Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Promovare blog-10 idei



Daca esti un blogger la debut, trebuie sa stii ca promovarea blogului este esentiala. Exista mai multe cai de promovare a blogului, unele platite si altele gratuite.

Daca blogul tau nu este gasit de catre cititori el nu exista pe Internet. Si atunci, de ce mai muncesti online ? Un spectacol fara spectatori este ca o padure fara frunze.

10 idei despre cum sa promovezi un blog nou vreau sa-ti spun acum..


De cele mai multe ori, blogurile aparute cu scopul clar de a face bani, sunt construite ca si site-uri de nisa. Ce inseamna aceasta ? Ca au un subiect care se centreaza pe cateva cuvinte cheie esentiale si articolele lor sunt optimizate pentru motoarele de cautare tinand cont de aceste keyord-uri. Doar o activitate sustinuta in domeniul promovare blog va poate aduce satisfactia muncii.

Un job online de blogger presupune, totusi, multe competente si cunostinte din domeniul promovare blog.

10 Idei despre cum sa promovezi gratis un blog nou



1. Trimite blogul la cat mai multe directoare de bloguri pentru a fi gasit si indexat in Google. In pagina secrete divulgate, utile pentru incepatori gasiti o casuta de inscriere libera in motoare de cautare. Nu ezitati si folositi-o.

2. Solicita altor bloggeri sa faca schimb de link cu tine.
Atentie, acum aceasta metoda nu mai este chiar atat de recomandata. Limiteaza numarul colaboratorilor, un numar mare de parteneri la schimb de link nu este vazut cu ochi buni de motoarele de cautare.

3. Scrie articole de marketing

Cea mai buna cale de a promova un site de nisa este articolul de marketing.

Trebuie sa scrii cat mai multe articole pe subiectul blogului de nisa creat si sa le imprastii prin directoare de articole de marketing. In articolul respectiv se face o descriere a blogului tau si adaugi un link catre el, in cadrul semnaturii de la sfarsitul articolului.
Puteti face acelasi lucru si in interventiile din forumuri. Important este sa va gasiti ocazia de a imprastia linkuri catre blogurile proprii.

Cum poti face o promovare eficienta, utilizand modalitati de publicitate gratuita a linkului de afiliat, v-am mai spus in blog.

4. Anunta-ti prietenii de pe Facebook de creearea blogului si transforma-i in fanii paginii blogului tau. Poti face acelasi lucru si in alte retele sociale.

5. Cauta retele de schimb de linkuri, schimb de banere, schimb de anunturi.

Inscrie-ti blogul, de pilda, in toateblogurile.ro. Despre toateblogurile.ro v-am spus mai demult si este o buna metoda de promovare a blogului.

6. Intra in comunitati create intre oamenii de afaceri online, este un mod de actiune pentru promovare blog, sau link de afiliat. Fiecare retea de socializare are grupuri tematice.Nu ezita sa le gasesti si sa devii membru in ele.

7. Pune anunturi in site-urile de anunturi online, gratuite.

Sa scrii un anunt nu este foarte complicat si el trebuie sa faca referire explicita la ceea ce ofera blogul tau. De obicei, trebuie sa-ti creezi un cont pe aceste site-uri de anunturi.

8. Da un comunicat de presa, daca vrei sa-ti creezi un brand si sa demarezi o afacere serioasa.

Daca vrei sa-ti construiesti o afacere serioasa si un brand in domeniu, un comunicat de presa este indispensabil.Trebuie sa anunti ca o noua afacere incepe si pui la dispozitia celorlalti serviciile tale. Este un eveniment care trebuie anuntat daca vrei sa fii remarcat.

Despre cum trebuie conceput un comunicat de presa se gasesc informatii foarte utile in comunicatedepresa.ro.

Ti-am pus si eu, aici, in blog, in pagina evenimente la zi, doua widgeturi cu astfel de comunicate de presa la zi, cred ca-ti pot fi de folos daca vrei sa fii bine informat in ceea ce privesc evenimentale si stirile din cateva domenii de interes.

9. Promovare blogului de marketing cu Google Adwords.

Multi incepatori se feresc de folosirea acestei metode, pentru ca nu este gratuita. Altii, nestiind prea bine cum se configureaza o campanie, nici nu indraznesc sa se gandeasca la aceasta posibilitate.

Cum functioneaza promovarea cu Google Adwords:

In general, metoda se utilizeaza ca si promovare pentru blogurile de marketing, create ca si pagini de vanzari pentru un anumit produs.Pentru a intelege cum se creaza un astfel de blog, iti dau cateva repere:

a. Se incepe prin a cauta pe Google cuvinte cheie care au concurenta mica. Cuvintele cheie ideale vor avea doar 2-4 reclame sponsorizate (in partea dreapta a paginii "rezultatele cautarii").

b. Dupa ce gasiti un produs bun pe care sa il promovati, relevant la cuvintul cheie, va trebui sau sa cumparati acest produs cu drepturi de revanzare sau sa gasiti un program de affiliere care vinde produse din gama cuvintelor cheie alese.

c. Creati, apoi, o pagina pe care sa vindeti acel produs, pagina care trebuie sa includa un link de cumparare. Ca procesator de plati se poate folosi orice procesator de plati online.

Odata creata aceasta pagina puteti incepe campania Google Adwords. Daca promovati un produs al unui site al carui afiliat sunteti, puteti folosi direct linkul obtinut de la programul de afiliere fara sa mai aveti nevoie de o pagina de vanzari.

10. Pune la statusul de la messenger linkul blogului tau. Sigur se vor gasi curiosi care sa cerceteze ce ai mai putut declansa tu.

Iata ca am reusit sa-ti dau 10 idei pentru promovare blog.

Daca esti un blogger nou, poti merge in pagina blogger la debut ca sa vezi si alte informatii interesante pentru tine.

2 comentarii:

  1. Conteaza foarte mult si text ancora.

    RăspundețiȘtergere
  2. Conteaza mult mai multe, si cum se fac mereu schimbari, trebuie sa fii tot timpul cu informatia la zi pentru o promovare corecta si un rezultat bun.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP