverant si demonstreaza ca ai dreptate.


3. Un freelancer bun este dispus sa experimenteze tot timpul si foloseste tehnici noi de lucru.


Daca esti un blogger cu blog, fa schimbari in sablon, in continut, cauta sa tii tot timpul cititorii tai conectati la subiect si incearca sa-i determini sa experimenteze odata cu tine, monotonia este moarte sigura pentru multi.

Daca esti webdesigner, fii la curent cu noile aparitii in domeniu, invata programe noi, fii curios si nu lasa inertia sa-ti puna bariere.


4. Un freelancer bun nu se limiteaza niciodata la prezent.


Omul de afaceri din fiecare freelancer il obliga sa invete sa priveasca lucrurile pentru ceea ce ar putea deveni.
Invata si tu, deci, sa visezi, daca vrei sa devii un freelancer sau om de afaceri de succes. Viseaza si pune in practica orice idee pe care o ai. Internetul iti ofera posibilitati nebanuite de exprimare si manifestare.


5. Nu te limita la zona locala sau nationala, aici nu esti ingradit de granite si vami.


Simti ca nu te multumeste oferta dintr-un site de joburi online, cauta altul ! Nu te pastra legat de un nume doar pentru ca stii ca alti colegi de-ai tai, freeelanceri, fac acolo bani !

De pilda, esti un freelancer care activezi in domeniul webdesignului care, inca, mai cauta solutii ?
Te-ai inregistrat in 99design.com ?

Dar in sortfolio.com ? Sortfolio se ocupa de promovarea webdesignerilor, la nivel international, in sute de companii. Daca nu ai timp sa te promovezi, sortfolio poate fi o solutie. Inscrierea este gratuita si poti incerca si tu sa te inscrii in lista freelancerilor webdesigneri promovati de sortfolio.


6. Indiferent ca esti sau nu freelancer, fii optimist in tot ce faci.


Cand o usa spre succes se inchide, alta se deschide; dar multi oameni raman si privesc descurajati timp indelungat usa inchisa si n-o vad pe cea care tocmai s-a deschis.


7. Un freelancer de succes creeaza ceva util pentru client si pentru toti oamenii, in general.


Astfel, nu mai cauti tu clienti, te vor cauta ei pe tine. Fa-ti un site de prezentare care sa atraga atentia si sa demonstreze capacitatile tale/ Invata sa iti faci promovare si sa iti vinzi eficient serviciile.


8. Cand ai idei novatoare nu te lasa doborat de pasivitatea sau pesimismul celorlalti.


Nu toti sunt facuti sa fie lei. Oamenii mari vorbesc despre idei. Oamenii mici vorbesc despre alti oameni.

Si acum, dupa ce ai descoperit daca ai sau nu stofa de freelancer de succes, te invit sa-ti cauti de munca online. In blog se gasesc mai multe idei de job pentru freelanceri si minifreelanceri.

Pagina loc de munca online iti dezvaluie joburi online reale.

Chiar si in pagina evenimente la zi iti poti gasi o oferta de job proaspata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP