Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Cum sa faci comentarii utile pe bloguri



Cum sa faci comentarii utile pe bloguri este o informatie utila pentru bloggerii noi si cititorii de bloguri. Esti curios? Citeste !.

De cand am intrat, timid, in activitatea de bloggerit (inca nu m-am lamurit cum s-ar adapta cuvantul la limba noastra, am trecut prin o multime de faze, in fiecare zi descoperind noi si noi informatii utile fiecarui incepator in bani online, sau in orice activitate ce tine de administrarea, promovarea sau intretinerea unui blog.

Multa vreme am considerat ca a face comentarii pe blogurile pe care le citeam nu era la indemana mea, de incepator in curs de informare asupra a ceea ce aveam de facut.

Mai tarziu, mi-am dat seama ca multi bloggeri se avanta si fac comentarii uneori inutile ca si continut, dar utile pentru importanta linkului blogului lor.

Am aflat, apoi, ca uneori, comentariile acceptate din start, pe blog, te pot imbolnavi de impertinenta unora sau iti pot lua mult timp pentru a raspunde la ele. Comentariile pe blogurile internationale sunt multe si utile, pe cand la noi sunt destul de saracacioase si fara valoare.

De ce oare ? Nu avem timp, nu avem capacitatea de a intretine o discutie, nu avem informatii care sa adauge plusvaloare, sau, pur si simplu ne intereseaza doar sa aruncam un link de afiliat in comentariu in speranta ca cineva se va prinde in plasa?

Daca esti un blogger incepator, trebuie sa intelegi utilitatea comentariilor pe bloguri, dar trebuie sa stii si cateva reguli de baza pentru a face comentarii utile pe bloguri.
Este necesar, in primul rand, sa citesti si sa intelegi articolul pe care il comentezi. Daca in articol se vorbeste despre Google Adsense si tu vii si pui linkuri despre reparatii auto, in comentarii, cum se numeste asta ? Impertinenta, as zice.

Esti afiliat la unele site-uri si vrei sa faci reclama la linkul respectiv ? Daca ai gasit un articol apropiat zonei tale de interes, fii atat de subtil si da informatii utile celor care citesc blogul, s-ar putea ca prezentarea ta sa fie aprobata daca vine cu informatii noi.

Deci, daca ti-ai propus sa incepi o campanie de comentarii pe bloguri, fii istet si cauta, mai intai, in Google, bloguri cu aceleasi cuvinte cheie ca si blogul tau, dar situate pe pozitii fruntase. Acceseaza-le si vezi ce articole te-ar putea interesa si la care ai fi capabil sa vii cu o informatie noua.

Iata cum ne spun bloggerii cu experienta ca ar trebui, in mare, sa fie compus un comentariu:

1. Trebuie sa stiti, in primul rand, cine este persoana din spatele blogului, este bine sa i te adresezi pe nume cand incepi comentariul. Se creeaza, de la inceput, o atmosfera prieteneasca si faci impresie buna pentru ca ai avut bunavointa de a te informa cu cine stai de vorba. Numele unei persoane este foarte important intotdeauna. Se stie ca, indiferent cat de antipatica ti-ar fi o persoana, daca ti se adreseaza pe numele mic, distanta pe care vrei sa o impui se reduce considerabil. Asa si cu acele comentarii uneori rautacioase de pe bloguri !

2. Cauta si da dovada ca ai citit articolul si fa un comentariu pe marginea subiectului sau. Pune, eventual, o intrebare interesanta cu iz de noutate si nu un link de afiliat cu informatii pierdute in negura nestiintei !

3. Explica, eventual, de ce este util articolul pentru tine sau de ce consideri ca este util pentru alti cititori din categoriile celor ce banuiesti ca citesc blogul respectiv. Daca vii cu informatii de completare, fii sigur ca cititorii vor da importanta linkurilor tale din comentariu. A propos, linkurile in comentarii se introduc punand un cod simplu in acel comentariu sau, daca nu se permite formatul HTML scrie url-ul fara trimitere, in motoare conteaza.

4. Valoarea cu adevarat mare a comentariului tau este data de informatiile utile pe care le afiseaza. Daca nu faci decat sa te arati doar de acord cu articolul, vei peria poate pe cel care l-a scris, dar asta nu inseamna decat ca faci parte din turma, dar nu esti o sursa de informatii utile pentru cei care citesc blogul si comentariile pentru informatii noi, nu pentru a afla ca mai este unul ( si da-ti seama ca nu tu esti primul ) care gandeste asemanator celui care a scris pe blog.

5. Gandeste-te la ce intrebari ar putea genera articolul de la cei care il citesc, si, chiar daca cunosti raspunsul, fii bun si scrie in comentariul tau despre asta. Iti vei castiga aprecierea celorlalti, stima, si, poate ca, si noi cititori pentru blogul tau.

Comentarii utile pe bloguri este necesar sa lasi in activitatea ta de promovare a blogului propriu.

Toate acestea le-am pus aici pentru toti blogerii incepatori, dar nu numai pentru ei. Candva, va vorbeam ca, in site-uri de tip GPT, unul din joburile mici, solicitate, este acela de a scrie comentarii pe bloguri. Pentru a presta o munca la nivelul cerut, trebuie sa lasati comentarii de calitate care va vor da recunoasterea calificarii inalte si va ajuta sa va gasiti cu usurinta joburi mici.

Un comentariu:

  1. Dap, aveți mare dreptate în ce spuneți
    Doar că sunt din păcate prea putini oameni care știu să scrie sau să formuleze un răspuns .
    Degradarea socio politica a influențat în mod direct și relațiile inter umane.
    Oamenii nu mai socializează CA în trecut.
    Acum sunt mult mai răi, mai reci și mai preocupați de propriile probleme sau ambiții personale.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP