Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Cand esti somer si vrei un job-site-uri de vizitat



Esti somer si cauti joburi offline sau job online? Site-uri de vizitat ca sa gasesti loc de munca real sau o ideie de job online..

Cand esti somer si cauti joburi offline sau joburi online se recomanda sa vizitezi cat mai multe site-uri care sa-ti ofere sanse reale de gasire a unui loc de munca. Mi-as dori ca acest articol sa va aduca putina lumina si speranta atunci cand, someri fiind, cautati deznadajduiti o solutie de loc de munca.

Ne-am obisnuit sa cautam pe Internet joburi din orice domeniu. La mare cautare acum sunt acele joburi online care, fie ca sunt utilizate ca si surse de venit suplimentar, fie ca acopera nevoia de proiecte ale freelancerilor, ne ofera speranta ca vom castiga banii necesari pentru acoperirea nevoilor noastre.

Idei de joburi pe Internet si locuri unde gasim joburi online mari sau mici este important sa gasiti si sa testati pentru ca sa fiti multumiti de jobul pe care il abordati.

Bani pe net din job online sa nu credeti ca se castiga atat de usor cum va spun unii.Trebuie sa fiti perseverenti si dotati cu multa rabdare. Cateodata banii se strang doar din cativa centi pe sarcina de lucru si daca veti considera ca munciti prea mult pentru acei centi nu aveti cu cine sa va certati sau pe cine sa amenintati cu greva.

Si totusi, mediul online va poate oferi solutii atunci cand cautati joburi.

Anunturile din ziare cu locuri de munca sunt inlocuite de site-urile de anunturi, iar site-urile de joburi mult cunoscute pot fi surse importante de informatii, desi, sincera sa fiu, inca nu am cunoscut pe cineva care sa fi fost angajat de o firma doar in urma aplicarii la un job dintr-un astfel de site.

Daca sunteti debusolati si nu stiti incotro sa va indreptati atentia, incerc sa va jut cu cateva idei de site-uri unde este bine sa cautati sau pe care este bine sa le frecventati atunci cand sunteti in cautarea unui job sau a unei idei de job nou.

Cand va intereseaza un job offline, inainte de toate trebuie sa va ganditi la ANOFM.


Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca


ANOFM vine in sprijinul cautatorului de job cu programe si locuri de munca cat mai noi. Aici gasiti locuri de munca vacante zilnice.

Este foarte important sa fiti inregistrati ca si persoana in cautarea unui loc de munca chiar si daca vreti sa va schimbati jobul pe care il aveti in acel moment. Acte necesare pentru inregistrare ca si persoana in cautarea unui loc de munca:

- actul de identitate;
- actele de studii si de calificare;
- carnetul de munca sau alte acte care atesta, potrivit legii, existenta unor raporturi de munca ori de serviciu, in cazul persoanelor provenite din munca;
- adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este clinic sanatoasa sau apta de munca ori ca are eventuale restrictii medicale.

Folositi serviciul electronic de mediere a muncii, va puteti inregistra pe www.semm.ro, si va puteti crea un cont de utilizator singuri, fara sa treceti pe la sediul AJOFM. Contul de utilizator poate fi creat chair de voi personal (in cazul in care nu ati fost inregistrat ca persoana in cautarea unui loc de munca la una dintre agentiile teritoariale ale ANOFM) ceea ce este un lucru foarte bun aparut nu demult la noi.


Retele sociale


Prezenta voastra in retele sociale si comunitati specializate va poate creste credibilitatea si reputatia pe Internet si nu numai. Dar atentie mare la capcanele in care puteti cadea si la deserviciile pe care vi le puteti aduce singuri postand lucruri compromitatoare in aceste retele sociale.

Un cont pe Facebook plin cu fotografii compromitatoare si cuvinte vulgare va alunga din start un posibil angajator care, fiti sigur ca se va interesa de voi si in afara CV-ului vostru bine intocmit.

La fel si contul pe Twitter va poate reduce sansele de angajare daca veti avea linkuri spre site-uri de adulti, de pilda, mai multe decat cele spre informatii cu adevarat importante. Un cont dintr-o retea sociala poate spune multe despre cultura persoanei respective si despre valorile ei.

Dar, aceleasi conturi va pot fi de folos daca faceti cunoscut ca sunteti in cautarea unui angajament de munca si printre prieteni aveti persoane interesate si cu posibilitatea sa va ajute.

Reteaua Linkedin este o retea de profesionisti. Punandu-va in Linkedin un profil bun si tinand legaturi cu profesionisti din domeniul in care ati prefera sa munciti aveti sansa sa va gasiti un job daca il veti cere.

Forumuri ale profesionistilor pot fi de asemenea locuri bune pe Internet unde puteti solicita de munca.


Site-uri pentru idei de joburi sau activitati platite pe Internet


Va voi da aici cateva site-uri pe care, daca le veti vizita ati putea gasi idei de joburi care de care mai diferite. Cu siguranta, in cautare de idei de joburi sunt toti cei ce nu au lucrat pana acum in mediul online dar incearca sa se reprofileze si nu prea stiu ce si cum se poate munci pe net.

Moduri de facut bani online gasiti si in lumis-detoatepentrutoti.com.

Dar, sa va dau si alte exemple: de pilda, in ehow.com veti gasi modul de rezolvare a atator situatii necunoscute, ca sigur nu veti pleca prea curand de pe site. Uneori nu ai nevoie decat de o idee pentru ca sa gasesti un job si acolo, in ehow, gasiti atat de multe moduri de rezolvare a numeroase munci specifice Internetului incat nu va veti mai teme de ceea ce nu stiti pentru un nou job online.

Sunt si cateva incercari romanesti de site-uri de acest gen, dar acum, cu traducerea de la Google puteti aborda fara probleme de limba acest site in engleza mult mai cuprinzator si surprinzator, chiar.

Un alt site care merita vizitat si va poate aduce idei asupra a ceea ce ati putea munci pe Internet si cum ati putea sa o faceti bine este about.com.

Blogul de fata, banipenet4all.blogspot.com si lumis-detoatepentrutoti.com va pot ajuta si ele.


Siteuri pentru minifreelanceri


Cand spun minifreelanceri ma gandesc la cei care sunt la inceput si accepta sa rezolve microjoburi pe site-uri care ofera astfel de joburi mici.

Microjoburile sunt taskuri a caror rezolvare dureaza cateva minute si se rezolva logat fiind intr-o platforma de microjoburi. Asfel de microjoburi sunt, de pilda, cele oferite de platforma romaneasca Viespar.ro , despre care gasiti mai multe informatii in bani pe net muncind de acasa in 2013.

Microjoburi.ro

Un site clona fiverr in care poti sa promovezi toate serviciile pe care esti dispus sa le indeplinesti pentru 50 roni. Serviciile pe care le poti promova sunt foarte diverse si ele pot fi atat online (redactare articole, administrare pagina facebook, etc), cat si offline (plimbat catel, curatenie, facut cumparaturi, etc).

Fiverr.com

Fiverr.com este site-ul care a constituit sursa primara a numeroaselor clone romanesti care au aparut pentru microjoburi. Si in fiverr apar microjoburi online si offline. Bineinteles, fiind un site international nu veti putea oferi un serviciu ca de pilda "va plimb catelul in fiecare zi" si nici nu veti putea cere un serviciu offline, desi, la cati romani sunt pe acolo, s-ar putea sa aveti sanse sa gasiti pe unul care sa va indeplineasca cererea !

Banii pe net pe care ii castiga un freelancer pe acest site sunt doar de 5$ pe serviciu, adica echivalentul a 16-17 lei. Exista insa si alternative avantajoase la Fiverr despre care am scris in alt articol.

Zerodesk.ro

Va puteti oferi servicii din domenii diverse, ca : Afaceri De Orice Fel, Astrologie/ Tarot/ Parapsihologie, Audio/ Video, Cadouri / Atentii/ Decoratiuni/ Bratari, Calculatoare, Telefoane, Tablete, Soft-uri pentru ele, Consultanta / Reprezentare/ Divort, etc. Dar tot aici puteti anunta ca sunteti in cautarea unui job, nu stiti de unde sare iepurele !

Suplo.ro

Nu impune o limita pentru plata serviciului oferit de lucratori ca site-ul fiverr. De fapt, site-urile romanesti de microjoburi nu prea impun limita de plata, de unde se vede ca romanii sunt totusi mai atenti cu recompensele pe care le cer pentru munca lor.

Joburile pe care le gasiti in suplo.ro pot fi joburi pentru traducatori, (vedeti si in blog despre translatori si joburile lor), joburi SEO, content writing, marketing online, fotografie, etc.

Daca va pasioneaza fotografia si vreti sa stiti mai bine cum se indeplinesc joburile din domeniul fotografiei, puteti afla din articolul despre freelancer fotograf mai multe. Despre microjoburi si minifreelanceri am dat alta data informatii multe si utile.

Site-uri pentru freelanceri


Cand vorbim de joburi pentru freelanceri deja schimbam orientarea. Ca sa fii freelancer trebuie sa ai pregatire in domeniu si sa fii un bun profesionist. Indiferent ca abordezi site-uri nationale sau internationale proiectele pentru freelanceri se adreseaza doar lucratorilor specialisti.

Freelancer.com

Este un site unde freelancerii cu norma intreaga castiga multi bani pe net. Aici se gasesc proiecte serioase de rezolvat si daca sunteti curiosi, accesati pagina loc de munca online si veti vedea ce fel de joburi sunt de rezolvat.

Elance.com

Este cea mai mare platforma de freelanceri la nivel mondial. Salariul mediu pe care il poate castiga un freelancer este de 15 dolari/ora, iar cele mai multe colaborari care le-au avut freelancerii romani s-au realizat cu SUA, Australia, Anglia si Canada, dupa cum spun freelancerii cu experienta. Cele mai multe proiecte care s-au realizat pe elance.com au fost din domeniile IT, Design, copywriting si multimedia.

Crowdsprings.com

Crowdsprings este special pentru designeri. Este un site in care freelancerii intra in competitie intre ei realizand mai multe variante la un proiect, iar cumparatorul alege varianta care ii place cel mai mult. Modul de lucru se bazeaza pe metoda crowdsourcing despre care vedeti mai multe in blogul pentru incepatori.

Vedeti aici un interviu cu un roman de succes pe crowdsprings.

Rowriters.com

Rowriters.com - site romanesc unde scriitori de articole pentru web pot gasi un job de scriitor de articole pe site-uri romanesti.

2 site-uri straine cu joburi in care faci bani din scris v-am prezentat alta data.

Speciale pentru copywriteri care isi cauta joburi sunt site-urile internationale constant-content.com si articlesale.com. Onorariul unui copywriter poate varia in functie de numarul de cuvinte al articolului dar si de experienta, si se afla intre 3 si 100 de euro/articol.

Constant-content.com

Constant-content.com este una dintre cele mai mari si mai stabile piete de pe Internet pentru continut SEO prietenos, care conecteaza editorii web cu cei mai buni scriitori de continut online.

In constant-content.com se poate gasi cel mai mare catalog web de articole unice de vanzare. Dar tot de aici se pot procura si articole unice personalizate scrise de freelancerii scriitori de articole care lucreaza in site. Acolo se scriu comunicate de presa unice, carti tehnice, articole unice pentru site-uri si bloguri.

ClubuldeMeditatii.ro

Clubul de Meditatii este o platforma speciala pentru meditatori. Acest site te ajuta sa gasesti elevi sau studenti pentru a-i medita. Trebuie sa intri in site si sa ceri sa-ti promoveze serviciile pe care le oferi.

Congrazie.ro

Congrazie.ro este una dintre cele mai utile platforme de joburi de freelancing din Romania. Numita si comunitatea freelancerilor din Romania, platforma are accesul total gratuit si joburile care se pot gasi sunt din domeniul marketing online, content writing, web, etc.

Congrazie este o platforma de freelanceri pentru Romania care iti permite sa aplici la joburi dar si sa pui anunturi cu ceea ce stii tu sa faci. Sa te promovezi prin anunturi este un lucru bun deoarece doar tu stii ce stii sa faci, doar tu stii cat valoreaza munca ta. In mymarket poti sa promovezi serviciile tale iar in "all jobs" sunt postate joburile si ceea ce cauta angajatorii, iar tu poti aplica la acele joburi.

Cand esti somer si cauti joburi offline sau joburi online se recomanda sa vizitezi cat mai multe site-uri care sa-ti ofere sanse reale de gasire a unui loc de munca. Mi-as dori ca acest articol sa va aduca putina lumina si speranta atunci cand, someri fiind, cautati deznadajduiti o solutie de loc de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP