Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job-scriitor de articole pe site-uri in limba romana



Job de contentwriter, sau scriitor de continut pe site-urile romanesti cauta destul de multi, limba nativa fiind mult mai usor de utilizat in conceperea unui articol, indiferent ca este pentru web sau nu.

Pana acum,joburi pentru freelanceri scriitori de articole pe site-uri in limba romana se gaseau, normal, cautand in anunturi de locuri de munca, in forumuri ale webmasterilor, si, in general, oriunde puteai lua legatura cu un potential angajator.

Din fericire, cineva si-a dat seama ca un site specializat, pe care angajatorii sa-si publice anunturile, iar freelancerii dornici sa scrie articole pentru site-uri in limba romana sa-si ofere forta de munca, era imperios necesar.





Nu vorbesc aici despre posibilitatea de a scrie articole platite pe blogurile proprii, acele payperpost, sau articole la comanda , asa cum sunt cele cerute de cateva alte site-uri romanesti despre care va voi scrie mai jos, si pe care, bloggerii cu experienta le cunosc.

Site-ul de care iti spun acum, l-am descoperit din intamplare, si, desi fac reclama gratuita, ma grabesc sa ti-l aduc la cunostinta, sper sa te pot ajuta.


O scurta lista de locuri unde poti gasi job ca si scriitor de articole in limba romana


1. Rowriters.com publica joburi din domeniul Internetului si, daca esti un contentwriter, copywriter sau webdesigner din Romania, iti poti gasi acolo de munca. Chiar si programatorii si traducatorii vor gasi de munca in noua platforma de joburi pe Internet, daca firmele si webmasterii isi vor publica acolo cererile.

Sincer, imi doresc ca platforma rowriters sa aiba succes, este nevoie de ea in Romania, pentru toti cei ce vor sa devina scriitori de articole pentru site-uri in limba romana.

2. In caz ca ai un blog si vrei sa scrii articole in limba romana pe el, si sa fii platit pentru asta, te poti inscrie si in blogmoney daca nu ai aflat inca.

In blogmoney iti poti inscrie blogul indiferent de cat de multa recunoastere ai pe web. Este o metoda de a castiga venit suplimentar cu blogul, iar daca esti un scriitor impatimit de articole pentru web, chiar iti recomand sa-ti faci un blog pentru asa ceva. Sunt bloguri multe aparute pe ideea aceasta si se pare ca fac bani.

Asadar, nu uita ca si blogmoney poate fi o solutie cand vrei sa scrii articole platite, in limba romana, pe web.

3. Un alt loc, unde poti face bani din articole sponsorizate, este articole-sponsorizate.ro.

Nu iti garantez ca poti face bani multi, doar iti dezvalui cateva locuri unde te-ai putea inscrie. Dar, si aici, trebuie sa ai blogul tau.

Mai sunt si alte astfel de site-uri, dar iti las placerea sa le descoperi singur. Si daca ai un rezultat bun, te poti intoarce sa spui si altora cat de grozav te-ai descurcat tu ca si scriitor de articole pe web.

Daca te-ai hotarat sa devii scriitor de articole sau contentwriter in limba romana, inainte de a aborda un job de scriitor de articole pe site-uri in limba romana, poate ca te intereseaza sa afli si cateva sfaturi simple pentru incepatorii scriitori de articole pe web, publicate de lumis-detoatepentrutoti.

16 comentarii:

  1. Apreciez si iti multumesc c-ai mentionat de RoWriters. Inseamna mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Eu te-am adaugat. Eu pe unde ma gasesc?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu placere, Bogdan.Daca tu esti cel din spatele site-ului RoWriters, iti doresc succes si sper sa auzim numai de bine.Dar la un sistem de afiliere nu v-ati gandit ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Florin. Lista de parteneri din stanga parca are si un 'bani online', nu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok. Mii de scuze. Am facut si o conversie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, Lumis, imi apartine :). Sincer, nu vreau sa ma gandesc atat de departe. Momentan vreau sa-l cresc... dar ideea ta este de luat in seama. Chiar nu m-am gandit :). Daca te pot ajuta cu ceva vreodata, te rog, fa-o. Apreciez mult gestul.

    RăspundețiȘtergere
  7. A reusit cineva sa se angajeze asa pe net? cum se munceste, cum se castiga?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am lucrat pe net o luna jumatate,am prins contract dupa contract si am facut peste 1000 lei.
      Nu credeam ca e posibil pana nu am retras banii de pe paypal si nu i-am vazut in mana.
      Am lucrat ca introducator de date,researcher,editor,translator si ma bucur mult ca am invatat multe lucruri utile.Nu stiam sa folosesc calculatorul atat de bine pe cat o fac acum.
      In prezent nu mai gasesc de lucru,adica nu am bafta sa fiu angajata,de aia am si ajuns pe site-ul asta pentru ca sunt in cautarea unor noi posibilitati de a face bani online.Nimeni nu ma angajeaza fara experienta si observ ca daca am scris in cv ca am lucrat ca freelancer da bine.
      Tot ce pot spune e ca munca,ambitia si seriozitatea sunt intotdeauna rasplatite!
      Succes in a face bani online!

      Ștergere
  8. Pe net se munceste cu mai multa responsabilitate decat intr-un job traditional SI SE CASTIGA DUPA CAT SE MUNCESTE.
    In orice caz, sunt mai multi dintre cei care muncesc pe net care-si permit sa mearga la restaurant pe timp de criza decat ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma vad nevoit sa-ti multumesc inca o data, Lumis. Imi vin oameni de la tine, dar cati raman, habar nu am, ideea e ca ma ajuti mult. Multumesc frumos!

    Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
  10. Salutari, am gasit intamplator acest blog si voiam sa spun ca tot intamplator am gasit un director de articole romanesc unde se poate scrie si se pot obtine beneficii din reclamele de la Google, editorii permit tuturor autorilor sa isi plaseze un cod Adsense langa articolele lor si acest fapt cred ca poate ajuta pe oricine are un cont adsense aprobat si scrie articole bune, adresa este www.director-articole.nehoiu.org

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Maria, pentru informatie,cu siguranta este utila si altora.Era cazul sa incepem sa invatam de la altii cu experienta.

      Ștergere
  11. Puteti incerca si programul de afiliere lansat de anuntul10.ro. Perioada de comisionare 365 zile, comision 20%

    http://www.afiliere.anuntul10.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai este si site-ul asta, e mai nou, probabil de aia nu stiai inca de el: Media & ARTvertising

    RăspundețiȘtergere
  13. [3:09:56 AM] hunny khan: SQIAR (http://www.sqiar.com) is a leading global consultancy which provides innovative business intelligence services to small and medium size (SMEs) businesses. Our agile approach provides organizations with breakthrough insights and powerful data visualizations to rapidly analyse multiple aspects of their business in perspectives that matter most.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cauți o provocare care să îți aducă satisfacții și experiență în mediu online de scriere și publicare articole despre poveștile românilor care au succes în țară si produsele care ies din mâinile lor, produsele fabricate în România?

    Pe tine te așteptăm!


    http://fabricatinro.ro/hai-si-tu-in-echipa-noastra-avem-nevoie-de-ajutorul-tau/

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP