Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Un job tip fiverr cu bani mai multi


De joburi mici si bani pe net din joburi mici am tot scris in banipenet4all. Joburile mici tip fiverr sunt o solutie buna pentru toti cei care vor sa faca bani pe net din job part-time pe Internet. Ele pot fi abordate cu succes de toti elevii, studentii, si chiar de freelancerii cu experienta, atunci cand nu au lucrari mari. Un site ca Fiverr, in care plata este doar de 5 dolari, nu tenteaza pe multi. Dar ce ziceti de joburi care pot fi platite cu sume de 5, 10, 15, 20, sau chiar 25 dolari ?

Despre alternative avantajoase la fiverr v-am mai amintit si alta data, in blogul banipenet4all.

Site-ul despre care vreau acum sa amintesc poate face parte dintr-o lista cu alternative avantajoase la fiverr.

Cum lucrezi, ca vanzator de servicii, in site-urile de tip fiverr: creezi un nou loc de munca prin care iti oferi serviciile. Serviciile oferite pot fi din categorii diverse, si functie de ceea ce stii sa faci si de complexitatea serviciului oferit va trebui sa fixezi si un pret. Unii vor doar sa expediezi o carte postala dintr-o anume localitate, pe o anume adresa, altii vor un sablon pentru o invitatie de nunta, altii, lucrari mult mai complicate.




Categoriile de abordat sunt multe, asa ca nu-ti va fi greu sa gasesti un job pe masura cunostintelor tale. Tehnologie, SEO,programare, dar si video-audio, e-books, scriere de articole,afaceri, sfaturi sau joburi funny, de toate, pentru toti, se pot cere, sau oferi in site.

Despre cum se lucreaza in fiverr si astfel de site-uri v-am povestit pe larg cand amintem despre minifreelanceri si microjoburi .
Modul de lucru, in toate aceste tipuri de site-uri este asemanator, iar daca te inscrii in mai multe astfel de site-uri, ai sansa sa nu somezi deloc.

Vei fi anuntat, prin e-mail, cand cineva are nevoie de serviciul tau. Pentru ca, trebuie sa stii, ca, in acelasi site vin si cei care au nevoie de serviciile tale. Ei pot fi administratori de site-uri, companii, sau chiar persoane fizice care nu competente in anume domenii si sunt gata sa plateasca pentru serviciul care il scoate din nevoie.

Cand vei fi solicitat, este bine sa tii cont de sfaturi simple pentru freelanceri incepatori, pe care le-am dat in lumis-detoatepentrutoti, blog cu diverse cunostinte despre Internet , nu numai despre joburi.

Dupa verificarea serviciului indeplinit si acceptul cumparatorului, in contul tau se livreaza costul serviciului. Se retine, pentru site, un comision de 20%, ceea ce face cam scumpa utilizarea site-ului www.fiversworld.com , pentru ca despre acest site am vorbit pana acum. Dar, bine ca nu aveti de platit dinainte, ceva !

Plata, dupa cum ne informeaza site-ul, se face prin paypal, payza, sau moneybookers. (Deci, fa-ti mai intai un cont in una din aceste banci virtuale, pentru ca sa fii sigur ca ai unde sa iti primesti banii).

Poti retrage banii dupa zece zile de la indeplinirea serviciului. Se pastreaza o marja de siguranta pentru a se evita neplacerile, daca se primesc reclamatii cu privire la calitatea serviciului. Asadar, tine cont ca trebuie sa executi lucrari de calitate.

In ceea ce ma priveste, m-am distrat din nou la ofertele care se fac in categoria funny job, si trebuie sa va spun ca am gasit si cativa romani funny, bravo lor !

Asadar, daca vrei sa faci bani pe net din joburi tip fiverr, poti sa iei in seama si site-ul fiversworld.com .

M-am simtit obligata sa te anunt ca exista si un alt job tip fiverr, cu bani mai multi. Eu iti urez succes ca lucrator in joburi mici online. Si nu uita, Internetul este o piata globala, nu cauta joburi online doar in tara ta.

Un comentariu:

  1. Pe Fiverr un job costa CEL PUTIN 5$! Se poate ajunge la sute de $ per job si vb din proprie initiativa.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP