Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Unde poti face bani pe net vanzand fotografii



Poti fi un artist in materie de fotografie, dar daca nu stii unde sa te adresezi pentru vanzarea fotografiei pe Internet,tot debutant in bani pe net te numesti !

Fotografia reprezinta pentru fiecare din noi momente de neuitat din viata noastra, a copiilor si bunicilor nostri. Dorim sa ne inregistram in biblioteca sufletului, mintii si ochiului tot ce ne-a impresionat in anumite momente pentru a retrai mirosul si lumina amintirilor.

Multi, din joaca, sau dintr-o chemare nestiuta a creativitatii din noi, facem fotografii tablou, fotografiem peisaje unice, aranjamente florale, faze comice sau triste. Tot ce ne inconjoara, daca este privit cu ochi de artist se poate transforma intr-o fotografie unica si speciala.
Daca suntem ajutati si de putina experienta si softuri specifice de prelucrare a fotografiilor, putem scoate lucruri deosebite.

Daca esti un pasionat de fotografie si te intereseaza putin prelucrarea ei, poti face bani pe net vanzand fotografii.

Trebuie sa te orientezi spre teme cautate, se spune ca nu prea mai sunt la moda fotografiile cu flori si animale pentru ca este plin Internetul de ele ! In schimb, sunt cautate fotografiile de afaceri si cele cu bani. Fiecare site care are ca si activitate principala vanzarea de fotografii da indicatii in acest sens.

Există multe site-uri unde puteţi încărca fotografii si să fiţi plătit de fiecare dată când cineva descarca o fotografie de-a dumneavoastra. Ganditi-va ca o imagine odata incarcata, poate sa placa de mii de ori ! Si cumparatorii pot fi multi, daca fotografia este atragatoare. Acest mod de a face bani pe net este o oportunitate grozava de a produce venit pasiv repetat.

La un moment dat, toti avem nevoie de o fotografie cu o anume tema. Fie ca ne trebuie pentru blog, pentru un banner, pentru o felicitare cu mesaj, pentru un anunt, sau pentru cine mai stie ce lucru, cautam pe tot internetul si suntem dispusi sa platim pentru o fotografie care sa se potriveasca perfect scopului urmarit.

Sunt multe site-uri cu inregistrare free care ofera posibilitatea de a face bani din vanzare de fotografii.

Si, daca te inregistrezi, nu uita, intotdeauna, cauta linkul de afiliat ! Comisioanele nu sunt de neglijat din astfel de activitate. Puteti recomanda site-ul, prin link de referral fie publicherilor, fie cumparatorilor.

Si, mai este ceva: intotdeauna, amintesteti ca nu ai voie sa vinzi decat imaginile proprii.

Site-uri unde poti face bani pe net vanzand fotografie


1. Shutterpoint

ShutterPoint ofera cea mai mare rată de plată pe internet. 85% pentru o fotografie scutită de redevenţe completa. 70% pentru scutire  de redevenţe Standard.
Atunci când ajungeti la 50 dolari puteţi să cereti banii prin paypal sau prin cec.
Shutterpoint ofera  indicatii de lucru si program de afiliere. Te poti inscrie ca si cumparator sau vanzator de fotografii.

Daca esti un priceput in ale fotografiei poti scrie articole pe care sa le plasezi in site.Indicatii pretioase de lucru gasiti in Learning.

Imi place shutterpoint. Daca esti un impatimit al fotografiei, nu-l evita, daca mai este activ pana ce ai ajuns tu aici.

2.Dreamstime

Castigati, ca fotograf, 30-50% din pretul fiecarei imagini vandute. Fotografiile exclusive iti fac mai mulţi bani.

Plata se face la $100 prin Paypal.

De la afiliati primesti comision de 10% din fiecare vanzare. Si asta pe o perioada de 3 ani ! Ti se permite un numar nelimitat de referrali. Pretul fotografiilor tale se stabileste functie de calitate, compozitie, subiect si dimensiunea de imprimare.

Site-ul ofera si indicatii pretioase de prelucrare a fotografiei. Este un site care ofera si cere calitate inalta, deci se adreseaza celor ce stiu cate ceva despre fotografie.

Inregistrarea ca fotograf este free. Incearca si da click pe banner :

Royalty Free Images

Ca membru inregistrat poti downloada fotografii inregistrate ca libere de licenta.

Ai nevoie de fotografii de calitate inalta ? Gasesti de cumparat in dreamstime la preturi acceptabile, daca nu te intereseaza sa te inregistrezi.

3. IstockPhoto

Artisti din intreaga lume folosesc IstockPhoto.com pentru a-si plasa creatiile si pentru a invata despre fotografie. Inainte de a plasa creatiile tale trebuie sa treci un test gratuit.

Câştigaţi bani pe net, 15% din preţ, acesta variind de la 1$ la 20$ pe imagine.

Poti face până la 45%, dacă este o imagine pe care o oferi in exclusivitate. Poti vinde, de asemenea, audio, video, Flash şi ilustraţii. Nu are program de afiliere.( sau nu l-am descoperit eu ? )

Sper ca am reusit sa te informez acceptabil despre unde poti face bani pe net vanzand fotografii. Blogul are mai multe articole despre cum castigi bani pe net din vanzarea fotografiei, asa ca fii atent la recomandari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP