Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job online tester de jocuri video



Sa castigi bani pe net jucandu-te pe calculator este de-a dreptul de neconceput pentru unii. Dar sa ai un job de videogamerstester poate fi unul din cele mai banoase si placute joburi online. Unde poti gasi job online de videogamerstester si cum poti sa faci si tu o cariera de succes din testarea jocurilor video vreau sa-ti spun acum.

Industria de jocuri video pe calculator este in plin avant, iar dezvoltarea ei presupune o cunoastere perfecta a cerintelor pietii si a profilului utilizatorului. Dar cum se poate face asa ceva ? Prin jobul de videogamerstester si cel care il practica este o persoana care stie sa prinda oportunitatile.

Companiile producatoare de jocuri video au nevoie de betatesteri si de aceea pun multi bani la bataie.

Munca de a testa jocuri video pe calculator in cadrul unui job online presupune, bineinteles, indemanare, competente speciale, si mult timp. Dar pentru pasionatii de jocuri video este salvarea: pot face ceea ce le place, pe bani, in cadrul unui job.

Producatorii de jocuri au nevoie de oameni comuni care sa le testeze jocurile inainte de lansarea lor pe piata, de aceea te folosesc pe tine, un nou candidat la jobul de videogamerstester.

Sa joci jocuri video pe calculator pentru bani, sa stai acasa in fata calculatorului propriu si sa ai sansa sa testezi cele mai noi jocuri video de pe piata jocurilor pare a fi cel mai tentant job online. Dar si mai putin... serios, pentru unii, inradacinati in joburi traditionale.

Si totusi, unii din impatimitii de jocuri online stiu sa faca bani din jocuri video si testarea lor, si va asigur ca jobul lor este mult mai banos decat altele, mai credibile. De un venit de 500 de dolari pe saptamana, ce zici ?



Cand esti cautator de job online si te pasioneaza jocurile video pe calcultor, cum sa nu te tenteze un astfel de job bine platit, mai ales ca iti ofera si posibilitatea de a testa jocuri care nici macar nu au aparut pe piata ? Ba, poti, chiar, sa primesti cadouri tentante oferite de aceleasi companii angajatoare, ca si bonusuri, daca esti un lucrator destoinic !

Exista chiar scoli, universitati si colegii care ofera cursuri de scurta durata pentru pregatirea unei astfel de cariere.

Dar, hai sa vedem care sunt competentele de baza pe care trebuie sa le detina un aspirant la un job de videogamerstester.


Competente de baza pentru job de videogamerstester
Deoarece jobul de videogamertester este, totusi, un job, trebuie sa-ti dai si tu seama ca necesita competente in domeniu.

1. In primul rand, trebuie sa-ti placa sa te joci, sa te atraga asfel de ocupatie, sa fii un nebun dupa jocuri video ! Dar, daca ai venit aici dupa titlul articolului, sigur ai ceva in comun cu jocurile video pe calculator, nu ?

2. In al doilea rand, trebuie sa fii constient ca este vorba de companii internationale producatoare de jocuri si nici nu se discuta problema, trebuie sa stii bine limba engleza. Trebuie sa intelegi ce ti se cere, sa transmiti verbal si in scris opiniile tale despre joc si bugurile pe care le-ai intalnit in joc.

3. In al treilea rand, sigur, trebuie sa recunosti bugurile, sa le transmiti, si daca vrei o cariera de succes, sa dai si idei pentru depasirea lor.

4. Sa posezi un fond de cunostinte tehnice pentru programare pe calculator, trebuie sa poti analiza un joc din punct de vedere tehnic, nu numai ca un simplu jucator. Trebuie sa fii capabil sa analizezi si sa aplici toate setarile jocului, pentru ca orice dezvoltator care lucreaza zi de zi cu acel joc, la un moment dat nu va mai remarca erorile si atunci intervine rolul tau.

5. Munca ta de zi cu zi va consta in testarea jocurilor si a face, apoi, comentarii cu privire la jocurile noi pe care le-ai testat si care vor fi scoase curand pe piata

6. Puteti fi solicitati, de asemeni, sa raspundeti la sondaje si chestionare platite despre acele jocuri, sau va trebui sa va alaturati forumurilor despre jocuri video


Primii pasi spre jobul de videogamerstester
1. Inventarierea reala a performantelor tehnice ale echipamentului de care dispui

Analizeaza cu atentie posibilitatile tehnice de care dispui, dotarea calculatorului cu un minim posibil necesar testarii jocurilor, precum si viteza de Internet sunt foarte importante. Sunt firme care te testeaza si pe tine si reactiile tale in timpul jocului, de acea ai putea avea nevoie de un webcam si toate posibilitatile de comunicare online.

Poti citi despre dotarea tehnica necesara si in articolul cu jobul de tester de site-uri, este interesant si acel job online.

2. Inventarierea cu sinceritate a competentelor personale

Sa te joci pentru distractie, cand ai chef, este una, iar sa-te implici intr-un job care sa te oblige sa faci doar asta, este alta. Analizeaza bine daca preferi intotdeauna calculatorul si jocurile cu frustrarile pe care ti le induc, si trage o concluzie realista.

3. Creaza-ti un CV beton, ai nevoie de asa ceva

Aici, este vorba de un job adevarat, nu se joaca nimeni cu asa ceva ! Poti sa te si lauzi putin, dar cu masura. Amintesteti de toate jocurile pe care le-ai jucat, de performantele pe care le-ai avut, de dispozitivele pe care le-ai utilizat. Nu exagera, nimanui nu-i convine ca la testul din interviu sa vada ca tot CV-ul nu-i decat o exagerare !

4. Unde depui CV-ul

Dupa ce v-ati facut un inventar al competentelor, v-ati convins ca aveti un calculator performant pentru jocuri , o legatura rapida la Internet, ba, chiar ati intocmit si un CV traznet, ce faceti ?

Cautati acele companii carora sa le prezentati CV-ul intocmit.

Dar, unde gasesti acele companii dispuse sa va accepte CV-ul ? Si ce vei face, vei cauta una cate una acele companii ?

Pentru a ajunge sa practici un job online de videogamerstester ai nevoie de accesul la o baza de date cu locuri de munca de videogamerstester. Trebuie sa stiii unde depui CV-ul, nu ?

Am descoperit un site de membru, util pentru toti cei care doresc sa stie mai multe informatii despre aceasta cariera de tester de jocuri video. Site-ul va poate ajuta in mai multe moduri, rezolvandu-va si problema depunerii CV-ului, dar si problema gasirii bazei de date cu companii care ofera job de tester de jocuri video.

In plus, site-ul se ofera sa va ofere si consultanta in alcatuirea CV-ului, va ofera informatii interesante despre modul de lucru si de pregatire a carierei de videogamerstester.

Ce trebuie sa faci : TE INSCRII IN ACEST SITE care iti ofera o lista cu multe locuri de munca legale de videogamerstester. El se preocupa sa construiasca o lista de joburi de videogamertester de la companii care ofera salarii competitive si legale.

Dupa ce ai depus CV-ul, astepti interviul, pentru ca, acceptarea ca si lucrator intr-un astfel de job se face in urma unui interviu online si a unui test, ca, doar, daca tu joci jocuri, cei care iti vor oferi un job de tester jocuri, nu se pot juca cu viitorul firmei lor !

Daca esti curios sa stii care sunt unele din sarcinile pe care trebuie sa le indeplinesti in asfel de job online, citeste si despre job in care testezi jocuri video si faci bani pe net , vei afla alte informatii utile despre unde si cum gasesti job online de videogamerstester.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP