Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Freelance translator-un job online pentru specialisti



De multe ori ne punem problema utilizarii informatiei transmise in mai multe limbi. Din fericire, intotdeauna, cei ce nu au abilitati de traducator pot utiliza, online, priceperea specialistilor din domeniu. Exista multe site-uri pe Internet, unde poti, fie sa lucrezi tu insuti ca si freelance traducator, fie sa utilizezi serviciile translatorilor profesionisti. Cel mai simplu, un job online ca si traducator se gaseste, cautand, in motoarele de cautare, cuvinte cheie ca translation, translator.

In site-urile care ofera joburi pentru freelanceri traducatori inscrierea este gratuita, in general, si poti gasi multe oferte de servicii din domeniul traducerilor, indiferent de limba.

Dupa inregistrarea ca si freelancer traducator trebuie sa creezi o pagina proprie unde sa-ti prezinti portofoliul. In acelasi timp poti cauta printre ofertele de locuri de munca pentru traducatorii freelanceri pe care le-au publicat agentiile inregistrate in respectivul site.

Va prezint un site unde puteti activa cu succes ca freelancer traducator , Translatorscafe.com. Aici am gasit propuneri interesante pentru membrii inregistrati. Specialistii din translatorscafe va invata cum sa va construiti primul site de prezentare si, va ofera gratuit, un loc unde sa va gazduiti site-ul de portofoliu.

Asa cum v-am tot amintit in ultima vreme, construirea site-ului web de portofoliu constituie cartea dumneavoastra de vizita si este esential sa fie un site profesional. Cu ajutorul informatiilor oferite cu generozitate de translatorscafe, puteti sa va construiti un site exceptional de prezentare a capacitatilor dumneavoastra de traducator profesionist.

Daca esti un specialist in materie de traduceri, inscrie-te in translatorscafe pentru a-ti gasi un job online si freelancerul din tine sa fie satisfacut pentru ca ai de lucru. Numeroase oferte de job ca si traducator, sondaje, discutii pe forum, articole de interes din domeniu, si multe informatii utile poti gasi in traslatorscafe.com.

Este un site complex care ofera informatii utile traducatorilor profesionisti. O multime de agentii au pagini proprii in acest site si pe paginile lor puteti aplica direct pentru un job. Important este sa aveti un CV bine intocmit si care sa prezinte credibilitate. Site-ul va ofera indicatii si in sensul intocmirii unui bun CV.

In formularul de inscriere specificati toate datele cerute cu maximum de acuratete.
Dupa inscriere, studiati cu atentie lista de joburi oferite.


Care sunt pasii de urmat cand aplici pentru un job de traducator online
1. Intocmiti-va CV-ul

Inainte de a va intocmi CV-ul, studiati cateva CV-uri ale celorlalti, cu ochi critic. Trebuie sa va cunoasteti realist concurentii si sa va intocmiti un CV la nivelul lor, cel putin.

2. Selectati o oferta de job a unei agentii, direct din site-ul agentiei

3. Trimite-ti-va CV-ul, prin site-ul agentiei

4. Aplicati pentru orice job pe care il puteti indeplini functie de capacitatile proprii

5. Studiati cu atentie cerintele jobului , din care, un loc important il ocupa:

- Numarul de cuvinte cerute

- Categoria din care trebuie tradus articolul - indicatie pretioasa pentru a alege acele joburi in care va simtiti cel mai bine calificat


Ce trebuie sa faci pentru a fi un freelancer traducator de succes
-Invata tot timpul

- Fii deschis noului

- Fii perseverent, dar politicos

- Exerseaza zilnic

- Lucreaza intotdeauna corect si realizeaza traduceri de calitate.


Asa ca, daca esti un traducator profesionist si ai nevoie de job si inca nu stiai de translatorscaffe.com, te sfatuiesc macar sa-l vizitezi ca sa te informezi asupra a ceea ce inseamna un site profesionist de prezentare a portofoliului personal de traducator profesionist.


O lista cu alte site-uri unde gasesti job online de translator
poate fi urmatoarea:

1. www.proz.com
2. www.translatorscafe.com
3. www.traduguide.com
4. www.gotranslators.com
5. www.getafreelancer.com
6. www.translatorsbase.com
7. www.translatorplanet.com

Daca ai nevoie de job online pentru freelance traducatori, sper ca informatia de aici ti-a fost utila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP