Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Unde faci bani pe net ca tester, testand produse digitale diferite



Lucratorii pentru testarea produselor digitale, pe web, sunt mult cautati, iar companiile sunt interesate sa gaseasca testeri fideli si priceputi, care sa lucreze cu simt de raspundere si pricepere in domeniu. De aceea, cu jobul suplimentar de tester de produse digitale poti face bani pe net destul de substantiali, ca suma, daca ai cunostintele necesare si dispui de informatii de baza despre unde faci bani pe net ca tester.

Am gasit un loc, pe net, unde poti face bani prin completarea de sondaje de opinie dupa ce testezi diferite aplicatii digitale. Acestea sunt oferite de companiile producatoare interesate de opiniile consumatorilor tinta.

Dar nu se opreste totul aici. Poti face bani si daca testezi produse noi din domenii ca muzica, video, site-uri web, etc. Se castiga pana la $ 4 pentru fiecare sondaj pe care il iei, daca este destinat membrilor internationali, si 30 $ pentru participarea in grupuri tematice pentru sondaje. Pentru a fi platit, minimum de bani în balanta trebuie sa fie de $ 10, si nu este o suma greu de atins.

Testspin este o companie de cercetare de piata care utilizeaza internetul pentru a oferi solutii accesibile de cercetare mult mai rapid decât metodele traditionale. Tehnologia folosita de site permite întreprinderilor sa creeze sondaje diverse si focus-grupuri în câteva minute, de la orice calculator. Se testeaza, prin intermediul membrilor site-ului,dupa cum v-am spus, produse, servicii, site-uri web, idei. Este un loc interesant unde poti face bani pe net.

Testerii sunt contactati prin email pentru a completa un sondaj sau pentru a participa la sondaje in grupuri focus. Cand au terminat, testerii sunt platiti in dolari testspin. Dolarii testspin , sunt de fapt, niste puncte care se transforma in dolari reali si sunt rambursabile fie pe Amazon, fie prin paypal, cand s-au atins 10.000 de puncte.

Tinand cont ca este un site deosebit pentru efectuarea sondajelor, care se bazeaza pe testarea, mai intai, a diferitelor poduse si apoi se efectueaza sondajul, consider ca este o metoda inedita de facut bani online. As zice ca nu este chiar pentru toti, tinand cont ca ai de testat diferite produse, online , si, mai ales, trebuie sa-ti spui o parere avizata despre produsele noi testate. Dar este locul unde poti testa produse noi fara sa dai bani, ba chiar, primesti bani !Ti-am spus cum faci bani testand jocuri video mai de mult, acum ti-am spus unde faci bani pe net ca tester testand produse digitale diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP