Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Cum rezolva un scriitor de articole pe blog criza de idei



Criza de idei pe care o invoca scriitorul de articole pe blog este o problema falsa. Modalitati de gasire a subiectelor pentru articolele din blog.

Mi-am propus sa impartasesc cu voi, bloggerii la debut, un secret: exista mai multe modalitati de asigurare a subiectelor pentru articolele publicate in blog, deci criza de idei pe care o poate evoca un scriitor de articole pe blog este o problema falsa.

Un blogger la debut, desi incepe cu entuziasm blogul sau, la un moment dat poate claca foarte usor din pana de inspiratie. Cum pe Internet, continutul este rege, subiectul articolelor publicate intr-un blog este o problema permanenta pentru toti bloggerii. Daca intentionezi sa-ti incepi un blog, trebuie sa stii ca blogul este un site dinamic si frecventa de publicare a articolelor nu trebuie neglijata.

Dar ce te faci cand intri in criza de idei pentru subiectele articolelor din blog ?
Cititorii si traficul se asigura prin creearea constanta de articole pentru blog.



Cum rezolva un scriitor de articole pe blog criza de idei



Iti sugerez, daca esti un scriitor de articole pe blog, ramas in pana de idei pentru subiectele articolelor tale, urmatoarele solutii de criza:

1. Informeaza-te pe Internet pentru a gasi idei noi pentru articole

Vizitele pe bloguri, site-uri, forumuri legate de subiectul articolelor din blogul tau constituie principala sursa de inspiratie. Oricand, chiar si un cuvant iti poate inspira un articol interesant.

Cauta pe Google cuvintele tale cheie si vei gasi articole si legaturi catre site-uri care iti pot asigura idei pentru articole multe. Citeste-le, rumega-le, pune informatia cap la cap, trece-le prin filtrul creativitatii tale si iese articolul.

Atentie, nu te invat sa copiezi, este cea mai ordinara solutie pe care o aleg unii. Citeste si informeaza-te despre asta si in ghidul juridic al publicarii de continut pe bloguri, despre care am scris mai de mult.

Scriitorii de articole pe bloguri pot ramane in pana de idei, dar tebuie sa gaseasca si solutiile de rezolvare a crizei.

2. Transpune orice experienta personala intr-un articol

Experientele personale avute in legatura cu subiectul blogului tau pot constitui solutii bune pentru un scriitor de articole ramas in pana de idei. Nu sunt de acord cu cei care transforma, totusi, blogul, in jurnal personal fara fond.

3. Retelele sociale iti pot sugera idei de articole noi
banipenet4all.blogspot.com-bani pe net din job online  Urmareste subiectele postate pe perete in retelele sociale. Facebook, twitter si Google plus sunt oglinda consumatorului de Internet. Raspunde, in mod public, la intrebarile puse, ai un subiect bun pentru articole pe blog.


4. Product Review

Uneori, poti descrie sau prezenta, pe blogul tau, produse sau servicii oferite de diferite retele de afiliere. Obtii astfel un mod de a atasa linkul tau de afiliat si ai sansa sa faci si o vanzare. Astfel , de pilda, eu v-am vorbit despre retele de afiliere romanesti, in pagina afilieri . Si va spuneam acolo despre cadouri haioase pe care vi le puteti procura pentru sarbatori, sau cu orice alta ocazie oferita de un anume site. Va spun si acum, iarasi, despre aceasta oferta de cadouri, mi se pare chiar deosebita.

5. Utilizeaza idei din articole gratuite postate in directoare de articole gratuite internationale

Daca esti blogger la debut, si eu tie ma adresez acum, probabil ca privesti cu admiratie pe cei care par a fi foarte productivi publicand zilnic pe blogul lor articole noi. Nici un scriitor de articole pe blog nu este o masina de scris. Fiecare om are si momente cand intra in criza de idei. Doar ca, cei cu experienta stiu unde si cum sa rezolve criza de idei. Incepatorii se sperie si abandoneaza, pentru ca secretele sunt greu dezvaluite de catre scriitorii de articole cu experienta.

