Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Sfaturi utile despre cum sa scrii articole bune pe blog


Deoarece si eu am fost blogger la debut si stiu, in mare parte, cam de ce greutati se lovesc bloggerii noi, ma gandesc ca ar fi necesare cateva sfaturi utile despre cum sa scrii articole bune pe blogul propriu. De aceea va insiruiesc aici aceste sfaturi utile celor care sunteti bloggeri incepatori.

Pentru ca v-am vorbit, in despre cum sa-ti promovezi blogul,despre faptul ca, scrierea de articole prin care sa-ti prezinti blogul este o metoda de promovare a blogului propriu, voi detalia putin, aici, lucrurile, insiruind cateva sfaturi utile despre cum sa scrii articole bune pe blog.

1.Scrie articol cu substanta, cu fond, cu continut.Fiecare postare trebuie sa se invarta in jurul unei idei clare. Nu scrie doar pentru ca e ziua in care ti-ai propus sa o faci. Evita balbaielile si postarile de informatii neadevarate. Nu scrie pentru un numar de cuvinte, ci pentru continut.

2.Asigura titluri puternice, care descriu adecvat continutul articolului. Cititorii sunt atrasi de mesaje puternice. Utilizati verbe care invita la actiune si starnesc curiozitatea cititorilor.

3.Nu scrie texte prea lungi, sau, daca e nevoie, intrerupe-le cu imagini, cu video… Atentia utilizatorilor de Internet este mai redusa, ei nu au rabdare sa citeasca articole lungi.

4.Utilizeaza liste pentru a sintetiza continutul articolului

Se retin mai usor informatiile daca le aranjezi in liste, si, asa cum, facem liste pentru cumparaturi,si pentru retete de bucatarie, si nu proza ,asa trebuie sa procedam si aici.

5.Foloseste autolinkuri in postari.

Fiecare postare dintr-un blog, de obicei, se leaga prin continut de o alta. Nu uita sa atasezi linkuri care sa propuna cititorului sa citeasca mai mult despre acel subiect. Ofera cititorilor posibilitatea de a afla mai mult despre subiectul care-i intereseaza. Legatura interna este prietenul cel mai bun al unui blog. Ea retine cititorii mai mult timp pe blog.

6..Nu iti ignora cititorii

Raspunde la comentarii, cere sugestii si invita la conversatii.

7.Corecteaza, corecteaza,si iar corecteaza

Pune deoparte postarea si reia-o dupa catva timp. Nu te grabi sa o publici daca nu o revezi la cateva ore dupa ce ai scris-o. Greselile gramaticale sau de tiparire nu fac o impresie buna.Cu atat mai mult informatiile eronate sau, neverificate. (Acum, ca se mai intampla ca o informatie azi adevarata maine sa devina falsa… e o problema de care m-am lovit si eu !)

8.Scurteaza postarea cat se poate de mult

Dupa ce ti-ai corectat greselile de ortografie si gramaticale, scapa de cuvintele balast, de repetari, de adverbe si adjective fara rost. Daca constati ca nu ai nevoie de ele cu adevarat, indeparteaza-le.

9.Nu fi prea oficial

Bloggingul nu este literatura. Este o modalitate de a conversa neoficial. si de aceea , nu utilizati cuvinte rare, al caror inteles, un om fara pregatire lingvistica trebuie sa-l caute in dictionar. Blogul este mult mai informal decat un ziar scris si de aceea trebuie sa adopte metode simple de exprimare.

10.Scrie cat poti de des, dar corect sa fie !

Nu iti ajuti cu nimic blogul daca scrii mult, des, dar neglijent. Multi oameni au abilitati in vorbire, dar cand trebuie sa scrie, se blocheaza. Daca esti dintre acestia, trebuie sa muncesti si sa dai importanta mai multa exprimarii tale in scris. Dar nimic nu este imposibil, asa ca , persevereaza.

Articol inspirat din sfaturile date de James Adams in bloggersentral.

Ti-au fost utile cele 10 sfaturi despre cum sa scrii articole bune pe blogul tau ?

Ma bucur. Invata primii pasi in monitorizare blog si cauta in blogger la debut alte informatii utile.

3 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Sunt foarte utile articolele dvs si va multumim pentru munca de informare pentru a ne da informatii despre micro-joburi pentru timpul liber bune, intr-o lume plina de scam-uri si minciuni. As dori sa va intreb: mi-am facut cont pe megatypers, chiar si protypers cu alte date, evident. Dupa ce am lucrat o perioada, cand m-am logat a treia oara (am respectat toate regulile) am primit un mesaje de eroare:

    Another tab or window has been detected, please close this tab

    Va rog sa ma ajutati, ce inseamna aceasta? As dori sa lucrez in continuare in timpul liber, mi s-a parut un site serios. Va multumesc.
    Cu apreciere, Ana-maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca inteleg bine, aveai, probabil, 2 taburi deschise. Sper ca, dupa ce te-ai delogat si logat iarasi ai rezolvat problema.
      Succes, anamaria, si la mai multi bani !

      Ștergere
    2. Multumesc foarte mult pentru raspuns! Intr-adevar, era o eroare, insa s-a remediat. Daca ai viteza si atentie la continutul a ceea ce tastezi e pacat sa nu ai un asa job in timpul liber. As dori sa va intreb pentru cineva care scrie articole in domeniul Chimiei, sa apeleze la site-urile unde poti scrie articole ca specialist (postate de dvs.)? Va multumesc si va doresc toate cele bune!

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP