Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job in voga-contentwriter, sau scriitor de continut de site



Unul din joburile specifice Internetului tot mai cautat, este acela de contentwriter, sau, mai pe limba noastra, scriitor de continut de site.

Scriitor de continut de site, sau contentwriter, este o profesie recunoscuta in lumea freelancerilor, si constituie un posibil si nou loc de munca pentru care ai putea si tu sa te pregatesti din timp.

Scriitor de continut de site, sau contentwriter este jobul care se poate desfasura cu succes, de acasa, de catre mamici, studenti, tineri sau mai putin tineri, ba chiar si de bunici revolutionari si progresisti .

job de scriitor

Pentru un job ca si contentwriter nu este necesar sa absolvi facultatea de jurnalism. Este chiar un avantaj sa fii specializat in acel domeniu de care se ocupa site-ul pentru care vrei sa scrii.

Pentru un site din domeniul medical, sa zicem, este greu sa gasesti jurnalisti exclusiv cu specializarea de jurnalist si care sa inteleaga toate notiunile specializate corespunzatoare domeniului.

Sa nu crezi, acum, ca nu-ti sunt necesare si cunostinte de jurnalism, dar le poti asimila si singur, sunt destule surse pe Internet care iti dau informatii valoroase. Este esential sa inveti de la specialisti.

Iti recomand, ca sursa de informatii utile site-ul ghidjurnalism.ro, pe care l-am descoperit, si , din care, am constatat ca ai intotdeauna ce invata.

Ideea de baza, este, ca, atunci cand vrei sa abordezi un job ca si contentwriter, trebuie sa stii ceva mai mult decat cum se concepe un articol.

Contentwriter, de obicei, este jobul pe care il gasesti fie la companii care se ocupa de activitatea de SEO pentru site-uri, fie pe site-uri web specializate, unde, webmasterii, care au cu totul alte preocupari decat cele de scris articole, se adreseaza pentru gasirea unui contentwriter ocazional, ca cele specificate si de mine, in pagina loc de munca de acasa.

Dar, si intr-un caz si in altul, tu, ca si candidat la un job de contentwritwer, trebuie sa fii constient ca se asteapta de la tine sa stii destul de multe despre SEO aplicat in articolele pe care le scrii.

Importanta SEO in articolele site-ului



Pe web, intre notiunile care preocupa pe toti cei care au o legatura cu activitatea online si de marketing online, doua sunt denumirile de care te vei lovi intotdeauna : SEO si SEM.

SEO, se numeste activitatea specifica pe care trebuie sa o indeplinesti, intr-o pagina web, pentru ca acea pagina sa fie usor gasita de motoarele de cautare.

SEM este ceva mai complicat, include SEO, de el se ocupa, de fapt, copywriterii si implica moduri specifice de a convinge si a vinde online, cat mai eficient, un produs.

Paginile web cu un continut bine optimizat pentru motoarele de cautare, adica cele care au aplicat un SEO la nivel inalt, asigura o buna intrare pe piata, a companiilor. In lumea de azi, cand publicitatea din presa scrisa si cea radio-tv nu mai este de ajuns, paginile web cu un continut atragator si bine optimizat pentru motoarele de cautare sunt mai mult decat o necesitate.

De aceea, trebuie sa fii constient ca activitatea de contentwriter este una de viitor, si, o specializare in domeniu iti asigura un loc de munca intr-un domeniu cu un potential nelimitat.

Regulile de baza, de respectat, atunci cand vrei un job de scriitor de continut de site, cuprind reperele SEO de baza pentru conceperea unui articol.

Repere de baza pentru conceperea articolelor SEO :


1. Continutul articolului trebuie sa fie de calitate si original ;
Atentie, articolele se verifica daca sunt plagiat sau nu, exista instrumente specifice. Un astfel de site este copyscape.

2. Textul articolului trebuie sa fie presarat cu keyords (cuvinte cheie) pe care banuiesti ca le-ar putea folosi cititorul atunci cand cauta informatia pe web, prin motoarele de cautare specializate, ca , google, yahoo, bing, daca este sa le amintim doar pe cele mai cunoscute. Cand esti doar scriitor de articole, de obicei, primesti cuvintele cheie odata cu comanda;

3. Articolul SEO ofera linkuri catre surse relevante, intotdeauna. Un cititor apreciaza mai mult un articol daca ii aduce un plus de informatie si o posibilitate de a-si intregi cunostintele despre tema abordata in articol. Nu trebuie, insa , sa abuzezi de astfel de linkuri, ele pot aduce si un deserviciu SEO, articolului tau. Aici, pentru un simplu scriitor de articole, este o problema care se discuta cu cel care a comandat articolul. Dar, sursele de informare intotdeauna se specifica ;

4. Fereste-te de titluri care nu au nici o legatura cu tema abordata, poti pacali motoarele de cautare, dar nu poti pacali cititorii care vin din search si care pleaca cu un gust amar si nici ca se mai intorc !

5. Nu folosi in exces cuvintele cheie, aceasta activitate se numeste spam si este pedepsita de motoarele de cautare. Despre densitatea cuvintelor cheie se discuta cu webmasterul, fiecare are propria parere. Unii spun ca ar trebui sa fie 5%, altii 7 %, altii.. chiar mai mult. Nu uitati , este vorba de procent, se raporteaza la numarul de cuvinte pe care tebuie sa le cuprinda articolul cu pricina.
In plus, cititorii, probabil, s-ar enerva, sau se vor distra pe seama ta, daca exagerezi cu numarul de cuvinte cheie utilizat. Nu multi stiu de SEO si chiar daca stiu, tot nu le pica bine spamul tau !

Si acum , dupa ce am facut o mica prezentare a cerintelor unui job de contentwriter, iti prezint un loc unde poti gasi job de contentwriter, in limba engleza, si pentru care nu am gasit nici o referire negativa, pe net.

Sa fii scriitor de articole pentru continut de site presupune avantaje si dezavantaje despre care am mai vorbit in blog, acum doar iti prezint o noua oportunitate de a gasi loc de munca ca si scriitor de articole pentru continut de site.



iWriter.com , un loc unde poti face bani din articole pentru site-uri


iWriter se prezinta ca fiind un site exclusiv, care faciliteaza procesul de angajare a unui scriitor de articole .

IWriter este o retea de freelancing, care aduce fata in fata scriitori independenti si proprietari de site-uri pentru beneficiul reciproc.

Freelancerii utilizeaza reteaua pentru a gasi de lucru la companii de incredere. Ei pot face bani, chiar si cate 50-70$ pe saptamana, pentru ca nu este limitat numarul de articole pe care un scriitor le poate scrie. In plus, poti alege sa scrii articole din ce domeniu iti place, nu este nimic impus. Un articol de 300 de cuvinte se plateste in jur de 2$.

Plata se face la minim 20 $ , saptamanal sau lunar, dupa cum alegi.

Poti incerca sa te inscrii ca si freelancer scriitor de articole pentru site, in iwriter.com., daca poti sa scrii articole in limba engleza. Daca nu , ai putea sa gasesti o informatie interesanta in articolul publicat mai de mult, in blog, despre job scriitor de articole in limba romana.

Aici, doar am vrut sa te fac atent, ca, profesia de contentwriter este un job in voga, pentru care ai putea sa te pregatesti atunci cand cauti o posibilitate de a aborda joburi online.

Daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte si cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin email, informatia !

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru postare si pentru rabdarea ta de a indruma si pe altii in lumea joburilor pe Net.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pt site..este o nebunie..pacat ca l-am gasit tarziu...te iubesc !!!

    Killer_one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu este prea tarziu.Sper sa folosesti informatiile cu folos.

      Ștergere
GO TO TOP