Exista o multime de directoare de articole gratuite pe Internet, de unde puteti obtine articole pe care le puteti posta pe blog. Doar ca, trebuie sa fiti constienti ca trebuie sa postati acele articole doar asa cum sunt ele scrise si sa pastrati backlink catre site-urile scriitorilor. Sincer, pentru un blog in limba romana nu stiu cum s-ar putea pastra un articol din alta limba nealterat !

O lista de directoare de articole gratuite internationale, de unde te poti inspira, iti dezvalui aici, pentru ca nu vreau sa fii speriat cand esti in criza de idei de subiecte de articole.

Lista de directoare de articole gratuite internationale ce pot fi consultate cand esti in criza de idei :
  • goarticles 
  •  ezinearticles
  •  ideamarketers
  • ezinesearch
  • articlesbase
  •  articlealley
  • articleshub.com , etc.


6. Apeleaza la freelanceri

Despre site-urile de freelanceri v-am vorbit. V-am vorbit si despre armata de scriitori de articole pe web, care pot fi freelanceri sau bloggeri. Daca te simti neputincios in a-ti depasi criza de idei de articole, apeleaza la acestia. Pui niste bani la bataie, dar daca simti ca trebuie, o faci !

7. Informeaza-te din surse conventionale

Citeste carti, reviste de informare, si acolo poti gasi idei de articole. Nu subestima nicio sursa de informare. Chiar si o plimbare prin parc te poate deconecta si-ti poate da idei.

8. Colaboreaza cu alti bloggeri

Invita-i pe altii sa scrie pe blogul tau in schimbul unor linkuri spre blogul lor. Ai astfel un timp de respiro si iti faci si relatii solide printre colegii bloggeri. Vigilenta, insa, nu trebuie sa-ti adoarma. Atentie la ce publici, articolul respectiv trebuie sa fie mai mult decat un simplu copy-paste.
Daca va intereseaza o astfel de solutie, poate ca ar fi bine de studiat putin si articolul cu sfaturi utile despre cum sa scrii articole bune pe blog.

Cineva amintea de metoda de a infiinta bloguri pe care sa le completezi artificial, cu articole preluate prin rss de la alti bloggeri. Nu mi se pare cinstit si probabil, se va gasi o solutie de stopare a acestui furtisag in toata regula. De aceea, am si observat ca bloggerii mari si-au redus feedurile la un numar limitat de cuvinte din articol, chiar si la abonamentele prin email.

Ce vreau eu sa-ti spun, dragul meu blogger la debut, este ca, solutii cinstite se gasesc destule pentru a depasi criza de idei in care poti intra din cand in cand, chiar si daca esti un scriitor de articole pe blog renumit. Tu nu trebuie sa te sperii, aplica metodele de iesire din criza de idei de aici, gaseste altele, dar cinstite, si continua sa fii un scriitor de articole onest pe blogul tau.


2 comentarii:

  1. Foarte interesant articolul, chiar nu ma asteptam sa afiseze cineva asemenea articol ! dar n-a pentru inceput sau pentru incepatori chiar necesita :P

    Inca o situatie, crezi ca imi poti afisa si mie un articol pe blog-ul despre site-ul meu de constructii, zugraveli si finisaje.
    www.rldc.ro - sa-ti poti face o iede despre el !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am inteles de ce nu te asteptai sa publice cineva astfel de articol. Sunt atat de multi care au nevoie de el !
      In ceea ce priveste site-ul tau, e destul ca ti-am permis comentariul. Crezi ca subiectele din site-ul tau au vreo legatura cu joburi online si bani pe net ?
      Succes cu site-ul si ai grija ce comentarii postezi si unde. Linkul tau trebuie sa aiba ceva legatura cu subiectul articolului la care pui comentariul, altfel poate fi declarat spam.
      Ai invatat bine lectia cu publicarea comentariilor pe bloguri din primele pozitii in Google, dar daca tu poti sa construiesti ceva din banii de pe net, eu nu pot ca banii de pe net sa-i pierd pentru ceea ce construiesti tu.

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP