Bani pe net din job online,joburi online,loc de munca online acasa,job online part-time pentru toti

Joburi online,joburi freelanceri,scriitori de articole,bani pe net din joburi mici fara blog

Ai nevoie de bani ? Munceste de acasa in job pe net !

Banipenet4all prezinta idei de munca la domiciliu si idei de joburi online din care se castiga bani pe net.
Munca la domiciliu este solutia ideala pentru toti cei care navigheaza fara tinta pe Internet si cauta un job.Job online este solutia pentru toti cei ce navigheaza pe Internet si cauta munca la domiciliu..
Banipenet4all a cautat, a descoperit si iti prezinta solutii de munca la domiciliu din care sa castigi bani pe net.
Tu alegi dupa priceperea, nevoia si timpul pe care vrei sa-l aloci. Dar, daca ai nevoie de bani, invata sa muncesti pe net. Solutii simple sau mai complicate, pentru elevi, studenti, mamici, bunici si nepoti mai priceputi in ale Internetului, pentru toti se gaseste cate o idee de job online in blog.

Surse de bani pe net-PTC sigure



Va prezint o metoda simpla prin care se pot castiga bani pe net : site-uri PTC sigure. Vreti sa faceti bani pe net ? Clickuitul in PTC sigure nu te imbogateste dar iti da sentimentul de liniste ca nu stai cu mainile in san.

Site-uri PTC sigure sunt putine, pentru ca multe apar si dispar atunci cand administratorii nu sunt buni oameni de afaceri. Cand vreti sa gasiti un site PTC sigur, verificati-i ciclul de viata. Este motivul pentru care mi-am permis sa numesc PTC-urile de aici, PTC sigure.


Nu uitati, despre modul de lucru in PTC, gasiti informatii detaliate in pagina PTC.

Ce este PTC si cum lucrezi in PTC ti-am spus mai de mult.


PTC sigur este Clixsense

In privinta acestui PTC, trebuie sa va marturisesc ca l-am urmarit de mult timp, de pe vremea cand nu accepta romani la inscriere. M-a deranjat de atunci acest lucru si multa vreme l-am tratat cu indiferenta. De curiozitate, mai mult, azi l-am vizitat si am avut surpriza sa descopar ceva cu totul deosebit.Timpul pe care mi l-am petrecut acolo m-a binedispus.

Clixsense este PTC-ul in care trebuie sa dai click pe pisica !

Si va spun asta, pentru ca cineva, din search, a ajuns la mine, pe blogul incepatorilor in bani online, cautand chiar asa: "PTC in care dai click pe pisica " !

Clixsense are o multime de alte preocupari decat cele de clickuit pe reclame. Am jucat clixgrid,un joc, adica, sperand ca voi castiga ceva. Nu am avut noroc, dar am avut 25 de sanse gratis !

Ce este Clixgrid ? Cum sa va spun..este o imagine careia ii sunt atasate linkuri ale site-urilor de vizitat . Tu dai click in locul unde ai inspiratie si, daca ai noroc, poti castiga un premiu, in bani, substantial, poate fi chiar o suma de 10 dolari.

In Clixsense, ai si alte jocuri gratuite. Nu primesti bani pentru ca le folosesti, dar nici nu dai bani.

Clixsense ofera si posibilitatea de a indeplini mici joburi, ( tasks ) si primesti alti bani. Forumul, in limba romana, da explicatii foarte utile si la subiect despre toate sarcinile pe care le poti indeplini in Clixsense.

Avertizari pentru Clixsense:

- daca nu faci click corect de 5 ori, 24 de ore nu mai poti sa dai click ; asa ca, fii atent si recunoaste pisica in imagini !

- daca nu faci click corect de 2 ori, pierzi anuntul, asa ca, fiii atent, si recunoaste pisica ! (trebuie sa recunosti imaginea unei pisici dintre alte 4 imagini de caini )

- daca se refuza accesul de mai multe ori contul este suspendat, asa ca, nu-ti uita parola de acces in PTC-ul cu pisica !
Asadar, daca vrei un PTC sigur si deosebit, inscrie-te in Clixsense !


Un PTC sigur, dupa unii, este Neobux

Nu-mi place ideea de a clickui pe 0.001$, dar prefer sa o fac daca PTC-ul este sigur. Sunt multe avantaje pe care le ofera site-ul Neobux, si, sigur, unii chiar sunt multumiti de rezultate.

Va avertizez, insa, in cateva privinte:

1. daca va inscrieti, primele trei zile trebuie sa clickuiti neaparat, pentru ca altfel vi se sterge contul

2. o intrerupere mai lunga de 30 de zile in activitatea de clickuit, duce la acelasi rezultat fatal

3. nici sa nu va ganditi ca veti face bani prea usor daca nu aveti de gand sa invitati referali

Va invit sa clickuim impreuna in Neobux si sa ne imbogatim la cateva luni cu 2 sau 3 dolari !

Despre referali si cum castigi referali directi in PTC v-am spus in mai multe locuri, pe blog. Nu trebuie decat sa cautati in casuta de cautare din blog.

Nu iti spun sa lucrezi, neaparat, in PTC. Dar, daca nu vrei sa clickuiesti degeaba, alege niste PTC sigure.

Si nu uita de clixsense, PTC-ul cu pisica clickuita !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum se fac bani pe net din job online.

Linkurile de afiliat si micile tale afaceri nu se admit in comentarii.
Daca nu stii cum se fac comentariile, citeste articolul cum sa faci comentarii utile pe bloguri, mai intai.


Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP