Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

De ce sa nu folosesti click aici in articole pe blog


De ce sa nu folosesti expresia click aici in articole pe blog si ce pierzi daca blogul tau este plin de click aici ca si text ancora pentru linkuri.

Daca esti la inceput de drum in construirea unui blog, cu siguranta esti tentat, pentru facilitatea oferita de cuvintele scurte, sa utilizezi, in articole, pe blog, ca si mod de referinta la o informatie, expresia click aici.

Mai multi specialisti SEO ne arata de ce trebuie evitata, pe cat posibil, utilizarea expresiei " click aici" in textul articolelor, ea fiind, de fapt, un balast fara valoare prin care se pierde o posibilitate de a castiga un punct in fata motoarelor de cautare si a cititorului, in acelasi timp.

Iata cum ne dam cu stangul in dreptul din comoditate, sau, altfel spus, ce(nu)realizam daca folosim click aici in linkurile blogului nostru:

  • Folosind click aici in articole scurtam un text si intrerupem scurgerea informatiei, click aici nespunand nimic despre informatia la care vrem sa facem trimitere.

  • Folosind click aici in articole oferim cititorului posibilitatea sa-si puna intrebari colaterale textului prezentat si minima concentrare de care este nevoie pentru intelegerea unui text se rupe, aparand inevitabila intrebare: "oare ce-i aici ?" Si nu cred ca aveti interesul ca textul prezentat sa fie tratat cu mai putina importanta decat trimiterea prin "click aici" !

  • Folosind click aici in articole pierdem multumirea cititorului de a trece in revista rapid informatia, linkurile, stiut fiind ca apar scrise evidentiat. In plus, un link pus pe un text informativ clar, si nu pe click aici, arata care sunt informatiile adiacente articolului si atentioneaza cititorul ca este bine sa-si completeze informatiile si cu alte articole numite clar.

  • Folosind click aici in articole pierzi posibilitatea articolului de a fi util si ca text imprimat. Un text web presarat cu multe expresii click aici devine fara importanta atunci cand este imprimat. Daca, in loc de click aici sunt specificate titlurile articolelor la care se face referire, chiar si un cititor al textului imprimat intelege despre ce este vorba si la ce vrei sa te referi.

  • Folosind click aici in articole, pierzi din punct de vedere SEO, si, in loc sa utilizezi cuvinte ancora cu importanta deosebita in fata motoarelor de cautare, linkurile tale se pierd in miliardele de alte linkuri de pe web cu acelasi inutil cuvant ancora, click aici.

Asadar, utilizand click aici in linkurile blogului tau nu faci decat sa pierzi din punct de vedere SEO.

Stiu, este mai usor sa folosesti click aici, dar mult mai pagubos.

Tu alegi intre comoditate si utilitate. Eu doar ti-am spus de ce sa nu folosesti click aici in articole pe blog.

Alte sfaturi utile despre cum sa scrii articole bune pe blog ti-am mai spus in banipenet4all.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP