Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job online-expert in site-uri de intrebari si raspunsuri



Exista mai multe metode prin care poti face bani pe net din raspunsuri la intrebari. Jobul online ca si expert in site-uri de intrebari si raspunsuri se adreseaza expertilor calificati in anumite domenii. Este o metoda de a face bani pe net agreata de multi specialisti.

In site-urile de intrebari si raspunsuri de inalta calificare, raspunsurile sunt cerute ca si consultanta si expertii care dau raspunsurile sunt platiti. Aici lucreaza specialisti calificati, numiti experti, de obicei. Daca esti un expert intr-un anume domeniu iti poti gasi un job suplimentar, acordand, pe Internet, consultatii de specialitate platite.

Multi oameni sunt pusi, uneori, in situatia de a gasi raspunsuri la intrebari tehnice din diferite domenii intr-un timp relativ scurt. Daca nu avem timpul necesar pentru documentare intram in panica si cautam disperati pe google franturi de raspunsuri pe care va trebui, apoi, sa le punem cap la cap pentru a obtine un raspuns satisfacator. Si atunci, ne ducem cu gandul la posibilitatea de a plati bani pentru ca acele informatii sa le primim la timp.

Alteori, cand am reusit sa ne facem un renume intr-un domeniu, oferim cu generozitate asistenta semenilor nostri care au nevoie de informatii utile fara sa facem caz de faptul ca si serviciile de consultanta se platesc, si chiar scump !

Oameni mai pragmatici, inaintea noastra, atenti la tot ceea ce ofera, au exploatat aceasta oportunitate si acorda consultanta pe bani. Asa au aparut renumitele site-uri de intrebari cu raspunsuri platite acordate de experti.

Asadar, esti un specialist intr-un anume domeniu ? Cauta-ti un job online de expert, sunt destui care au nevoie de cunostintele tale, indiferent in care din domenii excelezi.

Unuia i se defecteaza automobilul si nu stie ce sa-i faca , altuia un aparat electronic sau electric, altul poate are nevoie de niste sfaturi pentru hrana animalului de casa, toti au nevoie de un raspuns competent la problemele lor !

Ai o experienta intr-un domeniu , o calificare ce iti da dreptul sa te consideri expert, foloseste-ti cunostintele si castiga bani cu ele. Stiu ca le folosesti la locul de munca, dar daca le utilizezi si pe Internet sa raspunzi ca un expert la intrebari, raspunsuri pentru care mai primesti niste bani, crezi ca deranjeaza ?


De ce un job online expert in site-uri de intrebari si raspunsuri ?
Un job online de expert in si raspunsuri se recomanda , pentru ca:

- 1. Te inscrii gratuit

- 2. Ii ajuti pe ceilalti utilizand cunostintele de care dispui si pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului

- 3. Ai un program flexibil

- 4. Faci parte dintr-o comunitate de experti de la care poti sa inveti, si sa-ti utilizezi cunostintele cu folos

- 5. Iti construiesti un adevarat CV online cu referinte din partea clientilor, fapt ce iti creste valoarea de specialist

- 6. Faci parte dintr-o comunitatae, iar daca esti un specialist aflat intamplator in afara unui colectiv, acest lucru te va ajuta sa-ti recapeti stima de sine


Cum aplici pentru job online de expert
Trebuie sa demonstrezi calificarea in domeniu, astfel, dupa cum ne arata unul din site-urile de profil:

- Completati o cerere online

- Luati un test scurt pe subiectul respectiv (pentru ca va trebui sa declarati domeniul in care vreti sa activati ca si expert )

- Verificarea acreditarilor (in privinta asta am o nelamurire, daca incerci, poate te intorci pe aici si ne lamurasti si pe noi mai bine cum este cu aceasta cerinta )


Locuri unde iti poti incepe cariera in job de expert in raspunsuri pe Internet
1. SmallBizAdvice

Un expert in afaceri mici poate face multi bani intr-un astfel de site. Expertii in afaceri mici sigur gasesc multe intrebari la care pot raspunde . Complexitatea intrebarilor variaza si pretul este direct proportional cu aceasta.
Un expert calificat raspunde la intrebari mai grele, dar pot fi si intrebari generale cu plata mai mica.Plata se face prin paypal.

2. Justanswer.com

In justanswer.com clientii cauta consultanta din domenii specializate ca mecanica, medicina,electricitate, IT si computere, drept si legislatie.

Pentru un profesionist in domeniul respectiv raspunsurile nu sunt grele. Nu trebuie sa ai neaparat o diploma universitara ca sa poti raspunde, cel putin 2 ani de practica in anumite domenii te scot din incurcatura.

Categoriile din care pot fi intrebari sunt atat de variate incat nici un specialist nu someaza .

Intrebari despre produse electronice, despre masini, despre sanatatea omului sau a animalelor, despre organizarea nuntilor, despre reparatii ceasuri, despre softuri, despre programare, cate si mai cate poti gasi in site.

Daca raspunsul este acceptat puteti primi intre 5$ pana la 20 $ pe raspuns plata paypal, la min 20$.

3. LivePerson.com

Liveperson este o companie din Tel Aviv, creata inca din 1995, care ajuta persoane din lumea intreaga sa ajunga mai usor la expertii din lume si cunostintele lor. Raspunsurile se pot da si prin chat, compania este recunoscuta ca fiind prima care a utilizat chatul in astfel de afaceri.
Nu impune nici o restrictie geografica, oricine se poate alatura. Platile se fac in dolari, prima prin cec, celelalte prin paypal.

4. StudentOfFortune

Este site-ul de unde studentii isi pot cumpara raspunsuri pentru intrebarile lor, dar pot fi si experti care dau raspunsuri la intrebarile colegilor.

Ca expert, va puteti selecta intrebarea favorita si raspundeti la ea . Ca student, puteti pune intrebari. Aveti ambele optiuni pentru ca un expert intr-un domeniu poate foarte bine sa aiba nevoie de ajutor in alt domeniu.

Iata cum functioneaza sistemul:

1. Postezi o intrebare

2. Expertii trimit tutoriale ca raspuns

3. Primesti un buchet de tutoriale cu raspunsuri , din care tu alegi pe care il vrei, sau le poti cumpara pe toate

4. Banii platiti de tine merg la expertii care au furnizat tutorialele.

Programul are si sistem de referali, adica poti castiga ceva bani si daca iti inviti prietenii sa adere la retea.

Un job online de expert in site-uri de intrebari si raspunsuri se recomanda tuturor celor care au nevoie de un venit suplimentar si sunt experti. Participarea la mai multe site-uri va poate deschide posibilitatea de a aborda un job de acasa, cu norma intreaga.

O observatie: toate site-urile prezentate sunt in limba engleza, deci pentru necunoscatorii limbii va fi mai dificil de abordat solutia.



Asadar, va urez suces intr-un astfel de job online ca si expert in site-uri de intrebari si raspunsuri. Daca vrei sa abordezi altceva, poti cauta in pagina loc de munca de acasa, gasesti oferte reale de joburi online.

Si, te rog, daca gasesti ca aici a fost o informatie interesanta, spune si prietenilor tai de pe Facebook, twitter, google plus sau, chiar si prin email, despre ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP