Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Monitorizare blog , primii pasiPentru blogger la debut voi expune primii pasi in monitorizare blog. Info utile ce tin de webmaster si SEO ca sa faci bani pe net cu blogul..

Pe zi ce trece, descoper mai multe informatii interesante despre monitorizare blog.
Daca esti la inceput de drum si inca nu le-ai aflat, iti soptesc cateva care tin de partea de webmaster si SEO.

Nu sunt un expert, sunt un cautator, ca si tine. Ma gandesc ca ar putea sa-ti fie de ajutor, pentru monitorizarea blogului, cativa primi pasi pe care i-am descoperit in activitatea mea de proaspat blogger.

Ai nevoie de tutoriale autorizate si sprijin profesionist ? Eu aici am gasit multe:


Blogging  tips, tutorials and SEO

- Incrie-ti blogul in portalul toateblogurile.ro.Bloguri, Bloggeri si Cititori


Ii gasesti acolo pe toti cei care, ca si tine, isi framanta mintea zi de zi ca sa gasesca subiecte de postari, si poti invata de la maestri. Si ce e mai important, este sloganul: “nu exista blogger mare sau blogger mic. Aici toti suntem bloggeri”.

Asa ca, nu te teme si nu te considera inferior. Invatam si trebuie sa reusim. Daca nu, macar am avut curajul de a incerca si nu am fost lasi.

- Eu, cand am inceput sa-mi fac blogul, nu intelegeam ce-i cu sigla aceea cu o barza pe care o intalneam pe unele bloguri. Mi-a trebuit un timp pana cand am inteles ca este foarte bine daca ai blogul monitorizat si inscris in zlist.ro.Afli de acolo multe lucruri despre blogul tau.

- Si acum, ceva ce m-a incantat de-a dreptul. Daca stiai dinainte, te felicit. Eu folosesc ca browser, google chrome. Am instalat, extensia pentru Seo. Acum stiu despre orice site pe care intru, page rank, numar de linkuri in motoare de cautare, si alte informatii valoroase.

- Acceseaza unmaskparazites. Foloseste-l si verifica-ti blogul. Dar, daca ai curiozitatea si studiezi mai cu temei ce-ti scrie pe acolo, gasesti un link catre sucuri.net. De acolo afli daca esti pe lista neagra la Google si multe alte informatii despre blogul tau.

Sper ca aceste informatii ti-au fost de folos.

Si, nu in ultimul rand, asigura-ti trafic pe blog, inscriindu-l in :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


GO TO TOP