Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Nu te grabi, poti sa ramai fara fotografii pe blogSubiectul acestui articol a devenit de domeniul trecutului. Dar atentionarea ca sa fii atent ce fotografii stergi din google plus ramane valabila. Pentru istoria inceputului retelei Google plus pastrez aici articolul de mai jos:

Am citit, de curand, pe bloguri, comentarii referitoare la imposibilitatea de a stoca free o cantitate nemasurata de fotografii in picasa.

Pentru un blogger incepator, acest aspect este mai putin interesant, pentru ca, probabil mai este pana cand consumi tot spatiul oferit de picasa.

Dar,ce vreau sa-ti aduc in atentie, blogger, incepator sau nu, este faptul ca, daca nu esti atent, poti ramane fara nici o fotografie pe blog!

Acum, cand multi bloggeri sunt invitati sa adere la Google plus, surprizele se tin lant. Tot mai multi bloggeri neatenti isi lipsesc blogurile de fotografii. Daca nu stiai, afla ca toate fotografiile pe care le incarci din computerul propriu pentru postarile blogului se salveaza in picasa.

Daca ai deja un cont Google plus, ai observat, probabil, ca, atunci cand esti in cont, apar toate fotografiile tale din picasa.

Dupa cum ne atentioneaza, in articolul Google plus, Picasa and Blogger missing photos GreenLava, trebuie sa fim foarte precauti in tot ce facem in contul din google plus.

Tot ce stergem, din revolta subconstientului neinformat, ca, iata, toate fotografiile noastre au devenit publice, devine o poveste frumoasa cu a fost odata, chiar si pentru blogul nostru!

Asadar, citeste cu atentie toate indicatiile primite, innainte de a da un delete! Si nu te teme de la inceput ca fotografiile tale au devenit publice fara voia ta! Fa setarile corespunzatoare si totul se rezolva.

Daca ai nevoie de informatii mai detaliate, mergi la sursa informatiei, pe care ti-am amintit-o mai sus, in stire.

Si nu uita, actiuni pripite in google plus te pot lasa fara fotografii pe blog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP