Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Unde si cum iti faci bannere gratis pentru blog

Sa vorbim putin despre bannere gratis. Desi se spune ca, pentru consumatori a scazut puterea de atractie a bannerelor, ele sunt inca in mare voga si constituie un instrument absolut necesar pentru promovarea afacerii mici sau mari pe care o ai, sau, fie si doar, a blogului tau.

Fiind obisnuita sa cercetez, am constatat ca, daca stii unde sa cauti, gasesti, pe net, tot ce ai nevoie. Si va impartasesc si voua cateva din descoperirile mele, cu siguranta mai sunt si altii care au nevoie de ele.
Dar sa ne intoarcem la bannere gratis pentru blog

Indiferent ca este un banner gratis, sau nu, eficienta unui banner este functie de mai multi factori.

Unul dintre acesti factori este dimensiunea bannerului, si, atunci cand iti faci un blog pe care vrei sa-l promovezi, este bine sa iei in considerare faptul ca vei avea nevoie de mai multe dimensiuni de banner.

Alege-ti cu grija textul si imaginea, fixeaza-ti in minte culorile bannerului tau, pentru ca, atunci cand incepi sa lucrezi la el sa stii cam ce trebuie sa rezulte.


Dimensiuni de bannere


Există diferite formate de banner, cunoscute ca marime de banner standard. Desigur, oricine este liber să definească formatul sau propriu, dar se recomanda sa folosesti formatele standard, pentru ca te-ai putea trezi ca ai muncit degeaba la ele si nu le poti utiliza in nici un alt site decat al tau.

Dimensiunea unui banner este definită în pixeli - latime x inaltime.

Dimensiunile standard, folosite de agentiile de publicitate, si deci, si de tine, trebuie sa fie:

Leaderboard (728 x 90 pixeli)

Banner complet (468 x 60 pixeli)

Banner jumătate (234 x 60 pixeli)  half banner

Dreptunghi (180 x 150 pixeli)

Square Button (125 x 125 pixeli) ( patrat )

Micro Bar (88 x 31 pixeli)

Zgârie-nori (120 x 600 pixeli)- skyscraper

Dreptunghi mare (336 x 280 pixeli)

Dreptunghi mediu (300 x 250 pixeli)

Seteaza valorile imaginii pe care vrei sa o utilizezi in constructia bannerului la un format din cele de mai sus , inainte de a începe proiectarea banner-ului.

Site-urile care iti ofera posibilitatea de a-ti face banner gratis ofera optiunea de a seta culorile si cuprinsul textului la libera alegere.

Stiu ca, la inceput, esti tentat sa folosesti, pentru bannerul tau, cat mai multe culori, cat mai mult text, flashuri care intra in ochi cititorului, si.. cat mai mult zgomot, intr-un cuvant !

Nu uita insa, ca, orice banner simplu spune mai mult decat unul agresiv sau incarcat peste masura.
Si utilizatorul de internet nu are timp mult la dispozitie, daca bannerul tau nu l-a convins in cateva momente sa dea click pe el, nici nu mai da ! Si bannerul pentru care tu ai muncit atat se transforma intr-o simpla imagine fara valoare. Stii si tu ca bannerul este o imagine a carei valoare sta in link, nu ?!

Cat despre textul afisat , el spune totul ! Ca sa primeasca un click,textul bannerului trebuie sa ofere o solutie ce rezolva o problema a consumatorului. Asa ca, pune-ti mintea la contributie inainte de a te apuca sa faci un banner !

Si acum, dupa ce ti-am dat cateva indicatii pretioase, sau nu, despre cum trebuie sa gandesti un banner, iti dau si locul unde sa te duci ( daca vrei sa-mi folosesti experienta ) sa-ti faci bannere gratis .

1. Banner gratis de la mybannermaker

Cum procedezi ca sa faci un banner gratis:

Alegi marimea, background ( ce culoare vrei , sau incarci o imagine- aminteste-ti ca ti-am spus sa-ti pregatesti inainte imaginea), adaugi textul pe care-l setezi ca marime, pozitie, unghi, font. De la 'border' setezi o limita a bannerului. Poti adauga efecte, si, apoi, il salvezi. Sunt o multime de posibilitati de salvare, printre care si aceea de a-l incarca in propriul computer.

2. Banner gratis de la bannerfans

Un alt site in care iti poti face banner gratis. Sistemul este cam acelasi. Este site-ul care m-a multumit cel mai mult si pe care ti-l recomand cu placere. Bannerele mele patrate acolo sunt facute. ce

Ideea este ca trebuie sa ai curaj, si chiar daca nu ai facut niciodata asa ceva, nu e ceva pretentios si te poti descurca. Sigur, esti limitat de ofertele fiecarui site, dar lucrurile simple sunt mai atragatoare.

3. Logo si butoane gratis de la flamingtext

Acesta este un site pentru logo si butoane.

Site-ul foloseste imagebotcreator, un program creator de logo gratuit de la Google pe care ti-l poti instala si tu singur, pe computerul personal.

Am amintit aici toate aceste site-uri pentru ca le-am utilizat si merita din plin a fi amintite.
Si tu, sigur, iti poti rezolva problema cu ele.

Daca stii si tu altele iti propun sa le amintesti aici intr-un comentariu, poate reusim sa facem o lista mai completa necesara bloggerilor debutanti.

Si nu uita ca ti-am spus cate ceva si despre monitorizare blog intr-un alt articol.

Un comentariu:

  1. foarte bun articolul despre bannere gratuit..am reusit si mi-am facut si eu un banner gratuit :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP