Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Job online ca si scriitor de articole pe bloguri



Cand scrii pe blogul tau personal, nu consideri aceasta activitate ca si un job. Esti in slujba propriului interes si iti satisfaci, de cele mai multe ori, un capriciu. Raspunderea pentru ceea ce scrii, ca si scriitor de articole, iti revine. De cele mai multe ori, scrii despre ceea ce iti face placere, doar scrii pe blogul tau, nu ?

Dar, oare nu se poate sa scrii articole si pentru blogurile altora? Nu-i asa ca suna ciudat ? Job ca si scriitor de articole pe blogurile altora. Este ca si cum ai spune
vreau sa scriu, stiu sa scriu, am talent si nu ma intereseaza unde scriu, si pot sa scriu despre orice cand castig bani!


Sa stiti ca este o metoda destul de folosita de multi din cei care nu vor sa-si complice viata cu altceva din multimea de activitati necesare a fi desfasurate de un blogger. Sa nu te doara capul de asigurare de trafic, de promovare, de monetizare, de atat de multe lucruri care se ascund in spatele unui blog, este o metoda mai comoda de abordat pentru unii.

Problema este: cum faci sa-ti gasesti un job online ca si scriitor de articole pe bloguri ?

1.Exista site-uri care va permit sa scrieti in propria lor retea de bloguri. Deocamdata, va dau ca exemplu doar weblogging creator. Acesta este un site mai vechi, pe care trebuie sa va inscrieti si sa aplicati cu o cerere la ei. Este bine sa aveti ceva experienta in domeniu si sa o si demonstrati. De aceea este recomandat ca, mai intai, sa fi avut un blog personal cu o perioada de timp in care ati exersat pe el scrierea de articole pentru bloguri. Cu un blog personal va demonstrati maiestria si dati incredere celor care va vor da posibilitatea de a va publica articolele pe blogurile lor.

2.Un job online ca si scriitor de articole pe bloguri poate fi considerata si metoda de a scrie articole despre anumite companii sau produse la comanda, pe blogul propriu. Din nefericire, aceasta practica, uneori, poate sa scada prestigiul bloggerului pentru ca sunt unele site-uri prin care se comanda atitudinea pe care trebuie sa o afiseze bloggerul fata de produsul sau compania respectiva. Este o metoda de monetizare a blogurilor despre care, probabil, vom mai vorbi. A fost si inca este utilizata, am vazut si la noi destule bloguri care o practica.

Banul, pe net, sau oriunde, este, uneori, castigat cu mari compromisuri.Tentatia lui face pe multi sa adopte aceasta metoda de a fi practic, la job impus atunci cand scriu articole pe propriul blog. Va dau ca exemplu, payu2blog, despre care opiniile sunt impartite. Se recomanda, insa, pentru bloguri mici, fara pagerank si cu un numar de vizitatori unici mai mic de 30 /zi. Am inteles, totusi, ca acceptarea blogului nu se face chiar atat de simplu.

3.Job de scriitor de articole pe blogurile altora, in ultimul timp este destul de mult cerut in site-urile de freelance. In articolul loc de munca online care aduce bani pe net v-am prezentat un astfel de loc pe Internet. Trebuie sa stii ca orice articol pe care il scrii este platit tie, apare pe blogul altuia si nu sub semnatura ta. Tu esti omul din umbra care primeste o plata pentru un numar fix de articole pe saptamana sau pe luna.

Sigur, nu te impiedica nimeni sa iei mai multe bloguri in grija si sa-ti asiguri de lucru zilnic.

Bloggingul devine asfel benefic, profitabil, si articolele tale sunt publicate pe blogurile altora. Daca, insa, ai un cat de mic orgoliu, vei suferi datorita faptului ca marea ta creatie nu va fi niciodata publicata sub numele tau !! Dar castigi un avantaj mare: acela ca nu iti faci nici un fel de griji despre celelalte nevoi ale unui blog. Consulta pagina loc de munca online daca vrei sa gasesti mai multe locuri unde sunt oferte de acest gen.

Job online ca si scriitor de articole pe bloguri, ale altora sau nu, poate fi o ocupatie prin care castigi destul de multi bani pe net. Nu este pentru toti, dar bloggerii cu experienta si pricepere, cand abordeaza aceasta ocupatie tratand-o ca si un job, au un castig consistent lunar. Iar daca tu nu ai un blog dar vrei sa scrii articole pe blogurile altora, fii sigur ca orice blogger care iti solicita ajutorul are nevoie de lucru de calitate si de articole adaptate mediului online, adica sa tina cont de cuvinte cheie, cu linkuri in adancime, si care sa se plieze perfect pe tonul blogului si subiectul sau.

Cateva specificatii despre cum scrii articole pe blog gasesti chiar si in acest blog, desi nu sunt un expert in materie.

Alte locuri, pe Internet, unde faci bani pe net fara blog, desi nu ca scriitor de articole pe bloguri, ti-am mai aratat in blogul de fata.

3 comentarii:

  1. buna, ati putea sa imi recomandati niste site-uri sau bloguri care au nevoie de scriitori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca acest anonim mai trece pe aici, dar comentariul sau m-a determinat sa caut tot mai multe informatii despre joburi ca si scriitor de articole pe web. M-as bucura mult sa fie utile tuturor si sa castigati bani pe net in joburi online de scriitori de articole.

      Ștergere
  2. In afara site-urilor tip freelance, unde gasiti astfel de cereri, puteti cauta si in site-urile tip GPT.In plus, incercati sa va publicati oferta prin forumurile webmasterilor.Eu v-am publicat aici comentariul, poate cineva care are nevoie il vede.Sper sa va ajute.Blogul are articole despre cele doua tipuri de site-uri sus amintite.
    Succes.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP