Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Bani pe net ca tester de produse in Ro



Vrei sa castigi bani pe net ca si tester de produse si servicii noi in Romania? Iata o oportunitate de colaborare pentru mamici, pensionari, elevi, pentru toti cei doritori de a testa de acasa produse si servicii noi contra unor recompense pecuniare.

Fii ochii si urechile companiilor, testeaza acasa produsele noi pe care le primesti gratis, critica acele produse atunci cand este cazul, lauda-le daca iti plac, impartaseste-ti parerea cu prietenii si fa bani pe net din testare de produse si servicii noi, nimic nu te impiedica sa-ti faci auzita vocea pe Internet daca esti un tester de produse si servicii noi inregistrat.

Exista o categorie de oameni pentru care noutatea din orice domeniu face parte din stilul lor de viata. Ei sunt cei ce se ofera intotdeauna sa testeze serviciile si produsele noi ale companiilor si de cele mai multe ori o fac din placere. Daca vin si ceva bani in plus, in afara produselor primite gratis, este mai mult decat perfect!

Faptul ca pot utiliza produse inca nelansate pe piata le starneste curiozitatea si le ofera prilejul de a deveni leaderi intr-un grup insetat de informatii despre produsele noi ce vor fi lansate in diferite domenii. Pe setea unor astfel de persoane se bazeaza marketingul activ practicat de companiile dispuse sa ofere gratuit, spre testare, noi produse pe care le vor lansa pe piata.

Sunt sigura ca si printre cititorii blogului banipenet4all se gasesc multi carora le-ar face placere sa testeze acasa, produse pe care le primesc gratuit si apoi sa-si exprime, online, in diferite moduri, parerea sincera despre acele produse. Tocmai de aceea va informez azi despre un nou mod de a face bani pe net din testare de produse si servicii noi, job care lucreaza cu testeri si produse romanesti.

7 motive sa faci bani pe net ca si tester de produse si servicii noi

1. Inregistrarea este gratuita-faci bani pe net fara investitii

2. Varsa minima a testerilor este de 16 ani- deci si elevii au o sansa buna de a castiga bani pe net

3. Odata inscris nu ai nicio obligatie sa testezi produsele daca nu iti convine sa fii cobai-si aici ma refer la produse pentru slabit, de pilda- faci bani pe net daca vrei, nu te obliga nimeni sa faci ceva ce nu iti place

4. Activitatea se desfasoara in Romania, deci puteti comunica in limba materna, iar pachetul cu produsele de testat se primeste in timp scurt

5. Aveti chiar un motiv de a va construi un blog rentabil cu opiniile si experienta inregistrata cu produsul nou testat

6. Pentru a castiga bani pe net din testarea de acasa a produselor primite gratuit nu trebuie sa vindeti nimic ci doar sa va exprimati o parere sincera despre rezultatele testarii

7. Aveti posibilitatea de a deveni leaderi de opinie intr-un grup iar parerea voastra sa conteze pentru dezvoltatorii de produse si servicii noi

Vrei sa castigi bani pe net ca si tester de produse si servicii romanesti ?

Iata cum decurge un astfel de job part-time. De fapt, cred ca mai corect ar fi sa denumim activitatea de testare a produselor si serviciilor afectuata de acasa, doar colaborare pentru testarea de acasa a produselor noi si lansarea lor pe piata online.

Cum lucrezi ca si tester de produse si servicii in Romania

- Devii tester de produse si servicii noi daca te inregistrezi AICI ;

- Completeaza-ti datele personale-este necesar sa furnizezi toate datele personale din formularul de inscriere;

- Finalizeaza inscrierea completand chestionarul al carui link il primesti prin email. Ca si recompensa pentru completarea primului tau chestionar primesti 100 de puncte bonus;

- Aplica pentru campaniile de testare pe care firmele le organizeaza si asteapta sa fii invitat. Invitatia o vei primi atunci cand corespunzi profilului solicitat. De aceea trebuie sa completezi cu grija si acuratete chestionarele referitoare la profil;

- Verifica periodic daca ai primit invitatii de participare la campanii si inscrie-te imediat la ele daca esti interesat;

- Dupa selectare vei primi acasa pachetul cu produse gratuite pentru testare;

- Imediat ce ai primit pachetul, intri in site si iti spui parerea la cald despre produsele primite;

- Testezi produsele, iar pe parcursul perioadei de testare iti faci cunoscute opiniile pe retelele de socializare. Poti chiar sa-ti creezi un blog, gratis sau nu, in care sa-ti expui opiniile;

- Vei primi, pe perioada testarii, sondaje pe care va trebui sa le completezi;

- Raspunde in timp util sondajelor la care esti invitat;

- Trimite rapoartele tale detaliate ori de cate ori este prevazut in regulamentul campaniei, si impartaseste experientele tale - bune si rele - astfel incat companiile sa poata obtine un feedback sincer si real;

- Recompensarea activitatii tale de tester de produse se face in puncte bonus. Atunci cand se acumuleaza 1000 de puncte bonus poti cere plata. Ea va consta intr-un cupon valoric de 100 roni pe care il poti utiliza in orice magazin care primeste bonuri valorice. De asta data muncesti acasa si pe net dar nu castigi bani pe net ci acasa, in bonuri valorice !

Daca vrei sa colaborezi ca si tester de produse si servicii in Romania, inregistreaza-te AICI. Este o firma inregistrata, si desi este la inceput de drum iar numarul campaniilor este deocamdata redus, imi exprim parerea ca, obiectul de activitate va atrage multe persoane dispuse sa testeze produse noi de acasa si sa castige bani pe net din testare de produse si servicii. Important este sa se asigure campanii pentru toti colaboratorii iar firmele sa agreeze astfel de marketing participativ.

Daca se intampla sa fiti reprezentantul unei firme luati la cunostinta ca puteti initia o astfel de campanie pentru noile produse pe care le lansati si gasiti lucratori specializati in testare de produse in buzzers.ro.

O colaborare ca si tester de produse noi este potrivita atat pentru cei ce vor sa ramana la nivelul de simplu tester si sa castige cativa bani pe net din testare de produse noi, dar poate constitui si o oportunitate de a demara o afacere simpla de constituire a unui grup de opinie folosind posibilitatea de a invita alti testeri in reteaua ta.

Indiferent de pe ce pozitie ati luat la cunostinta despre posibilitatea de colaborare ca si tester de produse noi va invit sa nu uitati de oportunitatea oferita, aceea de a fi buzzer.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP