Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Mystery shopper-Job flexibil si distractiv

Despre clientul misterios si oportunitatea de a construi o cariera in cercetarea pietei, pe care o ofera jobul de cumparator profesionist, probabil toti tinerii stiu cate ceva. Cum insa, mystery shopper este un job flexibil si distractiv, ce utilizeaza calculatorul si facilitatile oferite de Internet, consider ca se poate incadra foarte bine in tema blogului meu despre joburi online si bani pe net.

Mystery shopper este un job din noile ocupatii a caror aparitie a fost determinata de necesitatea de control si cercetare a angajatilor ce tin legatura cu clientii, angajati de a caror atitudine depinde mentinerea si dezvoltarea pietei companiilor pentru care ei lucreaza.

Jobul de client misterios poate constitui portita de scapare pentru toti cei care adora jobul flexibil si shoppingul dar urasc monotonia unui loc de munca fix.

Nu ti-ar place sa faci bani din cumparaturi atunci cand shoppingul este pasiunea ta ?

Sa faci cumparaturi ca si un client obisnuit si apoi sa poti forfeca tot ce te-a deranjat la vanzatorul care te-a servit , mai ales daca acela nu s-a dovedit a fi o persoana tocmai amabila, poate fi o placere pentru multi.

Persoanele potrivite pentru jobul de cumparator profesionist sunt cele cu simt critic, obiective, cu atentie distributiva si cu putere de concentrare buna, astfel incat sa retina toate amanuntele discutiei purtata cu vanzatorul.

Aspectele de cercetat in timpul unui job de cumparator profesionist se traseaza de la inceputul campaniei de catre un conducator de proiect, si se aduc la cunostinta clientului misterios intr-o informare prealabila.

Cine poate deveni client misterios ?

Client misterios poate deveni orice persoana de varsta majora. Pentru a deveni client misterios trebuie sa aveti dezvoltat spiritul de observatie, orientare catre detalii, discretie, corectitudine, punctualitate, bune abilitati de comunicare si o buna organizare.

Ce dotari tehnice sunt necesare jobului de client misterios ?

- un computer personal cu acces la Internet
- un telefon mobil
- o casuta proprie de email, deoarece prin email se primesc instructiunile de lucru si formularele ce vor trebui completate si returnate dupa efectuarea vizitei
- un fond financiar de rezerva pentru transport si deplasari daca nu detineti autoturism personal

Cati bani castiga un client misterios ?

Fiecare client misterios este platit in urma fiecarei vizite intreprinse.
Clientul misterios primeste bani pentru fiecare vizita, din fiecare proiect la care participa.

Daca un client misterios efectuaza foarte bine vizitele el va fi solicitat sa participe la cat mai multe proiecte si va avea posibilitatea sa acumuleze venituri substantiale, ne asigura una din agentiile de mystery shopping.

Se pare ca activitatea de client misterios, daca nu alegeti cu grija compania pentru care lucrati poate fi usor un bluf. Cel mai recomandat este sa gasiti agentii sigure la care sa va inscrieti si sa aplicati la campanii.

Cand trebuie sa suspectati un site de mystery shopping ca este scam

1. Un site de mystery shopping poate fi suspectat ca este scam (teapa, inselatorie) cand site-ul nu are un aspect profesionist

2. Un site de mystery shopping poate fi suspectat ca este scam cand se percep taxe de inscriere

Orice agentie de mystery shopping va asigura, gratuit, un manual de pregatire in profesia de client misterios. Va supune, apoi, unui test grila pentru a verifica insusirea manualului, apoi va inscrie in baza de date pentru a va selecta, la timpul potrivit, pentru diferite campanii organizate de companiile angajatoare.

3. Un site de mystery shopping poate fi suspectat ca este scam cand vi se raporteaza ca vi s-a expediat un cec fara sa fi executat vreo sarcina de lucru

4. Un site de mystery shopping poate fi suspectat ca este scam cand la o cautare pe Google numele site-ului este asociat cu notiunea de scam

5. Un site de mystery shopping poate fi suspectat ca este scam cand in site nu sunt specificate persoanele din staff, adresa si numarul de telefon, si nu este o societate legala

6. Un site de mystery shopping poate fi suspectat ca este scam daca rezultatele catorva informari despre site nu sunt concludente

Astfel, mergeti la un site de inregistraree, cum ar fi http://whois.domaintools.com/ , introduceti numele domeniului site-ului de mystery shopping, (de exemplu, numesite.com). Conform datelor Registrului, aflati data cand numele de domeniu a fost inregistrat prima data. Daca este un domeniu foarte nou, ati putea fi macar precauti. Chiar si o societate legala, dar noua, fara rodaj, poate avea perioade in care nu totul este roz.

Puteti verifica, gratuit, la Copyscape.com , daca site-ul are continut plagiat. Sunt multe site-uri noi ce au continut copiat dupa altele vechi, ceea ce poate fi cauza unui semn de intrebare despre moralitatea celor din spatele site-ului.

Cum lucreaza un client misterios/mystery shopper intr-un proiect ?

Dupa ce s-au stabilit detaliile de executie ale unui proiect, compania va selecta din baza de date persoana care se incadreaza in profilul necesar proiectului.
Odata ce ati fost selectat, veti fi contactat pentru a vi se transmite conditiile de lucru in respectivul proiect.
Clientii misteriosi care se arata interesati de proiect vor beneficia de un program de instruire in care li se va explica proiectul, modul de lucru, si li se transmit materialele necesare.
Clientii misteriosi/mystery shopperii trebuie sa efectueze vizitele alocate si sa completeze in sistemul online al agentiei de mystery shopping, chestionarele puse la dispozitie de catre coordonatorul de proiect in vederea validarii.
Clientul misterios, pentru fiecare chestionar validat, adica completat corect, va primi bani.
Clientii misteriosi pot fi recompensati si prin cumparaturi gratuite la magazinele pe care le viziteaza, consumatii gratuite la restaurante, etc.

Jobul de client misterios-posibile sarcini de indeplinit

Jobul de client misterios se poate efectua in medii diferite de lucru si poate urmari activitatea ce se desfasoara de catre o multime de profesionisti. Astfel, clientul misterios poate face parte dintr-un colectiv de munca si, avand misiunea de a urmari si raporta anumite nereguli din acel colectiv, mie imi pare ca este un fel de "informator sub acoperire" cu scop de cercetare a angajatilor companiei.

Iata cateva sarcini de indeplinit iesite din comun ale clientilor misteriosi :

- Un client misterios din randul asistentelor sau al pacientilor, in cadrul unei unitati sanitare, poate avea sarcina de a supraveghea igiena si protocolul de igienizare a mainilor, atunci cand un cadru sanitar vine in contact cu bolnavul. In acest caz, clientul misterios contribuie la reducerea riscului de transmitere a microbilor si poate chiar salva vieti prin munca sa;

- Un client misterios poate fi folosit pentru depistarea fraudelor acolo unde exista un trafic de numerar. Prin urmarirea cu atentie a activitatii casierului se pot depista delapidatorii dintr- o unitate comerciala ;

- Un client misterios poate fi infiltrat intr-o unitate spitaliceasca ca si pacient pentru depistarea comportamentului inadecvat al cadrelor medicale fata de pacienti si le poate evalua abilitatile interpersonale. Cumparatorii sub acoperire, vor prezenta un raport cu privire la experienta generala a persoanei vizate dar si la abilitatea ei de a face o programare. Clientii ascunsi pot urmari starea salii de asteptare, a biroului , precum si amabilitatea personalului si a cadrelor medicale.

- Un client misterios poate lucra si la telefon. Sarcina de lucru poate implica apelarea la o locatie a clientului si interactiunea cu unul sau mai multi angajati prin telefon. Uneori, intregul job se desfasoara pe telefon, alteori se cere si o vizita in persoana. Se urmareste daca angajatii au fost politicosi, daca au fost in masura sa furnizeze informatii precise clientului, si daca au urmat procedurile corespunzatoare de vanzare.

- Un client misterios poate fi folosit pentru a verifica daca angajatii unei companii sunt integri. Cumparatorul secret poate fi solicitat pentru a verifica daca procedurile de preluare a banilor sunt urmate, sau chiar pentru a testa un angajat pentru a stabili daca acesta se comporta cinstit.

Cercetarile de integritate sunt adesea efectuate in baruri. Mystery shopper va observa activitati care aduc prejudicii firmei, cum ar fi cazul in care barmanul ofera bauturi gratuite prietenilor sau clientilor defavorizati, nu respecta gramajul atunci cand serveste bauturi, sau consuma bauturi alcoolice in timp ce este la serviciu.

Cumparatorii secreti fac cercetari pentru a demasca manipularea necorespunzatoare a numerarului, cum ar fi lasarea casei deschise intre vanzari.

Barurile nu sunt singurele locuri unde cumparatorii misteriosi pot face cercetari. Pot fi de asemeni controlate unitatile de vanzare cu amanuntul pentru a determina daca persoanele de vanzari si casierii manipuleaza in mod corespunzator numerarul, ofera reduceri necorespunzatoare sau neautorizate, etc.

O cercetare de integritate se realizeaza folosind doi clienti misteriosi. Primul cumparator secret cumpara un produs, plateste cu rest exact, si iese fara sa mai astepte o confirmare de primire. Al doilea cumparator misterios urmareste daca lucratorul de la casa urmeaza cursul normal al tranzactiei si face toate inregistrarile.

- Un client misterios in domeniul imobiliar testeaza abilitatile de vanzare si inchiriere al consultantului de vanzari.

Sa cumperi un imobil nu te duci ca la piata, asa ca va trebui, mai intai, sa va programati in vederea vizitarii cu agentul respectiv a mai multor imobile. In timpul vizitei va trebui sa va comportati ca si un cumparator obisnuit, vizitand cu interes casa, punand intrebari si cerand explicatii. Va trebui sa ascultati informatiile agentului de vanzari care trebuie sa explice beneficiile si caracteristicile repectivului imobil, iar voi ii veti evalua profesionalismul, mai tarziu, in fisa pe care o veti completa.

- Clientul misterios si alcoolul

- Un client misterios care are in sarcina sa testeze un bar, un restaurant sau un magazin, va trebui sa cumpere si sa consume bauturi alcoolice de la acele locatii, ceea ce ar putea altera rezultatele sondajului daca este intrecuta masura !

Job de client misterios /mystery shopper-cum si unde gasesti

Ce companii vor avea misiuni disponibile in zona din care esti nu se poate sti niciodata cu exactitate. De aceea se recomanda sa aplici la mai multe companii ce asigura locuri de munca mystery shopper. Pastreaza cu grija datele de acces in diferitele site-uri unde te-ai inregistrat. Astfel nu vei pierde timpul cu o a doua inregistrare in acelasi site, plus ca vei putea accesa cu usurinta oportunitatile de joburi de cumparator misterios din site-urile respective.

Numarul de joburi mystery shopper pe care le ofera companiile depinde de numarul lor de clienti, de locatia clientilor, cat de des acestia cumpara si cat de multi cumparatori disponibili mai sunt.

Pentru a deveni client misterios, numit si mystery shopper, va spun doar ca aici , gasiti o lista cu agentii internationale unde puteti aplica pentru joburi de mystery shopper.

La noi, in Romania, gasiti in site-urile de joburi, companii care ofera joburi de client misterios/mystery shopper. Un site romanesc care ofera joburi de client misterios este hollowmen.ro.

Aplicati fara teama, jobul de mystery shopper este un job flexibil, distractiv, un job care poate sa aduca multi bani pe net. Nu va faceti probleme pentru lipsa instruirii in aceasta meserie interesanta, pentru ca, in mod normal, ar trebui sa vi se ofere, gratis, un ghid de instruire. Iar daca nu va puteti deplasa pentru vizite, puteti incerca un alt job nou de tester de produse.

Un comentariu:

  1. Da, practic acest "hobby" de peste un an si imi place! Castigurile sunt modeste, dar plimbarea prin magazine face toti banii :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP