Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job online-tester de site-uri



Unde gasesti job tester de site-uri, si ce competente specifice necesita un job tester de site-uri.

Jobul specific Internetului, de tester de site-uri, sau, persoana care testeaza gradul de utilizabilitate al unui site, presupune urmatoarele sarcini de indeplinit: sa parcurga, sa testeze si sa descopere cat de incurcat este un site, sau mai bine zis, utilizabilitatea, gradul de folosire a acelui site.

De cate ori, ca si utilizator de Internet, nu gandim cu voce tare cand ne deranjeaza un site pe care intram, deoarece acolo ne-a dus motorul de cautare, si constatam, dezamagiti, ca trebuie sa mai dam nu stiu cate clickuri pana culegem toata informatia de care avem nevoie ?

Proprietarii de site-uri sunt foarte interesati sa afle adevarul despre site-ul lor de la persoane reale, si ,exista, pe Internet, companii la care se pot adresa pentru a angaja un usertesting pentru site-urile lor, si o fac, indiferent de cati bani trebuie sa aloce unei astfel de verificari.


Cerintele unui job tester de site-uri


1. Ceea ce trebuie sa faci pentru a primi un astfel de job tester de site-uri, este sa te inregistrezi in site-uri de profil care asigura intermedierea intre tine si angajator

2. Sa dai, la unele companii, un test interviu si sa-l treci cu brio. Vei fi acceptat daca dai dovada ca esti priceput in domeniu.

3. Sa cunosti limba engleza, la nivel conversational. pentru ca va trebui sa comunici in timp real cu angajatorul, si aici nu trebuie sa-ti taca gurita tot timpul cat efectuezi testul.

4. Sa cunosti cate ceva despre site-uri, pentru ca, daca vei cauta o informatie dand click pe un anunt adsense nu vei lasa o impresie prea buna

5. Sa dispui de o conexiune rapida la Internet si de un computer dotat cu microfon si camera web. Alte softuri iti sunt puse la dispozitie de companiile care se ocupa de recrutarea testerilor si nu trebuie sa te preocupe asigurarea lor.

Unele din aceste site-uri in care trebuie sa lucrezi, pun chiar, la dispozitia candidatilor, si un ghid al modului de lucru intr-un asfel de job online, ceea ce nu este deloc de neglijat.


3 locuri, pe Internet, unde primesti job tester de site-uri


1.Trymyui.com

Este site-ul in care trebuie sa si notezi in scris toate impresiile tale . Pentru a fi acceptat trebuie sa prezinti o inregistrare video a miscarilor tale pe care le efectuezi testand un site, si, de asemenea, un rezumat scris al impresiilor tale, intocmai ca si cand ai efectua un test real. Daca esti acceptat, vei primi prin email confirmarea si , functie de cereri si geotargetare, vei fi invitat sa participi la testarea de site-uri.

Plata se efectueaza prin paypal, un test se plateste cu 10$, si dupa 72 de ore de la incheiere testului, contul tau din paypal va creste.

De aici puteti sa cititi singuri despre usertesting.com
. Daca veti dovedi abilitati de bun tester de site-uri, veti fi invitati mai des sa participati la testari si puteti castiga astfel, un venit suplimentar destul de consistent.

2.Userfeel.com

Userfeel.com accepta testeri din lumea intreaga, si un test poate fi platit cu maximum 39 $.Despre modul de lucru in site, aveti un ghid video foarte instructiv chiar pe pagina home a site-ului.

Userfeel.com este un site care ofera posibilitatea de a efectua teste pentru site-uri si in alte limbi decat cea engleza.

Trebuie sa te asiguri ca microfonul tau transmite un sunet clar, altfel risti sa nu fii platit, testul fiind needificator. Jobul de tester de site-uri necesita ceva investitii in infrastructura, dar iti poate aduce si satisfactii materiale.


3. Whatusersdo.com

Watusersdo este compania care plateste 8$ pentru un test finalizat. Trebuie sa dispui de internet in banda larga, sa cunosti limba engleza, sa folosesti computerul si microfonul din dotarea personala.

Este societate din UK, dar ofera joburi online pentru orice vorbitor de limba engleza.

Jobul in care testezi gradul de utilizabilitate a site-urilor poate fi distractiv uneori. El presupune indemanare in navigarea pe site-uri, adanca putere de concentrare, atentie si spirit critic. Sinceritatea si capacitatea de a exprima prin vorbire permanenta tot ceea ce operati testand site-ul, va pot conferi un grad de credibilitate mai mare, conditie esentiala pentru ca invitatiile primite prin email la teste sa fie cat mai dese.

Despre altfel de joburi de testare,Lumis a mai vorbit in blogul banipenet4all, cand va povestea despre un job in care testezi jocuri video direct online, si se pot face bani pe net.

Sper ca informatiile prezentate, despre un job tester de site-uri si gradul lor de folosire, sa-ti aduca idei noi despre cum si unde gasesti job online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP