Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Bani cu blogul



Cu un blog castigi bani pe net. Bani cu blogul se fac prin multe metode. 3 din ele le-am pus aici.

Exista multe modalitati de a face bani cu blogul tau. Dintre cele mai cunoscute metode prin care poti face bani cu blogul, fac parte:

1 - Google Adsense – prezinta avantajul ca fiecare este liber sa se alature si este destul de usor de configurat. Anunţurile se vor potrivi conţinutului blogului tau si vei fi platit de fiecare data cand un vizitator face clic pe un anunţ.

2 - Programele de afiliere

Inscrie-te pentru programe de afiliere legate de subiectul blogului tau. Fa o cAutare pe Google pentru
"programe de afiliere" + subiectul blogului tau pentru a afla mai multe programe de afiliere.

Ori de câte ori cineva face clic pe link-ul tau de afiliat, pe care l-ai pus in blogul tau, şi cumpara un produs, vei primi un comision.

Daca ai cunostinte despre subiect poti scrie, de asemenea, recenzii pentru acest produs pentru a ajuta la cresterea vanzarilor tale de afiliat.

3 - Vinde spatiu publicitar - daca ai un blog popular poti invita oamenii si firmele sa faca publicitate pe blogul tau. Aceasta ar putea fi în forma de link text, banner sau un grafic.

Despre cum gasiti clienti publicitari, o informatie foarte buna am gasit-o la un coleg priceput, in blogul freeseodesign.

Nu iti pune in gand sa faci bani cu un blog daca oamenii nu te pot gasi.

De îndată ce ai început sa postezi pe blogul tau este timpul sa începi Promovarea blogului

2 comentarii:

  1. Corecte informatiile date, dar ma intreb si te intreb: de ce nici blogul de fata, nici celalalt, nu sunt inscrise la GoogleAdsense?
    Nu intreb doar sa ma aflu in treaba, ci ca sa-mi lamuresc niste nedumeriri, poate ai mai multe date:am citit, pe forumuri sau bloguri, ca GoogleAdsense are de la o vreme criterii absurde de aprobare/respingere a unor cereri de inscriere.Exista vreo explicatie? Eu insumi le-am trimis de trei ori solicitari de aprobare ptr.blogul meu http://varstalacontrol.blogspot.com/ si mi-au fost respinse cu trimiteri la n+ paragrafe si aliniate din regulamentele lor de functionare, din care n-am inteles nimic.
    As fi recunoscator daca m-ai putea scoate din "ceatza" in problema asta.
    multumesc!augustin m.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista , intr-adevar, cateva restrictii, pe care unii nici nu le iau in seama pana cand sunt descoperiti si mai primesc si ban!De pilda, este restrictionat traficul automat pe care-l mai folosim si noi, sa recunoastem, pana la indexare.Apoi, exista multe firme de publicitate care nu se pot combina cu reclamele de la Adsense, si eu, cum mi-am propus sa dau mai multe exemple pe aici, nu vreau sa ma complic.Nu am folosit de la inceput posibilitatea si nu ader la ea pentru ca, am spus undeva ca nu urmaresc un profit anume cu aceste bloguri.De fapt, publicitatea pe blog nici nu-si are sens daca nu ai trafic mare.Si mai e o problema personala: imi schimb foarte des blogurile pana reusesc sa le aduc la o forma multumitoare, si de aceea , mie, adsense mi-a spus ca atunci cand termin constructia sa revin cu cererea!
    Ma lupt cu SEO, METATAGURI, REFRESH LA PAGINI, si tot ce gasesc la cei cu experienta .Incerc sa complic sablonul de la blogger pentru ca nu sunt o persoana care sa se multumeasca doar cu ce primeste de-a gata.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP