Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Cum duci blogul usor in Facebook folosindu-te de networkedblogs


Exista o solutie simpla prin care iti duci blogul pe Facebook. Trebuie sa te folosesti de reteaua networkedblogs.

Daca blogul tau nu e citit de nimeni, el exista cu adevarat ? Retelele sociale rezolva problema. Cand milioane de oameni sunt de gasit intr-un singur loc, gandeste-te ca trebuie sa fii si tu acolo. Orice blog este interesant in felul lui, orice informatie este cuiva utila. Trebuie doar sa o pui la dispozitia celorlalti.

Networkedblogs arata fata reala a blogului tau, captand imaginea lui.In plus,gasesti aici blogurile de top dintr-un anume domeniu.

Iata cum arata paginile blogului Bani pe net pentru toti in networkwdblogs.

Cum se lucreaza :

Intri in networkwdblogs, dai follow, te loghezi in Facebook. Esti anuntat ca acum, urmaresti

blogul respectiv si ti se propun mai multe variante, printre care si sa-ti creezi o pagina pentru blogul propriu. Bineinteles, asta faci : creezi o pagina pentru blogul tau !

Astfel, adaugi blogul propriu in un important director de bloguri de pe web.

Iti completezi datele in pagina de editare a datelor blogului tau, si intri in syndication.

In setarile de aici alegem postarile blogului si setam unde vrem sa le publicam automat: pe noua pagina de Facebook, pe pagina fanilor sau in grupurile de prieteni de pe Facebook.

Tot de aici poti sa-ti duci blogul si pe Twitter.

Cand ai publicat o noua postare in blog, intra in cont, pe pagina blogului, si da poll now, astfel tii la curent blogul publicat in reteaua networkedblogs. Mai departe, setarile pe care le-ai facut in syndication isi fac treaba, adica articolele tale sunt publicate automat acolo unde vrei.

Este necesar ca blogul tau sa fie urmarit de 25 de cititori pentru ca sa primeasca pagina personalizata cu linkul propriu.

Asadar, daca ti-am fost de folos, fii bun si da un like blogului banipenet4all. Nu trebuie sa ma urmaresti pe veci. Cand te plictisesti, renunti. Dar daca ai gasit aici informatii interesante de care crezi ca au nevoie si prietenii tai de pe Facebook, de ce sa nu le spui si lor ?

Daca ai un blog si vrei sa il duci usor pe facebook, intra, deci, in networkwdblogs si urmeaza pasii expusi mai sus. Nu uita de like, te rog.

Update: Din networkedblogs inca din 2012 s-au retras multe bloguri pe motiv ca linkurile sunt nofollow. Dar si Facebook, si Google plus au inceput sa puna acum, in 2014, nofollow pentru linkurile prezente in ele, asa ca...nu il consider un motiv intemeiat. Tu ce parere ai ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Locuri de munca online reale

Lucru în România

job-fotograf-online

GO TO TOP