Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Ce este pagerankul blogului ?



Daca esti blogger la debut si te ocupi si de partea de webmaster, pentru tine este important sa stii ce este pagerankul blogului. Pagerankul este o scara pe care Google o foloseste in algoritmul intern pentru a determina importanta unei pagini web.

Pentru toti cei care lucreaza pe Internet si sunt webmasteri, pagerankul este masura muncii lor intr-un site sau blog.

Daca esti un blogger la debut si te ocupi si de partea de webmaster, si pentru tine este important sa stii ce este pagerankul blogului.

Am observat ca unora le creste chiar nasul odata cu pagerankul!

Ce trebuie sa urmaresti pentru ca pagerankul blogului tau sa creasca :


1. In stabilirea pagerankului, importante sunt linkurile de intrare intr-o pagina web. De aceea webmasterii au adoptat solutia schimbului de link .
Asadar, foloseste schimbul de link
Dar linkurile de intrare nu sunt singurii factori luati in considerare in stabilirea pagerankului.

2. De pilda, foarte importante sunt linkurile interne intr-un blog. Si structura blogului este foarte importanta.

Pune intotdeauna linkuri catre alte postari din blog cu subiect apropiat sau din aceeasi categorie,cum este la mine, monitorizare blog, si leaga-le intre ele.

Fa legaturi si cu paginile statice ale blogului tau. Un ajutor bun in acest sens este widgetul gratuit de la linkWithin.com

3. Un alt factor important este popularitatea linkurilor care se leaga de blogul tau.
De aceea iti recomand sa tii cont in ce directoare iti inscrii blogul si pe care bloguri faci comentarii.
Daca faci publicitate gratuita prin anunturi care se leaga de articole din blogul tau ( daca iti accepta linkuri ) e bine sa verifici pagerankul site-ului respectiv. Nu ca s-ar intampla ceva rau, dar, daca vrei sa ai rezultate fii putin pragmatic in ceea ce faci !

Ati observat ca bloggerii cu vechime scriu articole despre alte bloguri cu pagerank aproximativ asemanator cu al lor ? Acesta e unul din motive.

4. Se spune ca pagerankul curge prin paginile blogului. Este foarte posibil ca pagina “home” sa aiba un page rank mai mare decat celelate. Trebuie sa aveti grija sa va legati paginile statice importante de pagina home prin linkuri do-follow.

Pagerankul se actualizeaza la 3 sau chiar 4 luni odata.

page rank

Trebuie sa va spun ca valoarea pagerankului castigata odata nu este ceva batut in cuie. Google isi schimba destul de des algoritmul de calcul, care si asa nu este prea cunoscut celor multi.

Probabil toti au fost surprinsi de rezultate, asa cum am fost si eu. Dovada ca, acum, in 2014, PR-ul la blogul meu s-a modificat mult.

Asa ca am cautat putin in munca mea din trecut, am analizat ce am facut bine si ce am facut rau si mi-am propus sa-ti marturisesc si tie, blogger debutant.

Daca vrei sa-ti verifici pagerankul blogului, in pagina blogger la debut gasesti alte informatii utile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP