Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job agent de vanzari online cu blog de marketing



Cum faci bani pe net cu un blog este intrebarea care si-o pun multi. Putini stiu sa gaseasca raspunsurile corecte. Vanzarile online joaca un rol important intre metodele de facut bani pe net. Si orice job de agent de vanzari online este absolut necesar sa utilizeze un blog de marketing. Altfel, nu este un job sau afacere profitabila.

Blogul de marketing este un blog specific, cu rol declarat de a face bani. Un blog de marketing este unul din instrumentele prin care faci vanzari online. Poti vinde, prin blogul de marketing, fie produsele proprii, fie ale altora. Nu conteaza ce vinzi, atat timp cat blogul iti aduce bani online !

De aceea iti voi vorbi, astazi, despre blogul de marketing si rolul lui in castigarea banilor pe net din vanzari online de produse.


De ce sa faci marketing printr-un blog



Multe companii care vor sa-si asigure o prezenta online isi construiesc un site de prezentare si vand produsele printr-un blog de marketing, recunoscute fiind avantajele clare pe care le prezinta un blog fata de un site static.
Instrumentele de baza pe care ti le ofera un blog, in general, te ajuta sa vinzi mai repede. De pilda, feedurile rss si linkurile de intoarcere fac posibila publicarea articolelor tale pe alt blog si deci obtinerea de linkuri importante in fata motorelor de cautare.

Blogurile sunt mai iubite de motoarele de cautare pentru ca ofera continut proaspat mult mai des decat un site static.

Blogul de marketing este eficient doar atunci cand este facut cunoscut altora, cand are linkuri catre altii, linkuri catre el, si se tine cat mai apropiat de cititorii sai prin comentarii. In mod contrar, el se transforma in site web cu toate deficientele sale si va vinde mai greu. De baza, deci, este traficul pe blog si atragerea potentialilor clienti.

Traficul pe blogul de marketing este bine sa fie bine targetat. Un vizitator din motoarele de cautare, venind dupa cuvinte cheie se poate transforma mai bine in client decat unul care vine prin trafic direct pe care il intereseaza informatia spre inspiratie, poate ! De aceea, intr-un blog de marketing Seo si Sem sunt foarte importante. Daca nu ai o buna optimizare pentru motoarele de cautare pierzi avantajul clientilor bine intentionati care ajung din motoare. Iar daca articolele tale nu sunt convingatoare si nu transforma clickul intr-o vanzare de produs, iarasi nu este tocmai bine.

Despre marketing pe Internet sunt multe e-carti din care puteti invata. Nu incercati sa adoptati calea usoara a duplicarii activitatii altora, pentru ca Internetul si produsele sale sunt foarte schimbatoare. Trebuie sa stii esenta si sa fii creativ sa o aplici.


Ce poti vinde cu un blog de marketing



Printr-un blog de marketing poti sa vinzi produse pentru toti. Indiferent ca sunt produse proprii sau sunt produsele altora pe care le vinzi ca si participant la un program de afiliere, nu are importanta. Ideea este ca poti si trebuie sa vinzi, cu un blog de marketing, daca vrei sa faci bani pe net.


Blog de marketing pentru vanzarea propriilor produse



Cand vrei sa vinzi produsele proprii, este recomandat ca blogul de marketing sa fie legat de un site de prezentare a producatorului si produselor sale.

O idee buna pentru vanzarea produselor proprii este aceea de a crea un site web, in care sa publicati ideile principale si informatiile conexe unui produs, si apoi, legat de site, sa aveti un blog de marketing. In blog veti promova produsul pe care il vreti vandut si veti da raspunsuri la intrebarile clientilor. Totdeauna pastrati, in minte, ca un blog este mai iubit de motoarele de cautare, deci el va vinde mai bine si va ajunge mai repede la clienti decat un site static.

Printr-un blog de marketing va puteti vinde cartile electronice pe care le-a-ti scris, produsele rezultate din hobby-uri,sau chiar si produse PLR achizitionate cu drept de revanzare. Despre PLR, v-am spus in job cu blog pentru bani fara sa fii as in scris articole


Blog de marketing pentru vanzarea produselor altora



Vanzarea produselor altora, in schimbul unui comision, se intalneste in afilieri. V-am spus ca acest lucru se numeste marketing afiliat, adica vinzi prin blogul tau produsele celorlalti si primesti un comision, deci, faci bani din afilieri. Blogul de marketing este una din verigile cheie ale marketingului afiliat.

Ce este un program de afiliere si cum sa te inscrii in unul v-am spus altadata. Imi permit sa va reamintesc linkul, este o informatie utila pentru bloggerii noi.

De obicei, pe un blog de marketing se intalnesc articole de prezentare a produselor, prin care cititorii sunt indemnati sa achizitioneze acele produse.

Un exemplu, in acest sens: se creeaza o pagina de prezentare a unui produs care se vinde prin clickbank, sa zicem. Importante sunt: titlul blogului, indemnul la actiune, puterea de convingere si credibilitatea care se degaja din articol. Este important ca ceea ce vinzi sa nu iasa din tiparul informatiei blogului. Si, cel mai important este linkul de afiliat prin care trimiti cititorul la pagina de vanzare a produsului respectiv.

Blogul de marketing, in care vinzi, ca si afiliat, produsele altora, este, cu siguranta, un mod usor de a face bani online. Transpui in blogul tau toate impresiile pe care ti le-ai facut despre un anume produs si indemni pe altii sa beneficieze de avantajele acelui produs. Prin blogul de marketing esti un vanzator pe Internet si trebuie sa o faci cat mai profitabil si convingator.

Nu te limita doar la afisarea unor bannere pe blogul tau. Scrie revizii despre produsul pe care il vrei vandut, in cuvinte simple si atragatoare. Arata de ce produsul este necesar clientilor si nu te entuziasma peste masura. Orice entuziasm peste masura face clientul circumspect.

Cert este ca, un blog de marketing te scuteste de multe neajunsuri ale unui site static. El ofera posibilitatea sa vinzi produse fara complicatia unui intreg magazin online. Sigur, am vazut si incercari de a constitui adevarate magazine pe un blog, dar raman la parerea ca, printr-un magazin se vrea prea mult de la un blog.

Vezi metode de promovare gratuita a linkului de afiliat, precum si metode de promovare blog, asta daca te-ai hotarat sa faci bani online din afilieri folosind un blog de marketing.

Bani din afilieri se pot face nu numai cu un blog de marketing. Daca citesti cu atentie articolul secrete-cum faci bani usor cu produse PLR, vei descoperi si alte instrumente de marketing pe Internet.


Cum incepi un blog de marketing



- Cauti, cu instrumente de cuvinte cheie, acele cuvinte cheie mediu cautate si care au un cost ridicat pe click.

- Alegi apoi, pe baza cuvintelor cheie adoptate, retelele de afiliere sau produsul de promovat.

- Iti faci un blog de marketing in care prezinti opinia ta despre respectivul produs. Nu uita sa lipesti, in articol, linkul de afiliat. Pentru construirea unui blog de marketing care sa-ti aduca bani pe net, nu te grabi sa-l incepi decat dupa ce te-ai informat suficient. In lumis-detoatepentrutoti gasesti destul de multe info utile incepatorilor cu blog.

Dupa constructia blogului, aplica-i un proces de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), si o optimizare pentru vanzare (SEM), ocupa-te indeaproape de promovarea si atragerea traficului pe blog. Nu neglija retelele sociale. Despre toate aceste etape gasesti informatii utile in blogurile mele.

Un blog de marketing poate fi si tinta unui anunt Adwords. Din blogul de marketing si adwords se pot face bani pe net. Vezi cum se face promovarea unui blog cu Adwords in acelasi articol care trateaza promovarea blogului.

Si acum, dupa ce, sper ca te-am lamurit ce este un blog de marketing si cum te ajuta el sa faci bani pe net, nu-mi ramane decat sa-ti urez inspiratie buna, sa descoperi toate metodele prin care poti sa faci bani pe net cu un blog de marketing, si sa-ti alegi un job de agent de vanzari online profitabil.

Un comentariu:


  1. Eu vand de vreo 2 ani accesorii pentru telefonia mobila.

    De curand mi-a zis un prieten de un site. Este destul de nou pe piata din cate am inteles. http://www.bluepages.ro
    Am fost surprins placut de faptul ca, dupa ce am postat anunturi de vanzare si acolo, pe langa cele postate pe okazii, mercador si tocmai, mi-au crescut vanzarile. Au fost zile in care, dupa numarul de clienti veniti de pe okazii, cei mai multi clienti mi-au venit, curios, de pe bluepages.
    E gratuit, nu platesc comisioane si vinde! Asta e ce m-a surprins cel mai tare, chiar se vand produsele daca postezi acolo.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP