Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Vizualizarile dinamice-pentru cine sunt bune si pentru cine, nu



Update, martie 2014: De atunci multe s-au transformat in reteaua de bloguri de pe blogger. Pentru istorie, pastrez articolul. Daca stii avantajele de acum ale acestei setari lasa un comentariu util pentru ceilalti bloggeri la debut.

De ceva vreme a fost lansata posibilitatea de vizualizare dinamica pentru blogurile din blogger. De cand a fost lansata, multe bloguri au amintit de ea si ele va invatau cum sa o utilizati si sa o aplicati blogurilor voastre.

Voi repeta putin ceea ce se spunea atunci, pentru cei care nu sunt la curent cu informatia. Nu pentru ca nu mai aveam ce sa scriu pe blog, ci, pentru ca vreau sa merg putin mai departe cu analiza utilizarii setarii vizualizari dinamice si sa ofer un truc celor pentru care vizualizarile dinamice sunt utile. Sper ca informatia sa fie utila bloggerilor noi de pe blogspot cat si cititorilor de bloguri de pe aceeasi platforma.

Daca ai un blog in blogger, poti seta ca blogul sa admita vizualizari dinamice din setarile blogului. Ba chiar, poti alege pentru pagina de pornire un tip de vizualizare.

Sunt 7 astfel de vizualizari: classic, sidebar, flipcard, magazin, timeslide, mosaic, snapshot. Este atragatoare prezentarea si, spectaculoasa, as zice. Mai ales, pentru un blogger nou, este foarte tentanta.

Specialistii de la blogger care ne-au pus la dispozitie vizualizarile dinamice demonstreaza, inca odata, ca merita toate multumirile si respectul pentru tot ce ofera, gratuit, bloggerilor.

Totusi, se pare ca, din punctul de vedere al unui blogger, setarea este de evitat. Si spun acest lucru din mai multe considerente minore, adunate la prima vedere, recunosc.


Considerentele mele pentru care consider ca setarea vizualizari dinamice este de evitat pentru un blogger


1. Pentru un blog cu postari mai lungi, care utilizeaza "read more" linkurile de "citeste mai departe" nu functioneaza in previzualizarile dinamice, si risti ca blogul tau sa para un amalgam de cateva idei incepute si neterminate.

2. Daca ai pagini statice pe blog, si, acum, poti face 20 de astfel de pagini, ele nu exista in vizualizari dinamice.

3. Tot ce are un blog in sidebar , nu mai exista.

Se stie, ca, la inceput, pentru a vedea un blog in vizualizari dinamice, trebuia sa scrii linkul blogului sub forma: http://banipenet4all.blogspot.com/view/classic , spre exemplu.

Ca sa te convingi de ceea ce am spus, scrie in browser adresa blogului meu a in vizualizari dinamice, cum ti-am spus.
NU ITI PUN LINK ACTIV DIN MOTIVE DE WEBMASTER.


Pentru cine sunt utile, totusi, vizualizarile dinamice


Din punctul de vedere al unui cititor de bloguri, care vrea sa-si faca rapid o parere despre ceea ce cuprinde un blog, vizualizarile dinamice sunt foarte utile. El inspecteaza rapid titlurile blogului si evita multe din bannerele si reclamele din sidebar, care il pot agasa, uneori.

Daca esti un cititor de bloguri si vrei sa treci in vedere simplu si usor cuprinsul unui blog, iti marturisesc un truc descoperit de mine in magazinul de la Google.


TRUC SIMPLU SI UTIL PENTRU CITITORII DE BLOGURI


1. Iti poti instala, usor, extensia vizualizari dinamice, in browserul chrome, de la Google, si , de cate ori te intereseaza sa inspectezi rapid continutul unui blog cu vizualizari dinamice activate, o poti folosi.

2. Asadar, trebuie sa ai un cont Google si sa ai instalat, de asemeni, browserul chrome, pe care, daca nu il ai inca, o poti face de aici.

3. Intra in magazin si instaleaza-ti extensia vizualizari dinamice.

Astfel, cu extensia instalata deja in browser, ca simplu cititor de bloguri, nu te mai omori sa schimbi linkul blogurilor pentru a le inspecta rapid. Dar este necesar ca bloggerul sa fi setat din panoul de control al blogului, setarile dinamice, nu uita !

Daca ai o alta parere despre vizualizarile dinamice si utilitatea lor, te invit aici la o discutie, indiferent ca esti blogger sau cititor de bloguri. Eu sunt deschisa tuturor parerilor, si chiar te rog sa vii cu argumente noi pro si contra, poate, chiar, mai profesioniste.

Deci, pentru cine sunt bune vizualizarile dinamice ?

Update, in 30.03.2012 : Cateva din caracteristicile vizualizarilor dinamice s-au imbunatatit, dar trucul pentru cititorii de bloguri ramane valabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP