Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Site-uri web cu scripturi clona-job sau afacere ?



Baza oricarei afaceri pe Internet este site-ul web. Tocmai acest lucru sperie pe cei care, din diferite motive, nu au cunostinte solide despre constituirea unei astfel de unelte de lucru.

Daca esti la inceput de drum in joburi pe Intenet, stii destul de multe despre modul de lucru, ai idei, dar nu prea te atrage webdesign-ul, nu trebuie sa disperi. Inca mai sunt, pe Internet, locuri de unde iti poti procura, gratuit, scripturi clone pentru diferite modele de site-uri. Sau, daca s-au mai schimbat conditiile de procurare a scripturilor, ele nu costa chiar atat de mult incat sa te descurajeze.



Iti voi dezvalui acum cateva locuri de unde iti poti procura scripturi gratuite, uneori, pentru site-uri cu diferite destinatii si, care, iti ofera posibilitatea de a incepe o afacere online de succes.


1. Scripturi pentru site-uri de retele sociale

De pilda, vedem cu totii ce amploare au luat retelele sociale si cat de rapid se dezvolta asemenea platforme. Oamenii au nevoie sa comunice intre ei pe teme de interes comun, iar faptul ca cel mai mult timp din ziua il petrec in cadrul birourilor si in fata calculatoarelor le reduce considerabil sansa de socializare reala. De aceea se bucura de fiecare data cand apare o noua platforma de retea sociala si o abordeaza cu interes din primele zile ale aparitiei ei. Daca stii sa promovezi o afacere online, inca de la aparitia sa, o noua platforma sociala bazata pe interese, hobbyuri, sau , pur si simplu, geolocatie comuna, are sanse de reusita.

Ia-ti un script gratuit de retea sociala si incepe-ti marea aventura. Iata unde poti gasi scripturi pentru site-uri web clone de retele sociale :

- Pligg.com, un site care iti ofera gratuit, script pentru o clona Digg

Pligg ofera un script clona al faimosului digg. In digg poti gasi cele mai noi stiri si oamenii obisnuiti le pot vota. Este o buna sursa de informare asupra preferintelor populare.

Daca esti, totusi, un incepator pe Internet, si nu stiai inca de digg.com, merita sa-l vizitezi fie si numai pentru informatia de acolo.

Vreau sa-ti spun ca exista chiar si digg.ro, iar despre el poti sa-ti faci singur o parere, pentru ca este cu de-ale noastre, de acasa.

- Phpfox.com , site-ul unde gasesti script pentru clona facebook si myspace.

Este un site de unde iti poti procura un script clona pentru myspace si facebook. Atentie, nu am spus gratis. Am inteles ca pe vremea cand Internetul nu era o piata de desfacere ci doar o sursa libera de informare, asemenea scripturi erau free. Dar, acesta e dezavantajul celor care se trezesc tarziu ! Pretul nu este foarte sus, asa ca poti hotari singur daca iti convine sau nu solutia.

- Revou.com, ofera soft php de microblogging pe retele sociale, tip twitter.

Twitter este o platforma sociala si microblogging in care membrii isi trimit texte la zi via web. Pot fi prieteni cu ceilalti prin simpla urmarire a postarilor celorlalti. Prin twitter oamenii tin legatura in diferite domenii de activitate.


2. Script pentru un site de videosharing

Exista, pe Internet, site-uri renumite de videosharing. Poti si tu sa-ti creezi un astfel de site de partajare video cu un script pe care ti-l poti procura de la phpmotion.com.

Scriptul este un fel de clona pentru youtube, in formatul vechi.

Ideea este ca poti folosi un astfel de script si ai putea avea chiar succes cu el daca esti istet si ai idei originale. Se gasesc destui care au preferinte pentru un anume stil de video si ei ar putea fi clientii tai. Ai nevoie deci, de o idee strong, un script procurat de la phpmotion, de exemplu, si de o gazda pentru site. Restul, este afacere online pe care o abordezi ca oricare alta.


3. Scripturi pentru magazine online

Magazinele online, la ora actuala, le poti procura , gratis, de la companiile care urmaresc sa-si vanda produsele proprii. Despre magazine online gratis, la cheie, poti citi mai multe, in articolul despre magazine online gratis la cheie, din blogul incepatorilor pe Internet, deoarece si ei sunt curiosi sa afle informatii utile despre site-uri web si cum se fac bani din site-uri web clona.

Te-ai lamurit cum sta treaba cu site-uri web cu scripturi clona ? Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte si cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin email, informatia ! Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului daca accesezi butonul share, de sus.

Ia-ti niste miere cu fructe goji, te energizeaza si-ti da putere sa abordezi cu mult curaj problema site-urilor web cu scripturi clona !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP