Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Cand nu ai un job poti face cel putin 5 lucruri bune pentru tine



Gasirea unui loc de munca este dificila pentru oricine, cu atat mai mult pentru cei care se afla pentru prima data in situatia de a nu avea un job. Ce sa faci cand nu ai un job, dar trebuie sa supravietuiesti, si, in acelasi timp, sa gasesti solutii pentru iesirea din criza, este prima intrebare pe care si-o pune o persoana ramasa fara job. Cel mai indicat lucru, pe care poti sa-l faci, atunci cand nu ai un job, este sa stii sa fii optimist si sa vezi partea plina a paharului. Cand esti fara job poti face cel putin 5 lucruri bune pentru viitorul tau.


Eliberarea dintr-un job in mrejele caruia te-ai aflat, poate, prea multa vreme, este, la inceput, foarte stresanta si nu multi ii rezista cu fruntea sus. Obisnuinta i-a facut sa creada ca situatia, cu jobul traditional,  va tine la nesfarsit, si nu mai iau deloc in seama adevarul ascuns al ofertelor de job traditional, de care ti-am vorbit, in alt articol.

Din orice situatie in care suntem pusi, trebuie sa fim constienti ca putem castiga ceva bun pentru viata noastra.

5 lucruri bune pe care le poti face cand nu ai un job

1. Invata

  • In perioada cat inca nu ti-ai gasit un job, invata lucruri noi de oriunde



  • AJOFM organizeaza cursuri gratuite pentru calificari diverse, nu le rata



  • Cauta pe Internet, sunt site-uri care ofera informatii de calitate-fii autodidact



  • Daca dispui de ceva bani, poti urma cursurile unei scoli postliceale





  • Deci, nu sta si nu lasa timpul sa treaca. Foloseste perioada cand nu ai un job, indiferent ca esti tanar sau nu, pentru perfectionare si reorientare profesionala. Am amintit si eu, la un moment dat , de cursuri fara bani care se organizeaza la CPO.

    2. Anuleaza cheltuielile inutile

  • Stabileste-ti prioritatile si evita sa faci cheltuieli inutile pe conversatii telefonice interminabile



  • Plimbarile se pot face si in parc, la manifestari gratuite, si nu doar in cluburi si discoteci costisitoare



  • Inlocuieste cafeaua de la cofetarie cu cea de acasa, este mai sanatoasa si mai ieftina



  • Foloseste reducerile de pe Internet, din vanzarile online, sau perioadele de reduceri din comertul offline



  • Tot ai timp la dispozitie, aprovizioneaza-te de la supermarketuri cu discount, paraseste o perioada magazinul din coltul strazii, el va prospera si tu vei saraci si mai mult !




  • 3. Transforma orice hobby pe care il ai in sursa de venit suplimentar

  • Nu toti ne pricepem la de toate. Intra in site-uri tip minifreelance, si incearca sa utilizezi din timpul pe care il ai la dispozitie pentru a suplimenta veniturile



  • Stii sa canti la chitara ? Sunt copii care vor si ei sa invete asa ceva ! Stii sa conversezi in limba engleza ? Sunt persoane mai in varsta care nu stiu asa ceva si au nevoie sa se descurce la nivel conversational in gari si aeroporturi cand pleaca la copiii din tari straine



  • Printre vecinii de bloc, sigur gasesti o persoana ocupata sau mai putin dispusa sa piarda timpul pe lucruri consumatoare de timp dar absolut necesare, ca: plata facturi, adus si dus copil la gradinita, plimbat cainele, etc.



  • Ai invatat sa faci logo, stii cate ceva din webdesign, ai o pagina de facebook cu multi prieteni ? Foloseste-le si pune-le sa produca bani ! Fii pragmatic, nu mai suntem in comunism !




  • 4.  Cauta mereu, in toate mediile.

  • Perfectioneaza-ti putin stilul de prezentare. Gasesti pe Internet atat de multe articole despre cum poti sa-ti intocmesti un CV, sa te prezinti la un interviu, cum sa raspunzi la intrebarile angajatorilor, si mult mai multe. Nu lua aceste sfaturi si indicatii ca o informative fara valoare, ele fac parte din nevoia de dezvoltare a personalitatii umane si fiecare din noi avem intotdeauna ceva nou de invatat.


  • Nu-ti limita cautarile doar in site-uri de anunturi si in ziare. Forumurile, paginile de facebook, chiar anunturile de pe usile micilor boutiq-uri iti pot aduce o sansa.


  • Vorbeste despre situatia si nevoia ta cu prieteni si cunostinte. Cere si ti se va da, sau copilul care nu plange nu primeste mancare, sunt doua sintagme care se potrivesc perfect situatiei.


  • 5. Utilizeaza Internetul

  • Pe Internet gasesti fie oportunitati de locuri de munca, fie joburi mici care aduc bani pe net


  • Pe Internet gasesti site-uri care ofera reduceri la cumparaturi sau cadouri


  • Pe Internet poti participa la sondaje online platite si mai faci un ban in plus


  • Pe Internet te poti implica in retele sociale care te pot ajuta, uneori, sa-ti gasesti un loc de munca


  • Iti voi pune aici o pilda, fara legatura aparenta cu subiectul articolului, dar din care poti invata ceva:

    " Un calugar era irascibil. Se supara foarte repede, aproape din orice.

    Desi se ruga neincetat lui Dumnezeu sa il scape de suparare, de fiecare data cand se ridica de la rugaciune, se mania pe unul dintre frati. La un moment a indraznit sa-i spuna lui Dumnezeu: Doamne, nu Te-am rugat eu sa ma scapi de suparare ? De ce ma lasi sa ma cert cu fratii atat de des ?

    Dumnezeu i-a raspuns: Cum vrei tu sa exersezi refuzul supararii fara materie prima? Nu Mi-ai spus tu sa te scap de suparare? De aceea iti trimit mereu pe cineva, ca sa ai ocazie sa nu te superi chiar daca iti da motiv. Tu poti sa inveti sa inoti intr-un bazin fara apa? Tot asa este si cu raspunsul Meu la rugaciunile tale! Numai tu esti stapan pe reactiile tale.

    Calugarul s-a luminat si de atunci isi spunea mereu: Ma supar doar cand vreau eu. Si asa a scapat calugarul de suparare."

    Asadar, nu va suparati cand va treziti fara job. Intotdeauna,poti face cel putin 5 lucruri bune cand esti fara job, pentru a scapa de situatie si a-ti imbunatati viata.

    Spune, de fiecare data, cand esti suparat de un insucces inregistrat in cautarile tale, ma supar cand vreau eu si invata sa mergi mai departe.


    Niciun comentariu:

    GO TO TOP