Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Pseudonimul si google+



Update: acest articol a fost scris in august 2011. De atunci Google plus a devenit o retea puternica de socializare si a mai renuntat la pretentiile de la inceput. Dar, pentru istorie, voi lasa aici articolul. Acum reteaua permite pentru pagini denumirea lor, fara legatura cu autorul. Dar informatiile despre autor dau o caracteristica noua, autor rank ce conteaza in reputatia pe Internet.

Articolul din 2011:

Google a anuntat, de cateva saptamani, ca noua retea de socializare Google+ nu accepta utilizatori care se identifica cu pseudonim. Anuntul ca Google + poate fi utilizat doar daca folosesti numele real a starnit controverse adanci si nemultumiri in randul celor care preferau sa utilizeze pseudonime in retelele de mass media, pe bloguri si pe Internet, in general.

Eric Schmidt, presedintele Google, a declarat in acest weekend
ca Google+ a fost menit sa fie un serviciu de identificare, si toti cei care nu vor sa-si utilizeze numele real nu pot utiliza Google+.

Presedintele Google a anuntat chiar, ca toti cei carora hotararea nu le convine, nu sunt obligati prin nimic sa adere la retea. Ba, dimpotriva, daca sunt preocupati in mod special de pastrarea secreta a identitatii reale chiar se recomanda sa evite aderarea la google plus.

De la lansarea sa pe web, la sfarsitul lui iunie, anul curent, google+ a constituit subiect de discutii, presupuneri, controverse si a tinut atentia treaza lumii intregi. Acum, dupa ce Eric Schmidt a facut aceasta declaratie incendiara, multi isi pun problema daca google+ a fost creeat in interesul utilizatorilor sau a companiei Google.

Se stie ca butonul +1 este in legatura cu Google+ si toate informatiile personale se aduna una cate una despre utilizatorii contului.
Fred Wilson , cunoscut blogger si om de afaceri, sugereaza ca a cunoaste intentiile Google este foarte util, iar scopul retelei Google+ este inca nedefinit in totalitate, dupa cum arata aceeasi sursa a stirii.

Asadar, indiferent ca sunteti blogger la debut sau nu, daca vreti sa va pastrati contul google+ va trebui sa va dati acordul ca in noua retea de socializare sa apareti cu numele real si nu cu pseudonim, chiar daca ati facut din el un brand. Google+ nu accepta utilizatori cu pseudonim, el se vrea cartea de identitate a fiecarui utilizator de Internet.

Si nu uita, sa nu-ti stergi fotografiile din contul Google+, ca o mica neatentie te lasa fara fotografii pe blog !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP